2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet canım ilk bebiş baya heyecanlıyım, senin kaçıncı? Daha doktor bile seçemedim kendime :)
ilk oldugunu hissettim benim 2. bir afacanim var. 2.5 yasinda. ben de ilkinde surekli doktordaydim bebisi goreyim diye. 2. de evde bir evlat daha olunca hamile oldugumu bile bazen unutuyorum. gecen trambolinde oglumla birlikte ziplarken esimin napiyosun sen cikisiyla irkildim. zipliuoruz dedim. bebegi de trambolinden toparlariz artik deyince aaa ben hamileydim dimi dedim gercekten unutuluyo. hangi sehirdesin ben de daha doktor bakinmadim.

Allah bağışlasın canım, masallah yaş aralıkları çok güzel olmuş, kayserideyim ben aklımda iki hastane var sen hangi sehirdesin? Yaa demek unutuluyor bakalim ilki bi olsun bu heyecanı yasayayım hayırla sonrası da gelir insallah :)

sagol kuzum. insallah diledigin kadar bebisin olur ben ankaradayim. daha hastane arastirmasina girmedim ama kalp atisini duyduktan sonra bakacagim. aynen yaslari ne cok yakin ne de cok uzak olsun diye dusundum. aralarinda 3 yil olck

sagol kuzum. insallah diledigin kadar bebisin olur ben ankaradayim. daha hastane arastirmasina girmedim ama kalp atisini duyduktan sonra bakacagim. aynen yaslari ne cok yakin ne de cok uzak olsun diye dusundum. aralarinda 3 yil olck
Çok güzel düşünmüşsün benim de kardeşlerimle yaş farkım az çok güzel bi sey :) Bakalim artik heralde haftaya cuma giderim kendimi tutamayıp:)

Kızlar bakarmısınız temmuz annesi olma ihtimalim var mı

Eklentiler

• 20201029_133428.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ben çok heyecanlıyım daha bata 14 gün var testi şimdiden aldım koydum kenara :) iki gündür kasık ağrısı vardı. Ben oğlumda çok erken farketmiştim vücudumu az çok tanıyorum ama şuan daha birşey hissetmiyorum. Bugünde yumurtlama günümve bugünü de değerlendireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…