- 4 Mayıs 2016
- 2.915
- 7.935
- 27
-
- Konu Sahibi RickandMorty
Ay kusura bakmayin her gun kk girmeme rağmen kontrol etmeyi unuttuğum icin mesajinizi görmemişim.hocam dün arkadaşımla konuşuyorduk, o da tusiyer
3 tekrardan sonra "ya ben hiçbir şey anlamıyorum" diyordu. yani o ilk defa görmüşlük hissi anladığım kadarıyla epey devam ediyor
siz sakın ola o hisse pay vermeyin.
önemli olan acabalara rağmen kararlılığı korumaktır.
çok da güzel, sağlam bir program yapmışsınız.
herhangi bir dershaneye gidiyor musunuz?
Evet haklisiniz, en zoru motivasyonunu koruyabilmek. Ozellikle de tus gibi bi sinavdaBaşarılar diliyorum :) inşallah istediğiniz asistanlığı kazanırsınız :) ilk tekrar en zoru bence 5.6. Tekrarlarda falan tekrar etme süresi de baya kısılacak
Bence en doğru çalışma şekli kişi kendisini nasıl rahat hissediyorsa odur ya.diğer türlü kalıplar falan bana pek doğru gelmiyor.saat konusu da zamanla daha da oturur bence.ilk başta hedefler tutmasa bile zamanla tutar hale gelebilir
Ya unutmak çok doğal ya bence.ya bence kişiye göre değişir ama ilk tekrarlarda biraz daha fazla çaba göstermek bana daha mantıklı geliyor son tekrarlara doğru da hızlı hızlı okumak.tabii bazı şeyleri fazla ezberlemeye çalışmak bana pek mantıklı gelmiyor zamana bırakmak daha mantıklı geliyor mesela farmakoloji böyle.ne kadar ezberlenilse de unutacak ama tekrar ettikçe bilinçaltımıza işlenecek ve soruyu görünce işaretleyeceğiz direkt :)Evet haklisiniz, en zoru motivasyonunu koruyabilmek. Ozellikle de tus gibi bi sinavdaçalışıyorum çalışıyorum yine unutuyorum bunun yolu ezberleye ezberleye mi gitmek yoksa normal hizda okuyup cok tekrar mi dönmek hala anlayamadim