kız bende daha olmadım ya fena değil aslında olmamakKızlar regl oldunuzmu hakikaten? Bizde bugn 89. Gün doğumdan sonra..
50.gün lekelenmem bitti.. Hala regl olmadım
tekmi kalsın benm minnak kuzummmKız o zaman niye yapıyosun illa 2. Cocugu
sen nerdesinnnnnnnkız bende daha olmadım ya fena değil aslında olmamak
Kuzenleri arkadasları olur dert etme sen bu devirde bebelere kardeşten ziyade bol para burakmak lazımtekmi kalsın benm minnak kuzummm
insanın mutlaka elini sıkıca tutacağı bir kardeşe ihtiyacı vardır
mesela ben kedi köpek gibiyim kardeşimle ama olsundu
sen nerdesinnnnnnn
o dediğin şey zor be gülümKuzenleri arkadasları olur dert etme sen bu devirde bebelere kardeşten ziyade bol para burakmak lazım
Hadi hayırlısı canım bakalım ama temmuz anneleri cılgın cıktı bebekleri 3 aylık olunca hemen hani 2. Demeye basladılaro dediğin şey zor be gülüm
bari bırakamıoruz kardeş bırakalım
şaka bir yanada gerçekten kardeş abla abi gibisi yok.. kedi köpek gibide olsa insan, en cok onlara sığınıyor
tek bırakamam kızcemi ben
ben temmuz bağımlısı oldumHadi hayırlısı canım bakalım ama temmuz anneleri cılgın cıktı bebekleri 3 aylık olunca hemen hani 2. Demeye basladılar
ayytekmi kalsın benm minnak kuzummm
sen nerdesinnnnnnn
Sonra ellerimde çiçekler kapında sırılsıklamoda kötü.. annemle tartışıorum haydaaaaaaaa kızı nereye bırakacam?
tripte atamıorum
Aaahh ahhh söyleneceğim bir annem ya da bir kayınvalidem yok yanımda maalesefSonra ellerimde çiçekler kapında sırılsıklamben de kayinvalideme bazen içten içe soyleniyorum sonra yapma etme aman diyorum hemen sönüyorum
özledik ama
Susmaktan başka çare kalmıyorSonra ellerimde çiçekler kapında sırılsıklamben de kayinvalideme bazen içten içe soyleniyorum sonra yapma etme aman diyorum hemen sönüyorum
Canım olursun daha merak etme.ben ilk cocukta 4.ay bu kızımda da 3.ay oldum ilk adetimi. Benim kuzenim iki çocuğunda da 15 ay sonra oldu ilk reglini doktoru normal demişBenm hep 2 gn ağırır sadece hatta ilk gün.. Kız şimdi tam tersi olmasn
Şaka bşr yana ama düzene girmesi cok güzel
Ben nie daha olmadm ya
Allah yardımcın olsun
İnşallah düzelirsiz cnm
Bende zinco tavsiye etmiştim ama kendi bilir tabi
Bende öyle... Günlerdir kalan 10 kiloyu veremiorm die ağlıorum herkes bana delisin gözüyle bakıor
Hatta bugn bir spor hocasıyla görüşmeyi düşünüorm
Özgürlük desen, üüü gırlaydı bende..
Anne baba karışmazdı güvenirdi
Şimdi şişko anne topuzu gözleri pört.. İş yerindeliler bile üstünde dozer geçmiş gibisin diolar.. Ha bunun yanı sıra9 ay ayağa kalkmamış, ilk 3 ay kanaması olan, ikizlerden birinin kalbi duran..
