2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
tekmi kalsın benm minnak kuzummm
insanın mutlaka elini sıkıca tutacağı bir kardeşe ihtiyacı vardır
mesela ben kedi köpek gibiyim kardeşimle ama olsundu

sen nerdesinnnnnnn
Kuzenleri arkadasları olur dert etme sen bu devirde bebelere kardeşten ziyade bol para burakmak lazım

Kuzenleri arkadasları olur dert etme sen bu devirde bebelere kardeşten ziyade bol para burakmak lazım
o dediğin şey zor be gülüm
bari bırakamıoruz kardeş bırakalım
şaka bir yanada gerçekten kardeş abla abi gibisi yok.. kedi köpek gibide olsa insan, en cok onlara sığınıyor
tek bırakamam kızcemi ben

Hadi hayırlısı canım bakalım ama temmuz anneleri cılgın cıktı bebekleri 3 aylık olunca hemen hani 2. Demeye basladılar

Hadi hayırlısı canım bakalım ama temmuz anneleri cılgın cıktı bebekleri 3 aylık olunca hemen hani 2. Demeye basladılar
ben temmuz bağımlısı oldum
diğer bebeğimin de temmuza denk gelmesini istiorum
embriyomu ona göre transfer ettirmek istiorum herşey yolunda giderse

Benim bebiş nezle oldu kızlar hapşırıyor burnu akıyor var mi önerileriniz, ateş-i yok şükür gece hep böyle kontrol ettim

Merhaba arkadaşlar, çalışmaya başlayan annelerin tecrübelerine ihtiyacım var..haftaya iznim bitiyor kafamda bir sürü soru.. Siz nasıl yapıyorsunuz süt sağıp mı bırakıyorsunuz ?

Canım olursun daha merak etme.ben ilk cocukta 4.ay bu kızımda da 3.ay oldum ilk adetimi. Benim kuzenim iki çocuğunda da 15 ay sonra oldu ilk reglini doktoru normal demiş

Canım bu zamanlarda regl olmak kadar olmamak ta normal. Beklicrn mecbur. Ayrıca regl olmadım diye hamile kalmam psikolojisi yanlış. Herşey olabilirrr
Temmmuz bebeleri çılgın çıktığından anneleri daha yerinde duramıyor

tekmi kalsın benm minnak kuzummm
insanın mutlaka elini sıkıca tutacağı bir kardeşe ihtiyacı vardır
mesela ben kedi köpek gibiyim kardeşimle ama olsundu

sen nerdesinnnnnnn
Bende ikinci çocuğu hep istiyodum Rabbime şükürler olsun nasip etti. Benim minnak ablasını görünce gülüyo heyecanlanıyo birşeyler anlatmaya çalışıyor çok güzel bi duygu gerçekten iyi ki olmuş diyorum

Sal kız onlar beni ikna edemez ben onları yeni cocuktan vazgeciririm kız ben biraz özgürlüğüne bakımına düşkün bi kızım tek cocukla herseyi saldım ikiyle düşünemiyorum bile
Masal bugün kardeşim diyor ki bu kadar paçoz olmana rağmen nasıl böyle güzel kızlar dogurdun iki saniyede hem övdü hem gömdü reamen

Merhaba arkadaşlar, çalışmaya başlayan annelerin tecrübelerine ihtiyacım var..haftaya iznim bitiyor kafamda bir sürü soru.. Siz nasıl yapıyorsunuz süt sağıp mı bırakıyorsunuz ?
Cnn benm kızım emmior ben zaten sağıp veriodm
Halada öyle
İşe başladm gitmeden sağıorm.. Yarm gn çalışıorm gelince sağıorm akşam sağıorm o şekilde

Canım olursun daha merak etme.ben ilk cocukta 4.ay bu kızımda da 3.ay oldum ilk adetimi. Benim kuzenim iki çocuğunda da 15 ay sonra oldu ilk reglini doktoru normal demiş
15 aymıııııııı

Yaaa tşk ederm cnm

Yaaaa maşallah cnm
Allah bağışlasn

Masal bugün kardeşim diyor ki bu kadar paçoz olmana rağmen nasıl böyle güzel kızlar dogurdun iki saniyede hem övdü hem gömdü reamen
Paçozzzz
Ya ahahahhaha

O dedikten sonra fark ettim aynaya bile bakmıyorum gerçekten paçozmuşum

Bunlara rağmen ikinci çocuğu daha bebeğin 3 aylıkken düşünebildigin için ayakta alkışlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…