Çok haklısın. Artık iyice şaşırdı ev sahipleri de. Tüm sektorler de.Iyice sisti piyasa, millet birbirinden gorup fiyat belirliyor artık.
Büyük şehirlerde satiliyordur belki ama ben birkaç küçük şehir takip ediyorum ilanlar oldugu gibi duruyor,hatta indirime gidildigi halde satılmıyor.
Nereye kadar yani sonuçta, temel gıda böyle pahalandikca insanlar önünü bile göremiyor, satislar bundan etkilenecektir diye düşünüyorum.
Hemen hesap kitap yapmaya başlayın gelirler giderler ne durumdaBozde çok istiyoruz ev sahibi olmayi 5 aylik evliyiz düğünü borçsuz yaptik altinlarimiz duruyor bir miktar paramizda var 250 bin vardr ancak esim calisiyor
Nasil olur bilemiyoruz
Amin canimmÇok sevindim sizin adınıza. Bebisiniz ile musmutlu , sağlıklı oturun evinizde. Bizim için de dua edin lütfen yeni tayin yerimizde ev almak nasip olsun diye
Güle güle oturunSükurler olsun temmuz 1de 1. Yılımız bitti
Her taksiti gununde önce ödedik şimdiye kadar, 3 yıl 12 bin TL ödeme yapacağız ve 13. Taksitleri ödedik az önce
Nasip olursa kalan 2 yılımız var diye dusunyrz. sonrası kira gibi konut kredisini ödemede ( 4060tl 84 ay)
Bu grup olmasydi sizlerin fikirleri olmasydi ben bu kadar erken alamzdm diye dusunyrm tekrardan teşekkür etmek istedim.
yesa pure hazel M Misbond cikolatasoslukek L Labratory nora2010 perestu Hayyal N nisann_tr
Sağol canimmGüle güle oturun
Teşekkür ederimPiaLeon Güle güle oturun ne mutlu size içinize sinen bir ev aldınız, ama tebrik de ederim sizi ince eleyim sık dokumuşsunuz başarı hikayeniz olmuş.
Canimm en çok da sen yanmdydn çok teşekkür ederim inşallahGüzel günlerde bebişinizle huzur içinde yaşayın
Canimm en çok da sen yanmdydn çok teşekkür ederim inşallah
Rabbim gönlüne göre ev almak nasip etsin, benim gibi girdiğinde her şeyini beğendiğin. Rabbim hayirlisi ise bu evi bize nasip et dediğin ev olsun inşallahBende şuan lirada oturuyorum be 2 3 sene için de inşallah ev almak bize de nasip olursendr dualarında bizi unutma. Ağız tadıyla yaşayacağımız huzır dolu evlerimiz olur inşallah, çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?