2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bebeklerin burunlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben eskiden her gün yıkadığım için banyodan sonra burun aspiratöru ile cektiriyordum temizleniyordu ama artık kış geldi diye daha az yıkıyorum. Burnunu nasıl temizlemek gerekiyor 🤔
Tel tokayla çekiyorum ben

Geçmiş olsun canım biz de iki aylıkken olmuştu grip ablasindan geçmişti bizimde. Sık emzirmek dışında burnunu açık tutmaya çalış bebişin. Rahat nefes alsın diye sogan koymuştum başucuna ilerlemedi bizim şükür.ihlamur içmiştim bi de sütümden geçer diye.
Sağol canım bende bi deneyeyim ıhlamuru inşallah sütümden geçip bebişime yarar 🤲🏻😔

Cnn benm kızım emmior ben zaten sağıp veriodm
Halada öyle
İşe başladm gitmeden sağıorm.. Yarm gn çalışıorm gelince sağıorm akşam sağıorm o şekilde

15 aymıııııııı

Yaaa tşk ederm cnm

Yaaaa maşallah cnm
Allah bağışlasn

Paçozzzz :KK70: :KK70: :KK70:
Ya ahahahhaha :KK70:
Kız regl olup napcan boşver 🤣
Karın ağrısı, arkama geçti mi derdi, şişkinliği, gerginliği ayyy düşününce bile icim karardı 🤣

Kızlar bebeklerin burunlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben eskiden her gün yıkadığım için banyodan sonra burun aspiratöru ile cektiriyordum temizleniyordu ama artık kış geldi diye daha az yıkıyorum. Burnunu nasıl temizlemek gerekiyor 🤔
Doktorumuz aspiratöre izin vermedi hiç temizlemeyin kendi temizler dedi ama olmuyor öyle ben peçeteyi sivriltip sokup döndürüyorum

Ay sorma ya zaten sürekli adet oluyorum diye mutsuzum bı de en sonki ağrılı geçti kivrandim durdum bebe varken yatiyim uyuyayım da diyemiyorsun zor bu işler olmayanlar çok şanslı Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. 😄
Ağrı kesici de yok. Parol ne diyecek onun ağrısına geçmez ki
İçimiz temizlensn bacım
Şişkimliğimiz insin :KK43:
Anam dış temizliği bi halledelim önce icim de kirli kalsın 🤣

Ben de benimkiler aşırı gazlı sanıyordum.
Biogaia sab simplex ve relactaz kullandık. Relactaz epey rahatlatmıştı 2.ayın sonunda bitti benimkilerin gazı. Doktor ilaçları bitirince yenisini alma dedi hala sab simplex ve biogaia duruyor bitiremedik.
Çok zor ya çocuğun derdine derman olamıyor insan çok çaresiz hissediyor. Inşallah gazlı son ayınız olur bu ay.
İnşallah canım ya ama biri bitmeden diğeri başlıyor bu kez de uyku gerilemesi yaşıyoruz kafayı sıyırma aşamasındayım

Günaydın kızlar bebeğinde uyku gerilemesi yaşayan var mı ne zaman geçecek bu durum kafayı yicem artık zaten düzenli uyku yoktu şimdi gündüz iyice az uyumaya geceleri de daha sık uyanmaya başladı

Günaydın çalışkan analar 🌸 çok şükür bugünleride gördük..💕 Az daha sıkalım dişleri😬

Günaydın kızlar bebeğinde uyku gerilemesi yaşayan var mı ne zaman geçecek bu durum kafayı yicem artık zaten düzenli uyku yoktu şimdi gündüz iyice az uyumaya geceleri de daha sık uyanmaya başladı
Biz 3 ayı bitirip 4.aya yeni girdik uykuya dalması zorlaştı daha kısa uyumaya başladı gündüzleri ama henüz gece uykuları bozulmadı ben de beklemedeyim her an başlayabilir bizim de 🙄 4 ay bitince duzeliyormus canım sabret. Ama bazı bebeklerde de duzelmeyebiliyormus uyku eğitimi verebiliyorsun 4 ay bitince zaten o şekilde sorunu çözüyor bazı anneler de.

Merhaba bebeğiniz hala sarı mı. Anne sütü sarılığı mı dendi. Ve sarıysa hiç azalmaa oluyor mu
Merhaba 2 buçuk aydan sonra tamamen açıldı rengi. Metabolizma hastalıkları bölümünde tahliller var çıkacak onlarda temiz gelirse doktor uzamış sarılık diyecegiz dedi. İnşallah onlarda temiz gelir ama şuan rengi tamamen normal. Sizede geçmiş olsun aynı sıkıntı var galiba

İnşallah canım ya ama biri bitmeden diğeri başlıyor bu kez de uyku gerilemesi yaşıyoruz kafayı sıyırma aşamasındayım
Hepimiz öyleyiz inan.
Benimkiler cumadan beri hasta. Bana da bulaştı. Geçmiyor da lanet şey günden güne kötuleşiyorlar. Doktora da danışacağım onay verirse 4.ay aşılarını bir iki hafta ertelemeyi düşünüyorum.

Biz 3 ayı bitirip 4.aya yeni girdik uykuya dalması zorlaştı daha kısa uyumaya başladı gündüzleri ama henüz gece uykuları bozulmadı ben de beklemedeyim her an başlayabilir bizim de 🙄 4 ay bitince duzeliyormus canım sabret. Ama bazı bebeklerde de duzelmeyebiliyormus uyku eğitimi verebiliyorsun 4 ay bitince zaten o şekilde sorunu çözüyor bazı anneler de.
Az kaldı 4 ayımızın dolmasına 10 gündür falan böyleyiz gece uyanıyor doyuruyorum tekrar zorla uyutuyorum saatlerce beşik sallıyorum olmazsa ayağımda sallamaya devam ediyorum gündüz de az uyuyor ve çok hareketli herşeyden çabuk sıkılıyor sürekli kucakta gezmek istiyor derman falan kalmadı bende valla inşallah sizde böyle olmaz canım ya çok zorlanıyorum bölük börçük uykuya razıyım ama geceleri uyuyamıyorum artık ve 4. aydaki uyku gerilemesi 1ile 4 hafta arasında sürüyormuş ve kalıcı olabiliyormuş 😱😱😱 uyku düzeni için uğraşıyorum ama bizimkine işlemiyor

Back