Biz kizimla iyiyiz birbirimize uyum sagladik artik patron herzaman bebegim olsadaEvet hellooo ben fazla kaptırdım kendimi bebişime telefonum varmışnasılsın bebiş nasıl
Ozlettin kendiniEvet hellooo ben fazla kaptırdım kendimi bebişime telefonum varmışnasılsın bebiş nasıl
Aman kız huyları güzel olsun inşallah. Ama ben bi ara ultrason fotoğraflarını görünce anneanneme benzeyecek diye çok korkmuştumAhhh ahhh okadar teyze hala oldumda bana benzeyen bir yeğenim olmadı nerden atam kendimi Nerdensevgi böyle birşey
Kız sendeki su cocuk sevgisi beni öldürecek ben tek cocukla bi daha düşünemezken sen ikizle 2 3 diyosun
Yok kuzum 93 hatta 5 dakikadır 94Aynı gnmü doğurduk kızzzz
Neden 93 yazıo o zaman sende
91 olmalı
kızŞimdi benm dondurulmş embriyolarm var
Hepsi kocam mıkorkmaya başladm
başlarda yapıtırıyordum çünkü hiç duramıyordu sürekli ağlıyordu şu an baya alıştı koyduğumda ağlamıyor bence sende 1.5 dk olsa bile her gün birkaç kez koy ve zamanla süreyi arttirKızlar Bebişlere tummy time yaptırıyor musunuz benim bebeğim max 1,5 dakika kalıyor üstünde denedim yerde denedim ama durmuyor sizler neler yapıyorsunuz?
bizimki en başından beri kahverengi hiç yanılma payı olmadıKızlar bebelerinizin göz rengi oturmaya başladı mı? Bizimkinin sanki yeşille ela arasi gibi .
Zaten Kocami seviyorum kiz onlarin hincini ondan cikartcaktim canim kocam milleti kirmiyayim diye kocami kirdim
Senide bu topikten afaroz edioruzKızlar benim iki kızın ikiside bana benziyobabamıza çeken hiç bir yanımız yok maalesef
Sağlık ocağnda bana öyle dedilerKuzum bizim doğumumuz 9 temmuz sizden 10 gün önce doğduk ve 103 günlüğüz sizde 93 günlük olmanız lazım.yanlış hesaplamış olabilirmisin
Hyt kızzzz nerdesn sennnn...Evet hellooo ben fazla kaptırdım kendimi bebişime telefonum varmışnasılsın bebiş nasıl
Sorma bunlar okuyup üflemişler zaarMaşallah canım sırrı ne hangi büyü dermişim hahah
Ben sana diormmm bitek sen muhalefsinKız sendeki su cocuk sevgisi beni öldürecek ben tek cocukla bi daha düşünemezken sen ikizle 2 3 diyosun
Kızzzz miseeeeeee bende sorın yk valla bacm
Bebeler iyiyken 3 iyidir diyorum. Biri huysuz olsun bunlar yeter diyorum. Gidip geliyorum sürekli.Kız sendeki su cocuk sevgisi beni öldürecek ben tek cocukla bi daha düşünemezken sen ikizle 2 3 diyosun
Bir görümce kocadan daha kıymetli olmamalıZaten Kocami seviyorum kiz onlarin hincini ondan cikartcaktim canim kocam milleti kirmiyayim diye kocami kirdim
Kaynanama sorarsan oğlu beni daha çok sevmiş o yüzden çocukların ikiside bana benziyormuşMaşallah canım sırrı ne hangi büyü dermişim hahah
Öyle canım ne yaparsın.kaynanam oğlum seni daha çok sevmiş öyle çocuklar sana benziyo diyoSenide bu topikten afaroz edioruz
Ne demek kızlarm bana benzio
Sağlık ocağnda bana öyle dediler
Kandırıldımmmmmm
Ama bak kullandğm bebe programlarımdada öle 90+2 olmş mesela
92..size göre 94
Benim kaynanama sorsak kesin öyle derde.. SormuormKaynanama sorarsan oğlu beni daha çok sevmiş o yüzden çocukların ikiside bana benziyormuş
Öyle canım ne yaparsın.kaynanam oğlum seni daha çok sevmiş öyle çocuklar sana benziyo diyoçevremizde de ne kadar tanıdığımız varsa bebeleri hep babası bi biz aradan çıkmışız
Takvime bakıp kendin hesaplasana birde canım ben sen öyle söyleyince tekrar bi baktım bizim 104 oluyor
Ilk doğdu mavıydı sonra gri oldu şimdi dediğin gibi yeşille ela arası sanırım oturmadı. Eşim yeşil gözlü ben kahve sanırım kahveye dönecek.Kızlar bebelerinizin göz rengi oturmaya başladı mı? Bizimkinin sanki yeşille ela arasi gibi .
Uyku gerilemesi var cnm bizde geçen hafta saat başı kalkıyordu basa dönmüştük resmen . Bu hafta 2 saate çıkardı. Haftaya i şallah düzene girer. Gündüz uykumuz hiç yok.Kızlar 3. Ayı çok şükür bitirdik
Bebekler nasıllar bakalm?
Uyku düzeni azda olsa oldumu
Uyku aralıklarınız çoğaldımı
İnşallah kilolar ve boylar iyimi 3. Ay kontrolü..
Bu ay kontrole götürdim sağlık ocağına ama cumarteside doktora götürecem menenjit ve rotanın 2.sini yaptıracam
Ama aradan 24 gn snra 4. Ay aşıları var.. Onuda sormam lazm sorun olurmu die
Bizim kilomuz 6350 boyumuz 61 cm
102 günmüş siz.. bizden 10 gün önde.. atak haftasındasınız cnm sanırımUyku gerilemesi var cnm bizde geçen hafta saat başı kalkıyordu basa dönmüştük resmen . Bu hafta 2 saate çıkardı. Haftaya i şallah düzene girer. Gündüz uykumuz hiç yok.
Basta mavi lacivert gibi olur o da mı olmadıbizimki en başından beri kahverengi hiç yanılma payı olmadı
Bak üşenmeyip takvimi açıp saydımSenide bu topikten afaroz edioruz
Ne demek kızlarm bana benzio
Sağlık ocağnda bana öyle dediler
Kandırıldımmmmmm
Ama bak kullandğm bebe programlarımdada öle 90+2 olmş mesela
92..size göre 94
Hyt kızzzz nerdesn sennnn...
Seninki bebede bizimki ne gııı
Sorma bunlar okuyup üflemişler zaar
Neyse 50 kişilik topikte 3ünde bebeleri onlara benziomuş büyik oran değel
Kıskanmadk
Ben sana diormmm bitek sen muhalefsin
Gittiğin yol yanlış yol, hemen sağa sap ve geri dön masalım
Kızzzz miseeeeeee bende sorın yk valla bacm
Bak adm çıktı 9a inmio 8e
Herkes benden önce düşünüo
Ben kısmetse 2023 ekimde
Ama bunlar yüzünden 2022de olabilir
Senin aran biriyle bozuksa kesin karşı tarafta çok büyük sıkıntı var demek . Maşallah çok pozitifsin güzel bir enerjin varBenim kaynanama sorsak kesin öyle derde.. Sormuormoda sormadan yorum yapamaz kaparm kendini
Aramz bozukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?