- 17 Aralık 2019
- 404
- 337
Allah yardımcın olsun canım. Maasallah 1 hafta var aramızda. Keseyi görmüş müydün. Ben keseyle kalp atışını görsem içim bir nebze rahatlayacak. Korkumdan gebelik günlüğü bile açmadım.Bitlis in köyündeyim bende canım. Merkeze uzak baya. Sat a göre 6+0 olduk bugün
Evet geçen çarşamba 5+1 de gördük çok şükür.Allah yardımcın olsun canım. Maasallah 1 hafta var aramızda. Keseyi görmüş müydün. Ben keseyle kalp atışını görsem içim bir nebze rahatlayacak. Korkumdan gebelik günlüğü bile açmadım.
Çok sevindim canım. Insallah ben de bu cumartesi güzel haberler alirim. Göğüs ağrısı dışında belirtim de yok. Kızımda ayilmalar bayılmalar yerleşme kanamaları kasık ağrıları falan hepsi vardi. Testte pozitif görmesem inanmayacagimEvet geçen çarşamba 5+1 de gördük çok şükür.inşallah kalp atışlarını da duyarız. İçiniz rahat olsun görürsünüz keseyi hatta kalp atışlarını da duyarsınız inşallah ❤
Hadi inşallah az kaldıÇok sevindim canım. Insallah ben de bu cumartesi güzel haberler alirim. Göğüs ağrısı dışında belirtim de yok. Kızımda ayilmalar bayılmalar yerleşme kanamaları kasık ağrıları falan hepsi vardi. Testte pozitif görmesem inanmayacagim
Her cocuk bir olmuyo ya bende oglumda yerlesme kanamasi gordum kizimda gormedim oglumda 8 ay istirfa ettim kizimda 4 ay oglum 6 aya kadar pipisini gostermedi kiz dediler kizim 5 aylikti anca hissettim tekmesini neler neler bunda ne olcak bakalim acemi gibiyim suanÇok sevindim canım. Insallah ben de bu cumartesi güzel haberler alirim. Göğüs ağrısı dışında belirtim de yok. Kızımda ayilmalar bayılmalar yerleşme kanamaları kasık ağrıları falan hepsi vardi. Testte pozitif görmesem inanmayacagim
Hadii tahmim edin :)Aşırı güldüm gece gece.
Ya bişey sorabilir miyim son adet tarihine gçre 6+6 yım ve çok gazım var sancı oluyor sağ sol böbrek kasıklarda. Ayrıca göbek deliğimin etrafında da ağrı oluyor normal miHer cocuk bir olmuyo ya bende oglumda yerlesme kanamasi gordum kizimda gormedim oglumda 8 ay istirfa ettim kizimda 4 ay oglum 6 aya kadar pipisini gostermedi kiz dediler kizim 5 aylikti anca hissettim tekmesini neler neler bunda ne olcak bakalim acemi gibiyim suan
Sanki kiz gibi canim tabi Allah bilir ama kendime gore degerlendirdim ben kizim sagda oglum soldaydi belli olmaz kimisindede tam tersi oluyoHadii tahmim edin :)
Normal rahim buyuyo cunku canimYa bişey sorabilir miyim son adet tarihine gçre 6+6 yım ve çok gazım var sancı oluyor sağ sol böbrek kasıklarda. Ayrıca göbek deliğimin etrafında da ağrı oluyor normal mi
6+5 inşallah hepimizinki sağlıkla doğarÇok iyi şalgam sağlıcakla da doğar.kaçıncı hafta da duydunuz canım?
Çok şükür kendim gibi birini buldum.Bendede bazen oyle oluyo rahatsiz ediyo sicak bazende üsüyorum
Maşallah. Nasıldı kalp atış hızı nette bir şey okumuştum. Kalp atışı 140 ın altında ise erkek üstünde ise kız oluyormuş genelde6+5 inşallah hepimizinki sağlıkla doğar
Aslında merak ettigim en son şey cinsiyeti o kadar cok sorun cıkıyor ki siz de mi agustpsta dpgum yapacaksınız Allah nasip ederseSanki kiz gibi canim tabi Allah bilir ama kendime gore degerlendirdim ben kizim sagda oglum soldaydi belli olmaz kimisindede tam tersi oluyo
Benim de 6+6 göbek etrafında ağrın oluyor mu canım6+5 inşallah hepimizinki sağlıkla doğar
Daha bende kalp atışı duyulmadı yaa ve benim beta hcg ler 2 katı hic artmadı ama doktor bakmıyor artık betaNormal rahim buyuyo cunku canim
1 gun var galiba aramizda cok yakiniz birbirimizeÇok şükür kendim gibi birini buldum.
Aynen Allah nasip ederse agustosta olucak aynen ya merak sadece bende merak ediyorum ama oncesi saglikAslında merak ettigim en son şey cinsiyeti o kadar cok sorun cıkıyor ki siz de mi agustpsta dpgum yapacaksınız Allah nasip ederse
Kesen gorunmus zaten sorun degil canim beta keseyi gorebilcek betaya ulasman onemli kalp atisinda haftana gore duyulur gec dollenme etkileyebiliyor bazen bunlari dusunupte strese sokma kendiniDaha bende kalp atışı duyulmadı yaa ve benim beta hcg ler 2 katı hic artmadı ama doktor bakmıyor artık beta