2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
2023 çok erken ya ben hazır değilim hiç 😂
Benden beterleri var
Gel 2023 ekim kasım anlaşalm nerdeyse sonu :D

İsteyen tüm arkadaslara basarılar diliyorum benden bu kadar canım sizlerin düşünebilmesine hayranım ben daha lohusalıktan cıkamadım sayılır😂🤣
Kızzz nieee olmazzz
Bak sanada salarm kızları :D

90. Günde mi ne olmuştım canım ben
Ben salı 90 oluorm inşallah bende olurum valla şiş şiş geziorm :(

Görümcemin oğlu da pahalı kaliteli ıslak mendillerden pişik oluyordu. A101 in ıslak mendilini aldı pişik falan geçti gitti. Seninki de öyle olmuş.
Eskileri düşün . Sadece pirinç unu ile büyüyen bebekler şimdi kocaman insanlar oldular, yaşıyorlar ve sağlıklılar.
Neyseki 6 aylık olmanıza az kalmış ☺️ Ek gıdaya başlayınca için daha rahat eder, kuzun da daha sağlıklı beslenir 😊
Bebevitayı sma ile arada hipp ile karıştırıp ver bence de . Biz de sma kullanıyoruz memnunuz
Gerçekten şaşırtıyolar insanı çok sağol canım benim☺️

Regl olmayı bende özlemedim
Ağrılar sancılar ped felan öğk :KK70:
Ama şişkinliğim insin olayımda rahatlıyım istiyorum :KK43:
Kız daha ne menepozu girmezsn.. Sırası var beklesin önce 3. Bebeyi yapcan :KK70:
Ben şuan düzenli oluyorum. Bebelerden önce hem düzensiz hem ağrılı idi. Ama şuan düzenli ve sıfır ağrı. Sadece fazla geliyor 2 gün. Sonra normale dönüyor. 😊

@Nosking bak bakkkkk örnek al
İkizi olupta rahatça 3. Düşünen bir arkadaşmz var :KK70: korkak nos :KK70:

Kızzzzzz erken değilmiiiiii 🙈🙈🙈

Amannnn 3te varmı planlarnda
Sus kız artk susss, konuştukça sen 4e çıkacan :KK70: :KK70:

Evt cnm biz diğer gebeliklere geçtik :KK70:
Ama maşallah sen iki tane oldu zaten allah bağışlasın
Cnmm oo yine baya şyler yaşamışsn
Aptamil en rahat kabul edilen mama
Onudamı etmedi?

Benim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidio
Onun yanında benmde saçlar tutam tutam dökülmeye başladı
Ah canım benim yok ya aptamilde kabul etmedi şimdi ben 1 aptamil 1 hipp 1 bebelac 1 bebelac gold 1 sma 1bebevita derken 6 ölçek 180 ml 4 saatte bir yine zorla yediriyorum bide suluk aldık bugün silikon uçluk akıtmaz başlangıç bardağı diyo onla denedik ama dişini kaşıyo mamaları püskürtüyo inşallah düzeliriz ☺️

Benden beterleri var
Gel 2023 ekim kasım anlaşalm nerdeyse sonu :KK70:

Kızzz nieee olmazzz
Bak sanada salarm kızları :KK70:

Ben salı 90 oluorm inşallah bende olurum valla şiş şiş geziorm :KK43:
Sal kız onlar beni ikna edemez ben onları yeni cocuktan vazgeciririm😂 kız ben biraz özgürlüğüne bakımına düşkün bi kızım tek cocukla herseyi saldım ikiyle düşünemiyorum bile

Ben şuan düzenli oluyorum. Bebelerden önce hem düzensiz hem ağrılı idi. Ama şuan düzenli ve sıfır ağrı. Sadece fazla geliyor 2 gün. Sonra normale dönüyor. 😊
Benm hep 2 gn ağırır sadece hatta ilk gün.. Kız şimdi tam tersi olmasn :D
Şaka bşr yana ama düzene girmesi cok güzel
Ben nie daha olmadm ya :(

Ah canım benim yok ya aptamilde kabul etmedi şimdi ben 1 aptamil 1 hipp 1 bebelac 1 bebelac gold 1 sma 1bebevita derken 6 ölçek 180 ml 4 saatte bir yine zorla yediriyorum bide suluk aldık bugün silikon uçluk akıtmaz başlangıç bardağı diyo onla denedik ama dişini kaşıyo mamaları püskürtüyo inşallah düzeliriz ☺️
Allah yardımcın olsun
İnşallah düzelirsiz cnm

Canım zinco tavsiye ederim, bize çok iyi gelmişti. Cart curt çıkarıyordu gazını 😀 K kuzusununannesi
Bende zinco tavsiye etmiştim ama kendi bilir tabi

