benimki gündüzde uyuduğu için sanırım gece pörtlüyor 5teCanım benimki uyuyuor bol bol 1-1bucuk saat uyanık kalıyor sonra en az 40 dk uyuyor. Hele Öğleden sonra emip geri uyuyor. 5ten sonra uyanık kalıyor biraz. Arada uyursa yarım saat uyuyor. 8 gibi de gece uykusu başlıyor. 2 kere kalkıp 7 gibi uyanıyoruz. Sanırım kendini hâlâ yenidoğan sanıyor
Bilmiyorum ki canım atak ta olabilir102 günmüş siz.. bizden 10 gün önde.. atak haftasındasınız cnm sanırım
mutlaka düzelecektir
ay bu topiğin erkek bebekleri nazlıBilmiyorum ki canım atak ta olabilir
Ay bide benimki çok sinirli ve huysuz oldu inşallah böyle kalmaz da ataktandır. uyanık olduğu zamanlarda bile ağlıyor hep emecek 24 saat memede tutsam hayır demez. Bebek.arabasiyla gezmeye çıkıyoruz ağlaya ağlaya gidip ağlayarak geri dönüyoruz başka bebelere bakiyorum gezmekten mutlular sesleri.cikmiyor. benim paşayı memnun etmek zor biraz
Koyu mavi eşim sabırla 6. ayı bekliyor 6. aya kadar az daha açılır rengi de kendisininki gibi açık mavi olur diyeKızlar bebelerinizin göz rengi oturmaya başladı mı? Bizimkinin sanki yeşille ela arasi gibi .
Çok doğru.dedin ben diyorum zaten kız olsaydı nazlı koyardım adını diyeay bu topiğin erkek bebekleri nazlı
kızları uslu
Bizde 4. ayı bitirdik çok şükür uyku gerilemesi ile başımız belada gözümden uyku akıyor bebe benimle oyna diye gözüme bakıyor yarın 4. ay aşılarımız var rota 2. Dož gelecek ay olacak menenjit ile ilgili henüz bişey diyen olmadı ama yaptıracaz onu da mutlaka geçen ay 5800 kilomuz 61 boyumuz vardı bu ay nasıl bilmiyorum biraz çıtır olacak galiba benim paşaKızlar 3. Ayı çok şükür bitirdik
Bebekler nasıllar bakalm?
Uyku düzeni azda olsa oldumu
Uyku aralıklarınız çoğaldımı
İnşallah kilolar ve boylar iyimi 3. Ay kontrolü..
Bu ay kontrole götürdim sağlık ocağına ama cumarteside doktora götürecem menenjit ve rotanın 2.sini yaptıracam
Ama aradan 24 gn snra 4. Ay aşıları var.. Onuda sormam lazm sorun olurmu die
Bizim kilomuz 6350 boyumuz 61 cm
Benim duzene girdi gibi canim ilk zaman 7 gune bir oldum cok korkmuştum sıkıntı oldu diye doktor bununbeklenen bir durum oldugunu cok cok asiri kanama yoksa korkulacak bisey olmadigi belirtti eger icin rahat etmicekse gel kontrol edelim dediYa 10 günde bir adet oluyorum napimSürekli adet öncesi canının tatlı istediği dönemde olduğunu düşün insan karşı koyamıyor
Ne kizlari uslumu duymamis olayim bunu baloncuk popisimiz yer gormedi esimle dogdugundan beri emme desen iki ay olcak birakali gece 10 dk ya bir kalkiyoruz ooo daha saysam mi kiay bu topiğin erkek bebekleri nazlı
kızları uslu
Benim bebegimin gozu resimlerde koyu cikiyor yatağına yatirdigimda gozu grimsi oluyor biraz ela galiba bulundugu ortama veya elbisesine gore degisiyor dun yesilimsiydi bugun mavimsi hergun bir baska oluyor kizimKoyu mavi eşim sabırla 6. ayı bekliyor 6. aya kadar az daha açılır rengi de kendisininki gibi açık mavi olur diye
Aynen biz ilk zaman memeyi bırakır diye ne emzik verdik ne biberon şimdi napacaksakmaşallah kızzzzzzzzzzzzz
ne ettin
işte çalışan anne olduğum için ilk zamanlarda alıştırdım cnm
bide o psikolojiyi iyi biliyorum ilk zamanlar zor geliyor ilk hafta ölüm gibi
ama sonra alışıyorsun
benim 3. haftam
Bende ikinci adetimi oldum bari azda kilo versem ama mümkün mu değil tabi tatlılar hamur isleri mahvediyorYa 10 günde bir adet oluyorum napimSürekli adet öncesi canının tatlı istediği dönemde olduğunu düşün insan karşı koyamıyor
