• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021e anne olarak girenlerden öneri lütfenn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurayksks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
131
107
33
28
Arkadaşlar merhaba geçen yıl Eylül ayında evlendik , bu sene Ağustos itibari ile çocuk istiyoruz (bir şeyi istediğinizde o an olsun istersiniz ya bizimde öyle) bu ay ovulasyon testi aldım bugün başlayacağım en doğru zamanı nasıl yakalamalıyım ve yardımcı bir şeyler yapsam mı öneri bekliyorum , herkese de burdan fikir olur diye düşünüyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim 🌸

Hastalığın 12 ve 14 gününu kaçırma tam yumurtlamanin çok iyi oldu günler bende öyle yaptım ve bir çok tanıdığım arkadaşım bu şekilde hamile kaldı

Hastalığın 12 ve 14 gününu kaçırma tam yumurtlamanin çok iyi oldu günler bende öyle yaptım ve bir çok tanıdığım arkadaşım bu şekilde hamile kaldı
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum 😊 4 aydır bu günleri takip ederek deniyorduk ama olmadı bende bu ay ovulasyon testine başlamayı düşündüm siz ekstra bir şey yaptınız mı acaba

Bendede olmadı daha geçen ay kadın doğuma gittim yumurtaliklarima baktırdım yavaş calisiyorlar dedi sen gittin mi hic

Bendede olmadı daha geçen ay kadın doğuma gittim yumurtaliklarima baktırdım yavaş calisiyorlar dedi sen gittin mi hic
Evet ben çok iyi bir doktora gittim İstanbulda Kolan hastanesinde , tüm hormon testlerine Hsg kadar çektirdik hiçbir problem yoktu prolaktin yüksekti onun için dostinex kullandım sadece yumurtan var ve çalışıyorlar dedi

Anladım inşallah olur en kısa zamanda Rabb'im kucağını boş bırakmasın inşallah yumurtlama zamanına denk getirebilirsen olur inşallah

İnşallah canım hepimizin inşallah , ekstra bir şey yapmalı mıyım öneri bekliyorum

yumurtlama zamanıyla alakalı ben 19. gune kadar yumurtlamam kalabılırmıyım hamıle hayır:)) o yuzden gun asırı tum ay degerlendırmek daha mantıklı.

Arkadaşlar merhaba geçen yıl Eylül ayında evlendik , bu sene Ağustos itibari ile çocuk istiyoruz (bir şeyi istediğinizde o an olsun istersiniz ya bizimde öyle) bu ay ovulasyon testi aldım bugün başlayacağım en doğru zamanı nasıl yakalamalıyım ve yardımcı bir şeyler yapsam mı öneri bekliyorum , herkese de burdan fikir olur diye düşünüyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim 🌸
Kaç günde adet olursunuz?

Herkesde aynı olmuyor canım. Mesela ben 32 günde adet olduğum ayın diğer ayı 15.16 günde ovulasyon testinde pik gördüm 2 gün arayla ilişki oldu. Piki gördüğün günü ve 2 gün sonrasını değerlendir canım. Rabbim gönlüne göre versin.

Herkesde aynı olmuyor canım. Mesela ben 32 günde adet olduğum ayın diğer ayı 15.16 günde ovulasyon testinde pik gördüm 2 gün arayla ilişki oldu. Piki gördüğün günü ve 2 gün sonrasını değerlendir canım. Rabbim gönlüne göre versin.
Bugün ki ovulasyon testim bariz bir şekilde silik çıktı normal mi sizce ilk defa test takibi yapıyorum dün bitti reglim ama akıntı vs yok genelde 1hafta sonra olurdu

Eklentiler

• E00F16B3-FBCE-48E4-A3F1-5D5CEF59D4EE.jpeg
    E00F16B3-FBCE-48E4-A3F1-5D5CEF59D4EE.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 44
Back