2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
tekmi kalsın benm minnak kuzummm
insanın mutlaka elini sıkıca tutacağı bir kardeşe ihtiyacı vardır
mesela ben kedi köpek gibiyim kardeşimle ama olsundu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

sen nerdesinnnnnnn :110::110::110:
Kuzenleri arkadasları olur dert etme sen bu devirde bebelere kardeşten ziyade bol para burakmak lazım😬😬

Kuzenleri arkadasları olur dert etme sen bu devirde bebelere kardeşten ziyade bol para burakmak lazım😬😬
o dediğin şey zor be gülüm :D
bari bırakamıoruz kardeş bırakalım :D
şaka bir yanada gerçekten kardeş abla abi gibisi yok.. kedi köpek gibide olsa insan, en cok onlara sığınıyor
tek bırakamam kızcemi ben :D

o dediğin şey zor be gülüm :KK70:
bari bırakamıoruz kardeş bırakalım :KK70:
şaka bir yanada gerçekten kardeş abla abi gibisi yok.. kedi köpek gibide olsa insan, en cok onlara sığınıyor
tek bırakamam kızcemi ben :KK70:
Hadi hayırlısı canım bakalım ama temmuz anneleri cılgın cıktı bebekleri 3 aylık olunca hemen hani 2. Demeye basladılar🤣

Hadi hayırlısı canım bakalım ama temmuz anneleri cılgın cıktı bebekleri 3 aylık olunca hemen hani 2. Demeye basladılar🤣
ben temmuz bağımlısı oldum
diğer bebeğimin de temmuza denk gelmesini istiorum :D
embriyomu ona göre transfer ettirmek istiorum herşey yolunda giderse :D

Benim bebiş nezle oldu kızlar hapşırıyor burnu akıyor var mi önerileriniz, ateş-i yok şükür gece hep böyle kontrol ettim

Merhaba arkadaşlar, çalışmaya başlayan annelerin tecrübelerine ihtiyacım var..haftaya iznim bitiyor kafamda bir sürü soru.. Siz nasıl yapıyorsunuz süt sağıp mı bırakıyorsunuz ?

Benm hep 2 gn ağırır sadece hatta ilk gün.. Kız şimdi tam tersi olmasn :KK70:
Şaka bşr yana ama düzene girmesi cok güzel
Ben nie daha olmadm ya :KK43:

Allah yardımcın olsun
İnşallah düzelirsiz cnm

Bende zinco tavsiye etmiştim ama kendi bilir tabi

Bende öyle... Günlerdir kalan 10 kiloyu veremiorm die ağlıorum herkes bana delisin gözüyle bakıor
Hatta bugn bir spor hocasıyla görüşmeyi düşünüorm :KK70:
Özgürlük desen, üüü gırlaydı bende..
Anne baba karışmazdı güvenirdi
Şimdi şişko anne topuzu gözleri pört.. İş yerindeliler bile üstünde dozer geçmiş gibisin diolar.. Ha bunun yanı sıra9 ay ayağa kalkmamış, ilk 3 ay kanaması olan, ikizlerden birinin kalbi duran..
Defalarca günlerce hastanede yatan ve aslaaaaa cock düşünmeyen bir kadın olarak diyorumki
2. Çocuğa EVET 🤣🤣🤣🤣🤣
Canım olursun daha merak etme.ben ilk cocukta 4.ay bu kızımda da 3.ay oldum ilk adetimi. Benim kuzenim iki çocuğunda da 15 ay sonra oldu ilk reglini doktoru normal demiş🤷‍♀️

Benm hep 2 gn ağırır sadece hatta ilk gün.. Kız şimdi tam tersi olmasn :KK70:
Şaka bşr yana ama düzene girmesi cok güzel
Ben nie daha olmadm ya :KK43:

