- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak düželirsiňiz ben de memlekete gitmek istiyorum ama eşim göndermiyor oğlundan ayrı kalmak istemiyor kafayı yeme noktasındayım sarılığı ilerlemesin diye zorla uyandırıp beslediğim zamanları özlüyorum keşke yine öyle uyusa bu kez hiç uyandırmam vallaHepimiz öyleyiz inan.
Benimkiler cumadan beri hasta. Bana da bulaştı. Geçmiyor da lanet şey günden güne kötuleşiyorlar. Doktora da danışacağım onay verirse 4.ay aşılarını bir iki hafta ertelemeyi düşünüyorum.
Benimki gündüzleri zaten senin anlattığın gibi ona alışkınım ama en azından geceleri uyuyor diye kendimi avutuyorum. Gündüz zorla uyutuyorum hep kısa uykular onun haricinde de sürekli kucakta zaten inmiyor. Geceler de bozulursa huni takip gezerim artıkAz kaldı 4 ayımızın dolmasına 10 gündür falan böyleyiz gece uyanıyor doyuruyorum tekrar zorla uyutuyorum saatlerce beşik sallıyorum olmazsa ayağımda sallamaya devam ediyorum gündüz de az uyuyor ve çok hareketli herşeyden çabuk sıkılıyor sürekli kucakta gezmek istiyor derman falan kalmadı bende valla inşallah sizde böyle olmaz canım ya çok zorlanıyorum bölük börçük uykuya razıyım ama geceleri uyuyamıyorum artık ve 4. aydaki uyku gerilemesi 1ile 4 hafta arasında sürüyormuş ve kalıcı olabiliyormuşuyku düzeni için uğraşıyorum ama bizimkine işlemiyor
Merhaba aynı bizAz kaldı 4 ayımızın dolmasına 10 gündür falan böyleyiz gece uyanıyor doyuruyorum tekrar zorla uyutuyorum saatlerce beşik sallıyorum olmazsa ayağımda sallamaya devam ediyorum gündüz de az uyuyor ve çok hareketli herşeyden çabuk sıkılıyor sürekli kucakta gezmek istiyor derman falan kalmadı bende valla inşallah sizde böyle olmaz canım ya çok zorlanıyorum bölük börçük uykuya razıyım ama geceleri uyuyamıyorum artık ve 4. aydaki uyku gerilemesi 1ile 4 hafta arasında sürüyormuş ve kalıcı olabiliyormuşuyku düzeni için uğraşıyorum ama bizimkine işlemiyor
İnşallah canım ya 4 ayın dolmasına 2-3 gün kaldı inşallah çabucak geçer de biz de eğitime başlarız uykusuz her gece diye şarkı söyleye söyleye uyutuyorum artıkBenimki gündüzleri zaten senin anlattığın gibi ona alışkınım ama en azından geceleri uyuyor diye kendimi avutuyorum. Gündüz zorla uyutuyorum hep kısa uykular onun haricinde de sürekli kucakta zaten inmiyor. Geceler de bozulursa huni takip gezerim artıkŞu an uyku gerilemesi döneminde olduğu için bir düzen kurmaya çalışma canım boşuna uğraşırsın sabret ve geçmesini bekle 4 ay dolunca istediğin düzene sokabiliyorsun eğitim falan verebiliyorsun ben de onu bekliyorum.
Senin bitmiş sayılır ya biz daha 4.aya gireli 2-3 gün oldu önümüzde koca bir ay varİnşallah canım ya 4 ayın dolmasına 2-3 gün kaldı inşallah çabucak geçer de biz de eğitime başlarız uykusuz her gece diye şarkı söyleye söyleye uyutuyorum artık
Canım benim de ilk çocuğum acemiyim ama bildiğim kadarıyla bebeklere yorgan önermiyorlar. Uyku tulumu daha çok öneriliyor. Evin çok soğuksa 2.0 veya 2.5 tog değerinde uyku tulumu alabilirsin yorgan kalınlığında oluyorlarmis zatenGünaydın arkadaşlar. Malum soğuklar başladı. Ben bebeğe yorgan almamıştım. Sizler aldıysanız tavsiyeniz hangisi olur? Yün mü pamuk mu elyaf mı? Hangisi terletmez, sıcak tutar ?
