2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
benimki gündüzde uyuduğu için sanırım gece pörtlüyor 5te
ama gece en uzun aralık 4 saat
ama gündüz öyle çok değil ara ara 1er saat uyur

102 günmüş siz.. bizden 10 gün önde.. atak haftasındasınız cnm sanırım
mutlaka düzelecektir
Bilmiyorum ki canım atak ta olabilir
Ay bide benimki çok sinirli ve huysuz oldu inşallah böyle kalmaz da ataktandır. uyanık olduğu zamanlarda bile ağlıyor hep emecek 24 saat memede tutsam hayır demez. Bebek.arabasiyla gezmeye çıkıyoruz ağlaya ağlaya gidip ağlayarak geri dönüyoruz başka bebelere bakiyorum gezmekten mutlular sesleri.cikmiyor. benim paşayı memnun etmek zor biraz

ay bu topiğin erkek bebekleri nazlı
kızları uslu

Bizde 4. ayı bitirdik çok şükür uyku gerilemesi ile başımız belada gözümden uyku akıyor bebe benimle oyna diye gözüme bakıyor yarın 4. ay aşılarımız var rota 2. Dož gelecek ay olacak menenjit ile ilgili henüz bişey diyen olmadı ama yaptıracaz onu da mutlaka geçen ay 5800 kilomuz 61 boyumuz vardı bu ay nasıl bilmiyorum biraz çıtır olacak galiba benim paşa

Ya 10 günde bir adet oluyorum napim Sürekli adet öncesi canının tatlı istediği dönemde olduğunu düşün insan karşı koyamıyor
Benim duzene girdi gibi canim ilk zaman 7 gune bir oldum cok korkmuştum sıkıntı oldu diye doktor bununbeklenen bir durum oldugunu cok cok asiri kanama yoksa korkulacak bisey olmadigi belirtti eger icin rahat etmicekse gel kontrol edelim dedi

Koyu mavi eşim sabırla 6. ayı bekliyor 6. aya kadar az daha açılır rengi de kendisininki gibi açık mavi olur diye
Benim bebegimin gozu resimlerde koyu cikiyor yatağına yatirdigimda gozu grimsi oluyor biraz ela galiba bulundugu ortama veya elbisesine gore degisiyor dun yesilimsiydi bugun mavimsi hergun bir baska oluyor kizim

Aynen biz ilk zaman memeyi bırakır diye ne emzik verdik ne biberon şimdi napacaksak

Benim bebegimin gozu resimlerde koyu cikiyor yatağına yatirdigimda gozu grimsi oluyor biraz ela galiba bulundugu ortama veya elbisesine gore degisiyor dun yesilimsiydi bugun mavimsi hergun bir baska oluyor kizim
6.aya kadar vakti varmış 6. aydan sonra artık değişmiyormuş eşim umutla kalan 2 ayı bekliyor bizim de resimlerde ve uzaktan bakıldığında gri gibi görünüyor yakından bakınca koyu mavi senin kızın ela olur herhalde kıyafete göre renk değiştiriyorsa benim kendi göz rengim de ela açık havada yeşil sanıyorlar içerisinde kahverengi mi diyorlar

Aynen aynı şeyleri yasamız hemen baslayacakmisin ben biraz rapor alacagim.birazda iznim var ama alistimam lazim evdeyken bari bir ogun biberonla vereyim cok zor dimi birde psikoljisi aha ac kalacak napacak bu cocuk diyorum biz 2 aylikkende vermedik peki hangi biberonla verdin bende degistiteyim diyorum

maşallah kuzum... Allah esirgesin

Ne kizlari uslumu duymamis olayim bunu baloncuk popisimiz yer gormedi esimle dogdugundan beri emme desen iki ay olcak birakali gece 10 dk ya bir kalkiyoruz ooo daha saysam mi ki
sevda sen katlanacaksın seni muaf tutuom
madem kızın sana benzio.. benzemiş işte

Ayy keşke bende versem habire yiyorumm benim bu 2 adetim
Senin doğum yapalı 104 gün görünüyor benim 120 gün lohusalıktan sonra ilk iki adetimi 15 gün arayla gördüm bide oğlum emmiyor ondan da olabilir emzirenlerde daha geç oluyor çok hareketli ve aile tarafından kucağa alıştırılan bir oğlum var kendi emmedi ama benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor bide uyku gerilemesi başladı artık hergün başka şarkıyla kalkıyoruz bu günkü şarkımız İbrahim Erkal dan a kuzum uykusuzum yorgun ve mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…