Sal kız onlar beni ikna edemez ben onları yeni cocuktan vazgeciririm😂 kız ben biraz özgürlüğüne bakımına düşkün bi kızım tek cocukla herseyi saldım ikiyle düşünemiyorum bile
Bende öyle... Günlerdir kalan 10 kiloyu veremiorm die ağlıorum herkes bana delisin gözüyle bakıor
Hatta bugn bir spor hocasıyla görüşmeyi düşünüorm :D
Özgürlük desen, üüü gırlaydı bende..
Anne baba karışmazdı güvenirdi
Şimdi şişko anne topuzu gözleri pört.. İş yerindeliler bile üstünde dozer geçmiş gibisin diolar.. Ha bunun yanı sıra9 ay ayağa kalkmamış, ilk 3 ay kanaması olan, ikizlerden birinin kalbi duran..
Defalarca günlerce hastanede yatan ve aslaaaaa cock düşünmeyen bir kadın olarak diyorumki
2. Çocuğa EVET 🤣🤣🤣🤣🤣

Ahh be canım :KK14: güzel günlerdi diyerek eskileri yâd ediyoruz :dua: uykusuz olunca çok gergin olurdum, şimdi o gerginlik falan kalmadı. Öyle ki sabah 4 buçukta oğluşu kaldırdım emzirdim. Ben kaldırmasam o da uyuyacak babası gibi sabaha kadar :KK70: sonra canım sıkıldı ütü yaptım, kahvaltı hazırladım vs. Eşimi de zorla kaldırdım okula gönderdim :KK70: on saat uyumuş gibiyim gözler fıldır fıldır valla. Galiba ben bu annelik işini kaptım :KK70:

Benm hep 2 gn ağırır sadece hatta ilk gün.. Kız şimdi tam tersi olmasn :KK70:
Ben nie daha olmadm ya :KK43:

Allah yardımcın olsun
İnşallah düzelirsiz cnm

Bende öyle... Günlerdir kalan 10 kiloyu veremiorm die ağlıorum herkes bana delisin gözüyle bakıor
Hatta bugn bir spor hocasıyla görüşmeyi düşünüorm :KK70:
Şimdi şişko anne topuzu gözleri pört.. İş yerindeliler bile üstünde dozer geçmiş gibisin diolar.. Ha bunun yanı sıra9 ay ayağa kalkmamış, ilk 3 ay kanaması olan, ikizlerden birinin kalbi duran..
Defalarca günlerce hastanede yatan ve aslaaaaa cock düşünmeyen bir kadın olarak diyorumki
2. Çocuğa EVET 🤣🤣🤣🤣🤣
Kesinlikle EVET EVET EVET :KK70:

180 ml çok değil mi canım . Ben emzirmeden sadece mama verdiğim zamanlar 120 yi içince doyuyor oğlum. Ki benim oğlan da iştahlı bir çocuk

Benm hep 2 gn ağırır sadece hatta ilk gün.. Kız şimdi tam tersi olmasn :KK70:
Ben nie daha olmadm ya :KK43:

Allah yardımcın olsun
İnşallah düzelirsiz cnm

Hatta bugn bir spor hocasıyla görüşmeyi düşünüorm :KK70:
2. Çocuğa EVET 🤣🤣🤣🤣🤣
Canım sen annenle bi aradasın gene biraz o konuda rahatsın ben kimseden yardımda almıyorum tabi genede herseye ragmen cesaretinden dolayı tebrik ediyorum🤣🤣

Ahh be canım :KK14: güzel günlerdi diyerek eskileri yâd ediyoruz :dua: uykusuz olunca çok gergin olurdum, şimdi o gerginlik falan kalmadı. Öyle ki sabah 4 buçukta oğluşu kaldırdım emzirdim. Ben kaldırmasam o da uyuyacak babası gibi sabaha kadar :KK70: sonra canım sıkıldı ütü yaptım, kahvaltı hazırladım vs. Eşimi de zorla kaldırdım okula gönderdim :KK70: on saat uyumuş gibiyim gözler fıldır fıldır valla. Galiba ben bu annelik işini kaptım :KK70:
kartık uykusuzluk, kilo, topuz felan
öğrenilmiş çaresizlik gibi geliyor :D

Normal canım. Ben de daha olmadım. İlkinde 4.5 ay sonra olmuştum. O bile erken gelmişti bana 🤭
olunca cok sancılı geçemz umarm
tek korkum bu :KK14::KK14:

Canım bende uykusuzluga falan alıştım aslında ama ömür boyuda böyle olmaz ki yeni cocyk demek basa sarmak demek🤣

Back