Hasta olup uyuyacağına hiç uyumasın dedim bu süreçte inan. Onun stresi daha zor. Uyanıkken çok yoruluyoruz tamam da hastalığın stresi de eklenince zaman geçmek bilmiyor. 10 gün sonrasına ışıklanmak istiyorum şu an. Hayattan hicbir beklentim yok yeter ki bebekler iyi olsun.Geçmiş olsun canım inşallah çabucak düželirsiňiz ben de memlekete gitmek istiyorum ama eşim göndermiyor oğlundan ayrı kalmak istemiyor kafayı yeme noktasındayım sarılığı ilerlemesin diye zorla uyandırıp beslediğim zamanları özlüyorum keşke yine öyle uyusa bu kez hiç uyandırmam valla
Merhaba aynı bizyarım saat uyusun diye 45 dakika sallamam gerekiyor gece bi anda uyanıyor ben zorla sallaya sallaya uyutmasam kendisinin uyuyacağı yok hep kısa kısa uykular ben de ne yapacağımı bilmiyorum ev yemek falan geçtim de uykusuzluk beni çok zorlamaya başladı zaten bebek uyusa sağım yaptğım için ben kalkmak zorundayım bilmiyorum sonumuz ne olacak
Allah sonumuzu hayır etsin ben de sağım yapıyordum ama sütüm çok az ve biberonla veriyordum bıraktım sağımı azcık süt geliyo şuan onun için uğraşamıyorum artık uykusuzluk mahvediyorMerhaba aynı bizyarım saat uyusun diye 45 dakika sallamam gerekiyor gece bi anda uyanıyor ben zorla sallaya sallaya uyutmasam kendisinin uyuyacağı yok hep kısa kısa uykular ben de ne yapacağımı bilmiyorum ev yemek falan geçtim de uykusuzluk beni çok zorlamaya başladı zaten bebek uyusa sağım yaptğım için ben kalkmak zorundayım bilmiyorum sonumuz ne olacak
İnşallah o şanslılardan olursunuz valla çok zor çünkü gündüz sürekli kucakta sürekli yorgun geceleri de uykusuz inşallah biz de çabucak kurtuluruzSenin bitmiş sayılır ya biz daha 4.aya gireli 2-3 gün oldu önümüzde koca bir ay varBazı bebekleri fazla etkilemiyormus o şanslı azınlıkta olur muyum acaba diye dua ediyorum
Canım benim de ilk çocuğum acemiyim ama bildiğim kadarıyla bebeklere yorgan önermiyorlar. Uyku tulumu daha çok öneriliyor. Evin çok soğuksa 2.0 veya 2.5 tog değerinde uyku tulumu alabilirsin yorgan kalınlığında oluyorlarmis zaten
Biraz baktım internetten. Pamuk ya da bambu yorgan öneriliyormuş . Uyku tulumu olabilir, akşam bakayım canım teşekkür ederimSenin bitmiş sayılır ya biz daha 4.aya gireli 2-3 gün oldu önümüzde koca bir ay varBazı bebekleri fazla etkilemiyormus o şanslı azınlıkta olur muyum acaba diye dua ediyorum
Canım benim de ilk çocuğum acemiyim ama bildiğim kadarıyla bebeklere yorgan önermiyorlar. Uyku tulumu daha çok öneriliyor. Evin çok soğuksa 2.0 veya 2.5 tog değerinde uyku tulumu alabilirsin yorgan kalınlığında oluyorlarmis zaten
Bu atak tam kaçıncı haftada başlıyor ya?Senin bitmiş sayılır ya biz daha 4.aya gireli 2-3 gün oldu önümüzde koca bir ay varBazı bebekleri fazla etkilemiyormus o şanslı azınlıkta olur muyum acaba diye dua ediyorum
Bu atak değil canım 4.ayin içinde uyku gerilemesi dönemi oluyormuş ama her bebekte olmayabiliyormus belki şanslı taraftasindir. 3.ayin sonlarında da başlayabiliyormus 4 ay bitince de olabiliyormuş o arafa bı yerde yani bebekten bebeğe değişiyorBu atak tam kaçıncı haftada başlıyor ya?
Benimkilerin ataklari hep doğdukları tarihe göre oldu. 4.ay atağını da doğum tarihine göre bekliyordum ama daha gelmedi 3 ay 20 günlük oldular.
Yorganı yüzüne çekme tehlikesi yüzünden doktorlar genelde önermiyor canım aklında bulunsun. Bazı bebişler çekmiyor bazıları da ne tutsa yüzüne götürüyor biraz tehlikeli oluyor Allah korusun.Biraz baktım internetten. Pamuk ya da bambu yorgan öneriliyormuş . Uyku tulumu olabilir, akşam bakayım canım teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun canım ben bir taneyle baş edemiyorum bide sende iki tane Rabbim tez zamanda şifalar versinHasta olup uyuyacağına hiç uyumasın dedim bu süreçte inan. Onun stresi daha zor. Uyanıkken çok yoruluyoruz tamam da hastalığın stresi de eklenince zaman geçmek bilmiyor. 10 gün sonrasına ışıklanmak istiyorum şu an. Hayattan hicbir beklentim yok yeter ki bebekler iyi olsun.
4.aydaki atak uyku gerilemesine sebep oluyor o yüzden dedim. Olmadı diye sevinmemek lazım demek. Gerçi benimkilerin uykuları hiç düzgün olmadı gerilerse iki tane zombi doğurdum diye hava atarım artıkBu atak değil canım 4.ayin içinde uyku gerilemesi dönemi oluyormuş ama her bebekte olmayabiliyormus belki şanslı taraftasindir. 3.ayin sonlarında da başlayabiliyormus 4 ay bitince de olabiliyormuş o arafa bı yerde yani bebekten bebeğe değişiyor
1 ay süren atak mi olurmuş ya4.aydaki atak uyku gerilemesine sebep oluyor o yüzden dedim. Olmadı diye sevinmemek lazım demek. Gerçi benimkilerin uykuları hiç düzgün olmadı gerilerse iki tane zombi doğurdum diye hava atarım artık
Tulum alayım ben o zaman . Teşekkür ederim canımYorganı yüzüne çekme tehlikesi yüzünden doktorlar genelde önermiyor canım aklında bulunsun. Bazı bebişler çekmiyor bazıları da ne tutsa yüzüne götürüyor biraz tehlikeli oluyor Allah korusun.
Canım lcwdan tog değeri 1.6 olan tulum aldim çok memnunumTulum alayım ben o zaman . Teşekkür ederim canım
Sözde biz eski usullere göre büyütecektik çocuğu . Ama şimdi o bizi parmağında oynatıyor. Bi ingaa diyor eşimle koşturuyoruz yanına1 ay süren atak mi olurmuş yaEskiden ne güzelmiş ne atak varmış ne uyku gerilemesi kundaga sarıp besige atarlarmis bebeleri bebeler kendi kendine büyürmüş Yanlış zamanda çocuk doğurduk bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?