2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aynı bizim durum :KK70: :KK70: :KK70:

9 ay karnında taşı besle büyüt
Gitsin babasına çeksin :KK70:
Hala hazmedemedim bu durumu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Günaydınnnnnnn :halay::halay:
Benim ilki babasına benziyordu. Bu da bana benzer artık dedim ve sonuç elimde iki tane babaya benzeyen velet var🤣

Günaydın😊

Günaydın 😄 Aynı durum bizde de var. Karan eşime o kadar çok benziyor ki artık çocuğa eşimin adıyla seslenmeye başladılar 😂 Bir de ikisi de esmer ben süt beyazım üvey annesi gibiyim çocuğun 😂😂😂
sanki biri benm adıma yazmış gibi okudum :D tıpkı biz :D

Benim ilki babasına benziyordu. Bu da bana benzer artık dedim ve sonuç elimde iki tane babaya benzeyen velet var🤣

Günaydın😊
ikincisinede cok bel bağlama diyorsun :D

180 ml çok değil mi canım . Ben emzirmeden sadece mama verdiğim zamanlar 120 yi içince doyuyor oğlum. Ki benim oğlan da iştahlı bir çocuk
Şimdi arada uykulu halinden faydalanıpta 210 ml bile yediriyorum canım çünki aralık çok uzun bizde özellikle sabahları işte akşam 10 da yiyip yattımı ertesi sabah 11 de falan yiyiyor sonra gün içinde 4-5 saatte bir vermeye çalışıyorum oda 180 ml 1 günde ya 4 defa 180 ml yada 3 defa180+1 de 210 yediriyorum işte daha önceden standartlar 90 ml iken 120 yiyordu kendi devamını isteyerek☹️

Sütün arttımı bilmiorm cnm ama dengeli ve sağlıklı beslenmek herzaman işe yarar

Bak bu doğru olabilir büyüdüklerinde daha mantklı geliyor, Tşk ederm cnm 🎈🎈

Offf yaaa benmkininde yeşildi ama artk kahverengiii bühüüü :(
:D
Bizim ki de döner o zaman kahverengiye. Rengi tam ne zaman oturur bu gözlerin acaba 🤔

Aynı bizim durum :KK70: :KK70: :KK70:

Gitsin babasına çeksin :KK70:
Hala hazmedemedim bu durumu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Eşimin çalışanları bebek görmeye geldiler. ‘Evin içinde sanki eşiniz var , bizi izliyor gibi’ dediler. Benim bebe de o kadar benziyor babaya. Hamilelikte babalarına çok mu baktık acaba :KK70:

Şimdi arada uykulu halinden faydalanıpta 210 ml bile yediriyorum canım çünki aralık çok uzun bizde özellikle sabahları işte akşam 10 da yiyip yattımı ertesi sabah 11 de falan yiyiyor sonra gün içinde 4-5 saatte bir vermeye çalışıyorum oda 180 ml 1 günde ya 4 defa 180 ml yada 3 defa180+1 de 210 yediriyorum işte daha önceden standartlar 90 ml iken 120 yiyordu kendi devamını isteyerek☹️
banada fazla gibi geldi bilemedin
benm kız 4 saat uyuduğunda 120 içiyor mesela.. kilosu felan gayet önde cnm.. mama veriosan böyle çok boş şişer bebek

Bizim ki de döner o zaman kahverengiye. Rengi tam ne zaman oturur bu gözlerin acaba 🤔
valla işte 91 gün oldu bize.. oturdu :D artık değişmez bence :D
ama genelde en net 1 yaşına kadar otururmuş

Sizin Aralık’lar uzunmuş canım. Biz ana oğul en fazla 3 saat aç kalabiliyoruz :KK70:

