2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bitlis in köyündeyim bende canım. Merkeze uzak baya. Sat a göre 6+0 olduk bugün
Allah yardımcın olsun canım. Maasallah 1 hafta var aramızda. Keseyi görmüş müydün. Ben keseyle kalp atışını görsem içim bir nebze rahatlayacak. Korkumdan gebelik günlüğü bile açmadım.

Allah yardımcın olsun canım. Maasallah 1 hafta var aramızda. Keseyi görmüş müydün. Ben keseyle kalp atışını görsem içim bir nebze rahatlayacak. Korkumdan gebelik günlüğü bile açmadım.
Evet geçen çarşamba 5+1 de gördük çok şükür. inşallah kalp atışlarını da duyarız. İçiniz rahat olsun görürsünüz keseyi hatta kalp atışlarını da duyarsınız inşallah

Arkadaşlar merhaba benife listeye ekler misiniz?
Şuan 6+3 günlük bebeğim. Tahmini 7 ağustos gözüküyor doğum.
Ultrason da 2 kere gördüm dün gittiğimde kalp atışını duydum yavrumun. doktorum 6 hafta sonra tekrar gel dedi bi sorun olmadığı müddetçe gitmeye gerek yokmuş.

Çok sevindim canım. Insallah ben de bu cumartesi güzel haberler alirim. Göğüs ağrısı dışında belirtim de yok. Kızımda ayilmalar bayılmalar yerleşme kanamaları kasık ağrıları falan hepsi vardi. Testte pozitif görmesem inanmayacagim

Hadi inşallah az kaldı haha ne güzel ama rahat geçer o zaman bu bebişe hamileliğin

Her cocuk bir olmuyo ya bende oglumda yerlesme kanamasi gordum kizimda gormedim oglumda 8 ay istirfa ettim kizimda 4 ay oglum 6 aya kadar pipisini gostermedi kiz dediler kizim 5 aylikti anca hissettim tekmesini neler neler bunda ne olcak bakalim acemi gibiyim suan

Ya bişey sorabilir miyim son adet tarihine gçre 6+6 yım ve çok gazım var sancı oluyor sağ sol böbrek kasıklarda. Ayrıca göbek deliğimin etrafında da ağrı oluyor normal mi

Biliyorum muhtemelen burada paylaşmak yasaktır ama durumu iyi olan varsa SMA hastası 9 aylık bir bebek Lina Çulha'ya yardım edebilir mi? Valilik onaylı kampanyası var. İnstagramda bulabilirsiniz. Profil sayfasından ibanlara ulaşabilirsiniz.

Daha bende kalp atışı duyulmadı yaa ve benim beta hcg ler 2 katı hic artmadı ama doktor bakmıyor artık beta
Kesen gorunmus zaten sorun degil canim beta keseyi gorebilcek betaya ulasman onemli kalp atisinda haftana gore duyulur gec dollenme etkileyebiliyor bazen bunlari dusunupte strese sokma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…