Defalarca günlerce hastanede yatan ve aslaaaaa cock düşünmeyen bir kadın olarak diyorumki
2. Çocuğa EVET
Canım bu zamanlarda regl olmak kadar olmamak ta normal. Beklicrn mecbur. Ayrıca regl olmadım diye hamile kalmam psikolojisi yanlış. Herşey olabilirrrBenm hep 2 gn ağırır sadece hatta ilk gün.. Kız şimdi tam tersi olmasn
Şaka bşr yana ama düzene girmesi cok güzel
Ben nie daha olmadm ya
Allah yardımcın olsun
İnşallah düzelirsiz cnm
Bende zinco tavsiye etmiştim ama kendi bilir tabi
Bende öyle... Günlerdir kalan 10 kiloyu veremiorm die ağlıorum herkes bana delisin gözüyle bakıor
Şimdi şişko anne topuzu gözleri pört.. İş yerindeliler bile üstünde dozer geçmiş gibisin diolar.. Ha bunun yanı sıra9 ay ayağa kalkmamış, ilk 3 ay kanaması olan, ikizlerden birinin kalbi duran..
Defalarca günlerce hastanede yatan ve aslaaaaa cock düşünmeyen bir kadın olarak diyorumki
2. Çocuğa EVET
Temmmuz bebeleri çılgın çıktığından anneleri daha yerinde duramıyorHadi hayırlısı canım bakalım ama temmuz anneleri cılgın cıktı bebekleri 3 aylık olunca hemen hani 2. Demeye basladılar
Bende ikinci çocuğu hep istiyodum Rabbime şükürler olsun nasip etti. Benim minnak ablasını görünce gülüyo heyecanlanıyo birşeyler anlatmaya çalışıyor çok güzel bi duygu gerçekten iyi ki olmuş diyorumtekmi kalsın benm minnak kuzummm
sen nerdesinnnnnnn
Masal bugün kardeşim diyor ki bu kadar paçoz olmana rağmen nasıl böyle güzel kızlar dogurdunSal kız onlar beni ikna edemez ben onları yeni cocuktan vazgeciririmkız ben biraz özgürlüğüne bakımına düşkün bi kızım tek cocukla herseyi saldım ikiyle düşünemiyorum bile
Cnn benm kızım emmior ben zaten sağıp veriodmMerhaba arkadaşlar, çalışmaya başlayan annelerin tecrübelerine ihtiyacım var..haftaya iznim bitiyor kafamda bir sürü soru.. Siz nasıl yapıyorsunuz süt sağıp mı bırakıyorsunuz ?
15 aymııııııııCanım olursun daha merak etme.ben ilk cocukta 4.ay bu kızımda da 3.ay oldum ilk adetimi. Benim kuzenim iki çocuğunda da 15 ay sonra oldu ilk reglini doktoru normal demiş
Yaaa tşk ederm cnmCanım bu zamanlarda regl olmak kadar olmamak ta normal. Beklicrn mecbur. Ayrıca regl olmadım diye hamile kalmam psikolojisi yanlış. Herşey olabilirrr
Temmmuz bebeleri çılgın çıktığından anneleri daha yerinde duramıyor
Yaaaa maşallah cnmBende ikinci çocuğu hep istiyodum Rabbime şükürler olsun nasip etti. Benim minnak ablasını görünce gülüyo heyecanlanıyo birşeyler anlatmaya çalışıyor çok güzel bi duygu gerçekten iyi ki olmuş diyorum
PaçozzzzMasal bugün kardeşim diyor ki bu kadar paçoz olmana rağmen nasıl böyle güzel kızlar dogurduniki saniyede hem övdü hem gömdü reamen
O dedikten sonra fark ettim aynaya bile bakmıyorum gerçekten paçozmuşumCnn benm kızım emmior ben zaten sağıp veriodm
Halada öyle
İşe başladm gitmeden sağıorm.. Yarm gn çalışıorm gelince sağıorm akşam sağıorm o şekilde
15 aymıııııııı
Yaaa tşk ederm cnm
Yaaaa maşallah cnm
Allah bağışlasn
Paçozzzz
Ya ahahahhaha
Bunlara rağmen ikinci çocuğu daha bebeğin 3 aylıkken düşünebildigin için ayakta alkışlıyorum seniBende öyle... Günlerdir kalan 10 kiloyu veremiorm die ağlıorum herkes bana delisin gözüyle bakıor
2. Çocuğa EVET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?