2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Oooo iyi bari iki tarafi gonullemisiniz bazen kizim halasina mi benziyoracaba diye dusunuyorum sonra yooo ayni ben diyor rahatlıyorum
sevda ya cok alemsin
Allah'tan benim de gorumcemle aram iyi gidip eltime kaynima falan benzeseydi tövbe estağfurullah

sevda ya cok alemsin
Allah'tan benim de gorumcemle aram iyi gidip eltime kaynima falan benzeseydi tövbe estağfurullah
Benimde iyiydi lohusalikta koptu ipler bizde herkese herseye gicik oldum esime bile olmuştum bosanmayi dusunecek kadar dusun tek annem kizim olsun diyordum haksizda degildim gerci (esime haksizlik ettim sadece)

Şimdi benm dondurulmş embriyolarm var
Hepsi kocam mı korkmaya başladm
Hanhaa seninkinin kaçışı yok bozdur onları bozdur boşuna emek
Benim bebeyi babasının doğumgününde doğurdum. Ondan babaya benziyor diye düşünüyorum ikinciyi kendi doğumgünümde doğuracağım bana benzeyecek
Sende nördün öyle biz benzemesinden yakınıyoruz sende hem benzetmişim hemde aynı gün doğurmuşum oldu başka iyice babacı yaptın
Benim kız benim kopyam esmer. Oğlumda babasının kopyası sarı renkli gözlü.
Bu eşitliği sevdim olabilir

Bozduracam ama kendime bebe yapcam

Hadi biz neyse karanbole gidiyor ya sen ya sen nasıl yaparsın bunu itinayla tek tek seçiliyor özeniliiyor bozeniliyor vah anam vahhh bu sefer şöyle.doktoruna hocam bana benzeyenden gönderin içeriye de
Bak bunu doktoruma söyleyecem..
O kdar para saydım
Milyarlık bebe bu.. Gittiniz herifi doğurttunuz diexem

Bir tanesi doğum günüme 10 gün kala oldu.acaba ben mi beceremiyorum bu işi
Bende benle aynı gn olsun isterdm
10 temmuz ama doktor erken dedi
20 temmuz olsun de
Kocam araya girdi hocam 19u olurmu dedi, doktorda birgnden bişey olmaz olsun ama neden 19u dedi
19.07 fenerbahçe cnkü hocam dedi
Dr kandırdı ve 19 temmuzda doğdu minnoşum

Aynen aynen okadar tohumuna para sayıyorsun senin isteklerin olacakk

20 si de bayramdı ama bizim de 19 unda dogdu

Temmuz bebeklerinde anneye benzeyen yok heralde bizimki de aynı baba pandemide kimseyi göremedim adama baka baka aynısından oldu

Bir tane çıktı bakın anneye benzeyen 1 1992Sevda Yok mu artıran

Sendemi yaaaaaaaaaaaa valla temmuz bebeleri yaktı bizi
ama bence yılda bir problem var bu sene herkes kocasını kopyalıor

ahanda sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen aramızdan nie pörtledin
Kızlar benim iki kızın ikiside bana benziyo babamıza çeken hiç bir yanımız yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…