2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Temmuz bebeklerinde anneye benzeyen yok heralde bizimki de aynı baba pandemide kimseyi göremedim adama baka baka aynısından oldu
Sendemi yaaaaaaaaaaaa valla temmuz bebeleri yaktı bizi
ama bence yılda bir problem var bu sene herkes kocasını kopyalıor

Benim kizim kopyam
ahanda sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen aramızdan nie pörtledin

olsun yinede minnoşlar daha tatlılar öle deme

bencede

bende herifim klonladım diyorum
hayır bide tüp bebek... çokta uğraşmadık yaparken yani lab. ortamında imalatı yapıldı
Benim de tüp bebek.Nakliyesinde problem mi oldu diyorum tek başına da yapamaz ki benim adam çocuğu

Kızlar Bebişlere tummy time yaptırıyor musunuz benim bebeğim max 1,5 dakika kalıyor üstünde denedim yerde denedim ama durmuyor sizler neler yapıyorsunuz?

Kızlar Bebişlere tummy time yaptırıyor musunuz benim bebeğim max 1,5 dakika kalıyor üstünde denedim yerde denedim ama durmuyor sizler neler yapıyorsunuz?
Canım 5-10 dk kalıyor benimki. Günde iki üç kez yaptırıyorum mutlaka. Oyun halısina koyuyorum ben karşısında ışıklı müzikli piyanosu oluyor o ışıklar ilgisini çekiyor oyalaniyor biraz. Ya da yine sesli bir oyuncak koyuyorum yani dikkatini çekecek bir şeyler koy mutlaka sen de tek başına sıkılıyordur

sanki biri benm adıma yazmış gibi okudum tıpkı biz

ikincisinede cok bel bağlama diyorsun
1. Babaya benziyordu ama bu tıpkı baba giderek ona daha çok benzeyen bebeler yapıyoruz,o yüzden başka çocuk falan istemiyorum gerçi hâlâ umudumu yitirmedim belki bunun saçı bana benzer

Benim bebeğim de yerde çok az duruyor yüzüstü. Yerde durmayan bebekleri gogsunuze yüzüstü yatırıp konuşabilirsiniz siz de uzanırken. O şekilde uzun süre kalıyorlar

Canın geçen haftalarda hiç hoşlanmıyordu yüzüstü yatmaktan ama ne olduysa bu hafta keyif almaya başladı. Ben de yanına uzanıyorum konuşuyoruz gülüşüyoruz öyle, en büyük artısı da gazını güzel çıkartıyor bu şekilde

Benim kizimin en sevdigi duruş canim dogdugundan beri rahat ettigi pozisyon diyebilirim gazli bir bebek rahat ediyor oyle

Ahada benim de en büyük derdim aynı babanın kız ver versiyonu bir ona bak bir babaya bak büyümüş hali kucukluk hali dersiniz biri geldiği zaman aa aynı esin diyola eşim.bir kabarıyor bir kabarıyor tabiki bana benzeyecek kime benzeyecek diyor ozmana boğasim geliyor ah ahh keşke aynalara baksaydık her yere kendi posterinizi assaydik

Kizlar merhaba, ben cok takip edemiyorum burayi arada girip bakiyorum. Benim kiz 11.haftasinda ve sanirim 12.hafta atak donemine girdi. Tam uyku duzeni kurmustuk hersey guzeldi 2gecedir ne uyuyo ne de uyutuyo. Gunduzleri de surekli kucakta uyuma istegi var. Siz neler yaptiniz 12.hafta atak doneminde, ne yapsam daha kolay atlatillir acaba var mi bi kolay yol

Canım bu 4.aydaki uyku gerilemesine benziyor bazı bebeklerde 3.ayin sonunda başlayabiliyormus. Bu dönemde kısa kısa uykular ve zor uykuya dalma sorunları oluyor ve çözümü yok maalesef bu sürecin bitmesini bekleyeceksin sonra bir düzen kurabilirsiniz. 1-4 hafta arası sürüyormuş ama genelde 4.ay bitene kadar devam ediyormuş öyle diyorlar sabredicez mecbur çaresi yok.

Şimdi benm dondurulmş embriyolarm var
Hepsi kocam mı korkmaya başladm

1. Babaya benziyordu ama bu tıpkı baba giderek ona daha çok benzeyen bebeler yapıyoruz,o yüzden başka çocuk falan istemiyorum gerçi hâlâ umudumu yitirmedim belki bunun saçı bana benzer
Benim bebeyi babasının doğumgününde doğurdum. Ondan babaya benziyor diye düşünüyorum ikinciyi kendi doğumgünümde doğuracağım bana benzeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…