2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Beden olarak ne aldınız canım? Benim bebem 65 cm
Benimki de en son 66 cm di 3 6 ay aldim Ama pişman oldum Allahtan ayakları açık tulumun da çorap giydiriyorum iyi oluyor, istersen 6 9 ay olana bir bak çok büyük olmazsa onu al

Maşallah yakışıklıya Rabbim nazardan saklasın

Maşallah kuzucuğa Allah esirgesin.Saçlarını kendisi çekmiyor mu ? Benim oğlan çekiyor ya

Maşallah kuzucuğa Allah esirgesin.Saçlarını kendisi çekmiyor mu ? Benim oğlan çekiyor ya
İlk zamanlar çok yapıyordu ya saçlarına yapışıyordu sonra da ağlamaya başlıyordu Ama artık ellerinin kontrolünü kazandı sanırım pek yapmıyor

İlk zamanlar çok yapıyordu ya saçlarına yapışıyordu sonra da ağlamaya başlıyordu Ama artık ellerinin kontrolünü kazandı sanırım pek yapmıyor
Biz yanlardaki saçları kısalttık. Ondan sonra pek yapmamaya başladı

Masallah sana nice ayların yılların olsun insalalh

Merhabalar. Bende temmuz annesiyim arada fırsat bulursam okuyorum sizleri. Bebeği hasta olan anneler için yazmadan duramadım. Bizim doktor ayağının altına çörek otu yağı ve ya sarımsaklı yağ sürmemi önerdi. İkisi de özellikle öksürüğe çok iyi geliyor. Sizler yine doktorlarınıza da danışın tabii

Hayırlı akşamlar kızlar mastit olmuşum ateşim 39 korona zannettim çok şükür değil ama tüm kemiklerim ağrıyor mahvoldum bebekle ilgilenemiyorum meme uçlarım kopacak sanki Garmastan da fayda etmedi hiçbiri sorun değil de bebeğim emmiyor ebem mastitli memeden emzirme sağ at dedi. Biberonla içiyor ama memeyi tutmuyor napcam yardım edin sütüm azaldi stresten üç gündür uykusuz geziyorum 3. Ay kontrolünde 6400 çıktı hala aynı 15 gün oldu normal mi Allah'ım kimseye yaşatma çok kötüyüm

Canım geçmiş olsun öncelikle bebeğin kilosuna takılma karnı doymasa sürekli ağlar belli eder zaten. Kiloyu bir ay az diğer ay çok alabilir. Sen kendini iyileştirmeye bak çünkü stres ve uykusuzluk aşırı etkiliyor sütü. Uykusuzluktan ve stresten azalmıştır sütün. Hastaneye gittin mi? Benim ilk seferinde geçiremeyince hastaneye gittim antibiyotik aldım bir günde düzeldi. Ayrıca sağim yaparken bebek emerkenki gibi süt çıkmaz bunu herkes söylüyor bebeğin çekim gücü çok daha iyi. Bana doktor emzirmeyi bırakma hatta özellikle o memeni emzir ki düzelsin demişti sana neden öyle dediler bilmiyorum.

Bende de olmuştu ama hem ebe hem doktor bol bol emzir o memeyi boşalt demişti.Tek çare o,kanalların açılması lazım demişti.Niye at dedi ki?

Cevap için çok sağol canım gittim amoklavin + iburamin + parol içiyorum hala 37.5 ateşim. Bebeğim almıyor mememi çok üzülüyorum yoksa internette hep emzir yazıyor

Cevap için çok sağol canım gittim amoklavin + iburamin + parol içiyorum hala 37.5 ateşim. Bebeğim almıyor mememi çok üzülüyorum yoksa internette hep emzir yazıyor
Canım çok tikandiysa belki emdikçe bir şey gelmiyor diye sinirlenip emmiyordur ama sen uğraş biraz emerse kanallar açılır çok rahatlarsın bebeklerin emme gücü çok yüksek. İlaç kullanıyorsan illa ki düzelir ama dediğim gibi kanalların açılması lazım mutlaka. Duşta iyice göğsüne masaj yapıp hemen ardından bebeğe meme vermeyi denedin mi belki o zaman emer

Denedim canım sabunla tülbentle ovdum kaynar suyla aslında süt geliyor ama daha stresten sanırım. Aldığı sütü de kusuyor kilosu da azaldı evde kucağımda tartiyorum hep aynı çıkıyor anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…