6.aya kadar vakti varmış 6. aydan sonra artık değişmiyormuş eşim umutla kalan 2 ayı bekliyor bizim de resimlerde ve uzaktan bakıldığında gri gibi görünüyor yakından bakınca koyu mavi senin kızın ela olur herhalde kıyafete göre renk değiştiriyorsa benim kendi göz rengim de ela açık havada yeşil sanıyorlar içerisinde kahverengi mi diyorlarBenim bebegimin gozu resimlerde koyu cikiyor yatağına yatirdigimda gozu grimsi oluyor biraz ela galiba bulundugu ortama veya elbisesine gore degisiyor dun yesilimsiydi bugun mavimsi hergun bir baska oluyor kizim
Aynen aynı şeyleri yasamız hemen baslayacakmisin ben biraz rapor alacagim.birazda iznim var ama alistimam lazim evdeyken bari bir ogun biberonla vereyim cok zor dimi birde psikoljisi aha ac kalacak napacak bu cocuk diyorum biz 2 aylikkende vermedik peki hangi biberonla verdin bende degistiteyim diyorumGünaydın canım. Bende haftaya başlıyorum. Benimki de almıyor biberon. Dün aynı şeyleri yaşamışız. Biberonu bir iki çekti bıraktı. Ağlamaya başladı sinirden emmedi öylece uyudu, uyanınca yine emmedi zorla sakinleştirip uykuya geçerken emzirebildim. Biz 2 aylıkken mamayi bıraktık o zamandan beri unutmuş biberonu. Biberon değiştirmeyi düşündüm ama bunu alıyordu eskiden. Bilseydim böyle olacagini hergün bir öğünü biberonla verirdim.
maşallah kuzum... Allah esirgesinBizde 4. ayı bitirdik çok şükür uyku gerilemesi ile başımız belada gözümden uyku akıyor bebe benimle oyna diye gözüme bakıyor yarın 4. ay aşılarımız var rota 2. Dož gelecek ay olacak menenjit ile ilgili henüz bişey diyen olmadı ama yaptıracaz onu da mutlaka geçen ay 5800 kilomuz 61 boyumuz vardı bu ay nasıl bilmiyorum biraz çıtır olacak galiba benim paşa
sevda sen katlanacaksın seni muaf tutuomNe kizlari uslumu duymamis olayim bunu baloncuk popisimiz yer gormedi esimle dogdugundan beri emme desen iki ay olcak birakali gece 10 dk ya bir kalkiyoruz ooo daha saysam mi ki
Ben lohusalıktan sonra 4 adetimi gördüm kiloya gelince oğlum sağolsun yemek yemeye vakit bulamıyorum gittikçe eriyorum yakında hastaneden toplarlar beniBende ikinci adetimi oldum bari azda kilo versem ama mümkün mu değil tabi tatlılar hamur isleri mahvediyor
Amin canım cümlemizinkini inşallahmaşallah kuzum... Allah esirgesin
sevda sen katlanacaksın seni muaf tutuom
madem kızın sana benzio.. benzemiş işte
Ayy keşke bende versem habire yiyorummBen lohusalıktan sonra 4 adetimi gördüm kiloya gelince oğlum sağolsun yemek yemeye vakit bulamıyorum gittikçe eriyorum yakında hastaneden toplarlar beni
Senin doğum yapalı 104 gün görünüyor benim 120 gün lohusalıktan sonra ilk iki adetimi 15 gün arayla gördüm bide oğlum emmiyor ondan da olabilir emzirenlerde daha geç oluyor çok hareketli ve aile tarafından kucağa alıştırılan bir oğlum var kendi emmedi ama benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor bide uyku gerilemesi başladı artık hergün başka şarkıyla kalkıyoruz bu günkü şarkımız İbrahim Erkal dan a kuzum uykusuzum yorgun ve mutsuzumAyy keşke bende versem habire yiyorummbenim bu 2 adetim
Canım ben lansinoh 160 ml kullanıyorum. Emzik kısmı 2 numara. MemnunumKızlar bana biberon ve emzik öneririsiniz birde kaç ml ve ay almam lazım biberonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?