Kızlar bebeklerin burunlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben eskiden her gün yıkadığım için banyodan sonra burun aspiratöru ile cektiriyordum temizleniyordu ama artık kış geldi diye daha az yıkıyorum. Burnunu nasıl temizlemek gerekiyor
Geçmiş olsun canım biz de iki aylıkken olmuştu grip ablasindan geçmişti bizimde. Sık emzirmek dışında burnunu açık tutmaya çalış bebişin. Rahat nefes alsın diye sogan koymuştum başucuna ilerlemedi bizim şükür.ihlamur içmiştim bi de sütümden geçer diye.
Ay sorma ya zaten sürekli adet oluyorum diye mutsuzum bı de en sonki ağrılı geçti kivrandim durdum bebe varken yatiyim uyuyayım da diyemiyorsun zor bu işler olmayanlar çok şanslı Bal0ncuk
Kızlar bebeklerin burunlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben eskiden her gün yıkadığım için banyodan sonra burun aspiratöru ile cektiriyordum temizleniyordu ama artık kış geldi diye daha az yıkıyorum. Burnunu nasıl temizlemek gerekiyor
Ay sorma ya zaten sürekli adet oluyorum diye mutsuzum bı de en sonki ağrılı geçti kivrandim durdum bebe varken yatiyim uyuyayım da diyemiyorsun zor bu işler olmayanlar çok şanslı Bal0ncuk
Ben de benimkiler aşırı gazlı sanıyordum.
Biogaia sab simplex ve relactaz kullandık. Relactaz epey rahatlatmıştı 2.ayın sonunda bitti benimkilerin gazı. Doktor ilaçları bitirince yenisini alma dedi hala sab simplex ve biogaia duruyor bitiremedik.
Çok zor ya çocuğun derdine derman olamıyor insan çok çaresiz hissediyor. Inşallah gazlı son ayınız olur bu ay.
Günaydın kızlar bebeğinde uyku gerilemesi yaşayan var mı ne zaman geçecek bu durum kafayı yicem artık zaten düzenli uyku yoktu şimdi gündüz iyice az uyumaya geceleri de daha sık uyanmaya başladı
Günaydın kızlar bebeğinde uyku gerilemesi yaşayan var mı ne zaman geçecek bu durum kafayı yicem artık zaten düzenli uyku yoktu şimdi gündüz iyice az uyumaya geceleri de daha sık uyanmaya başladı
Biz 3 ayı bitirip 4.aya yeni girdik uykuya dalması zorlaştı daha kısa uyumaya başladı gündüzleri ama henüz gece uykuları bozulmadı ben de beklemedeyim her an başlayabilir bizim de 4 ay bitince duzeliyormus canım sabret. Ama bazı bebeklerde de duzelmeyebiliyormus uyku eğitimi verebiliyorsun 4 ay bitince zaten o şekilde sorunu çözüyor bazı anneler de.
Merhaba 2 buçuk aydan sonra tamamen açıldı rengi. Metabolizma hastalıkları bölümünde tahliller var çıkacak onlarda temiz gelirse doktor uzamış sarılık diyecegiz dedi. İnşallah onlarda temiz gelir ama şuan rengi tamamen normal. Sizede geçmiş olsun aynı sıkıntı var galiba
Hepimiz öyleyiz inan.
Benimkiler cumadan beri hasta. Bana da bulaştı. Geçmiyor da lanet şey günden güne kötuleşiyorlar. Doktora da danışacağım onay verirse 4.ay aşılarını bir iki hafta ertelemeyi düşünüyorum.
Biz 3 ayı bitirip 4.aya yeni girdik uykuya dalması zorlaştı daha kısa uyumaya başladı gündüzleri ama henüz gece uykuları bozulmadı ben de beklemedeyim her an başlayabilir bizim de 4 ay bitince duzeliyormus canım sabret. Ama bazı bebeklerde de duzelmeyebiliyormus uyku eğitimi verebiliyorsun 4 ay bitince zaten o şekilde sorunu çözüyor bazı anneler de.
Az kaldı 4 ayımızın dolmasına 10 gündür falan böyleyiz gece uyanıyor doyuruyorum tekrar zorla uyutuyorum saatlerce beşik sallıyorum olmazsa ayağımda sallamaya devam ediyorum gündüz de az uyuyor ve çok hareketli herşeyden çabuk sıkılıyor sürekli kucakta gezmek istiyor derman falan kalmadı bende valla inşallah sizde böyle olmaz canım ya çok zorlanıyorum bölük börçük uykuya razıyım ama geceleri uyuyamıyorum artık ve 4. aydaki uyku gerilemesi 1ile 4 hafta arasında sürüyormuş ve kalıcı olabiliyormuş uyku düzeni için uğraşıyorum ama bizimkine işlemiyor