Eşimin çalışanları bebek görmeye geldiler. ‘Evin içinde sanki eşiniz var , bizi izliyor gibi’ dediler. Benim bebe de o kadar benziyor babaya. Hamilelikte babalarına çok mu baktık acaba :KK70:
kızzzzzzzzz ben hiç bakmadım.... ne bakacam :D o bana baksın :D
ben eşimin yeğenine çok baktım ama alakası olmadı :D
bide derlerki kim daha cok seviosa.. mesela babasına benzior ya.. eşini sen daha cok seviyormuşsun demek ki diyorlar..
hadiiiiiii ordan diorum :D o benm peşimden koştuda boşluğuma denk geldide he dedm diyorum :D :D :D :D

Aynı bizim durum :D :D :D

Gitsin babasına çeksin :D
Hala hazmedemedim bu durumu :D :D :D :D

Cok da sevimliymis 🤗 Benim büyük babasına benziyor. Esim şu tatlılığa bak aynı babası diyordu 🙈 Ben kabullenemedim uzun yıllar. Yok kardeşime benziyor yok annemin teyzesinin eltisi de böyleymiş 🤣

Cok da sevimliymis 🤗 Benim büyük babasına benziyor. Esim şu tatlılığa bak aynı babası diyordu 🙈 Ben kabullenemedim uzun yıllar. Yok kardeşime benziyor yok annemin teyzesinin eltisi de böyleymiş 🤣
fotodaki benm kız değil ha.. yanlış anlaşılmasın bu arada
nette gördüm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :D

ayy ben hazmedemiorum..ne zaman hazmedilior :KK70:
bir bardak soğuk su içem üstüne :KK70:

fotodaki benm kız değil ha.. yanlış anlaşılmasın bu arada
nette gördüm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :D

ayy ben hazmedemiorum..ne zaman hazmedilior :KK70:
bir bardak soğuk su içem üstüne :KK70:
Yok ben anladım senin kızın olmadığını 😊 ikinciyi beklerken itiraf etmeye başladım ben sana benziyor diye. Sanırım ümitlendim bu bana benzer diye. Valla ikinciyi de herkese benzetiyorlar ben dahil bilemiyorum

kızzzzzzzzz ben hiç bakmadım.... ne bakacam :KK70: o bana baksın :KK70:
ben eşimin yeğenine çok baktım ama alakası olmadı :KK70:
bide derlerki kim daha cok seviosa.. mesela babasına benzior ya.. eşini sen daha cok seviyormuşsun demek ki diyorlar..
hadiiiiiii ordan diorum :KK70: o benm peşimden koştuda boşluğuma denk geldide he dedm diyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
O tezi yalanladık o zaman :KK28: eşler daha çok sevsinler tabi, zarar etmezler :KK70:

Ay kızlar benim oğlan da babasının kopyası.Bebekliği hele yan yana koy ayırt edemezsin o derece.Hatta eşim telefonuna beni fotokopi makinem diye kaydetti.Hayır çocuğun tek çeken yanı bana uyumaması😂

Ben o kadar takmadım kız babasına da çok aşıktım şimdi oğluna daha da aşığım zaten birbirlerinin aynısılar 😂😂
olsun yinede minnoşlar daha tatlılar öle deme :D

O tezi yalanladık o zaman :KK28: eşler daha çok sevsinler tabi, zarar etmezler :KK70:
bencede :110::110:

Ay kızlar benim oğlan da babasının kopyası.Bebekliği hele yan yana koy ayırt edemezsin o derece.Hatta eşim telefonuna beni fotokopi makinem diye kaydetti.Hayır çocuğun tek çeken yanı bana uyumaması😂
bende herifim klonladım diyorum :D
hayır bide tüp bebek... çokta uğraşmadık yaparken yani :D lab. ortamında imalatı yapıldı :D

olsun yinede minnoşlar daha tatlılar öle deme :KK70:

bencede :110::110:

bende herifim klonladım diyorum :KK70:
hayır bide tüp bebek... çokta uğraşmadık yaparken yani :KK70: lab. ortamında imalatı yapıldı :KK70:
Temmuz bebeklerinde anneye benzeyen yok heralde bizimki de aynı baba 😂 pandemide kimseyi göremedim adama baka baka aynısından oldu 🤣

Back