Allah yardımcın olsun
İnşallah düzelirsiz cnm

Bende zinco tavsiye etmiştim ama kendi bilir tabi

Bende öyle... Günlerdir kalan 10 kiloyu veremiorm die ağlıorum herkes bana delisin gözüyle bakıor
Şimdi şişko anne topuzu gözleri pört.. İş yerindeliler bile üstünde dozer geçmiş gibisin diolar.. Ha bunun yanı sıra9 ay ayağa kalkmamış, ilk 3 ay kanaması olan, ikizlerden birinin kalbi duran..
Defalarca günlerce hastanede yatan ve aslaaaaa cock düşünmeyen bir kadın olarak diyorumki
2. Çocuğa EVET 🤣🤣🤣🤣🤣
Canım bu zamanlarda regl olmak kadar olmamak ta normal. Beklicrn mecbur. Ayrıca regl olmadım diye hamile kalmam psikolojisi yanlış. Herşey olabilirrr 😊
Temmmuz bebeleri çılgın çıktığından anneleri daha yerinde duramıyor 😄

tekmi kalsın benm minnak kuzummm
insanın mutlaka elini sıkıca tutacağı bir kardeşe ihtiyacı vardır
mesela ben kedi köpek gibiyim kardeşimle ama olsundu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

sen nerdesinnnnnnn :110::110::110:
Bende ikinci çocuğu hep istiyodum Rabbime şükürler olsun nasip etti. Benim minnak ablasını görünce gülüyo heyecanlanıyo birşeyler anlatmaya çalışıyor çok güzel bi duygu gerçekten iyi ki olmuş diyorum💗

Sal kız onlar beni ikna edemez ben onları yeni cocuktan vazgeciririm😂 kız ben biraz özgürlüğüne bakımına düşkün bi kızım tek cocukla herseyi saldım ikiyle düşünemiyorum bile
Masal bugün kardeşim diyor ki bu kadar paçoz olmana rağmen nasıl böyle güzel kızlar dogurdun 🤣🤣🤣 iki saniyede hem övdü hem gömdü reamen🤣

Merhaba arkadaşlar, çalışmaya başlayan annelerin tecrübelerine ihtiyacım var..haftaya iznim bitiyor kafamda bir sürü soru.. Siz nasıl yapıyorsunuz süt sağıp mı bırakıyorsunuz ?
Cnn benm kızım emmior ben zaten sağıp veriodm
Halada öyle
İşe başladm gitmeden sağıorm.. Yarm gn çalışıorm gelince sağıorm akşam sağıorm o şekilde

Canım olursun daha merak etme.ben ilk cocukta 4.ay bu kızımda da 3.ay oldum ilk adetimi. Benim kuzenim iki çocuğunda da 15 ay sonra oldu ilk reglini doktoru normal demiş🤷‍♀️
15 aymıııııııı

Canım bu zamanlarda regl olmak kadar olmamak ta normal. Beklicrn mecbur. Ayrıca regl olmadım diye hamile kalmam psikolojisi yanlış. Herşey olabilirrr 😊

Temmmuz bebeleri çılgın çıktığından anneleri daha yerinde duramıyor 😄
Yaaa tşk ederm cnm

Bende ikinci çocuğu hep istiyodum Rabbime şükürler olsun nasip etti. Benim minnak ablasını görünce gülüyo heyecanlanıyo birşeyler anlatmaya çalışıyor çok güzel bi duygu gerçekten iyi ki olmuş diyorum💗
Yaaaa maşallah cnm
Allah bağışlasn

Masal bugün kardeşim diyor ki bu kadar paçoz olmana rağmen nasıl böyle güzel kızlar dogurdun 🤣🤣🤣 iki saniyede hem övdü hem gömdü reamen🤣
Paçozzzz :D :D :D
Ya ahahahhaha :D

Cnn benm kızım emmior ben zaten sağıp veriodm
Halada öyle
İşe başladm gitmeden sağıorm.. Yarm gn çalışıorm gelince sağıorm akşam sağıorm o şekilde

15 aymıııııııı

Yaaa tşk ederm cnm

Yaaaa maşallah cnm
Allah bağışlasn

Paçozzzz :KK70: :KK70: :KK70:
Ya ahahahhaha :KK70:
O dedikten sonra fark ettim aynaya bile bakmıyorum gerçekten paçozmuşum🤣🤣

2. Çocuğa EVET 🤣🤣🤣🤣🤣
Bunlara rağmen ikinci çocuğu daha bebeğin 3 aylıkken düşünebildigin için ayakta alkışlıyorum seni 😂😂

Back