Ayy iyi bari tek değilmişim. Sürekli bir açlık var gibi bende de yediğim zamanda çok yiyemiyorum sanki biraz fazla yesem tiksinti geliyor gibi oluyor. Az az sık sık yemek lazım sanırım.Benimde cok nadir arada bulantım oluyor kuscam sanıyorum sonra geciyor. Uyandığımda da aşırı ac uyanıyorum
Bende tiksinti olmuyo ama arada işte hafif bulantı var o da hormonların etkisinden normaldir heraldeAyy iyi bari tek değilmişim. Sürekli bir açlık var gibi bende de yediğim zamanda çok yiyemiyorum sanki biraz fazla yesem tiksinti geliyor gibi oluyor. Az az sık sık yemek lazım sanırım.
iyiyim canim. sen nasilsinNasılsınız hanımlar, günleriniz nası geçiyor kontrole gidenler varsa bizimle tecrübelerini paylaşırsa sevinirim:)
ben de bata 5 kala kanda ogrendim. ondan once de silik testlerden farkettim. ilk gebeligimde de 5 gun kala ogrenmistim. insallah hepimizinki saglikla ilerler canimIlk iki testten sonra bat a 4 kala kan verdim 48 çıktı sonuncu da var a 1 kala :) Gerçekten nasi bu kadar erken öğrendim şaşkınım insallah sağlıkla ilerler
Aynı şey bende de var sanki çok uzun zamandır yemek yememişim gibi bir açlık oluyorBenimde cok nadir arada bulantım oluyor kuscam sanıyorum sonra geciyor. Uyandığımda da aşırı ac uyanıyorum
Aynen öyle normal de tabağımda bişey bırakmam. Ama artık doyduktan sonra hiç yiyemiyorum midem bulanıyorAyy iyi bari tek değilmişim. Sürekli bir açlık var gibi bende de yediğim zamanda çok yiyemiyorum sanki biraz fazla yesem tiksinti geliyor gibi oluyor. Az az sık sık yemek lazım sanırım.
Canım hayırlı olsun inşallah benimde eşimle kan uyuşmazlığı var bende doktora gidince söyleyeceğim 10 gün sonra gidicem benSelam kızlar ben hamileliğimi çok erken öğrendim daha doğrusu tedavi gördüğüm için hep test yapıyodum zaten çok şükür pozitif gördümmmiki defa iki gün arayla test yaptım artışı görmek için çok şükür artışın sağlıklı bi şekilde oldu yarın Dr a gidicem inşallah keseyi görürmüyüm bilemiyorum ama asıl gitme amacım eşimle aramızda kan uyuşmazlığı kız varmış ve yeni öğrendik çok tedirgin olup korktum Dr ile konuşunca biraz daha rahatladım bi iğne aracılığıyla tedavi olunuyomuş henüz erken olduğundan birşey kaçırmış değilim sanırım hamileliğin 29 haftalarında tedavi ediliyormuş bunları duyunca biraz rahtladım aranızda kan uyuşmazlığı ile ilgili bilgi sahibi olan veya yaşıyan var mı ...
Ben de iyiyim canım sağol, bugün tekrar betaya baktiricam eğer yükselişi iyi ise bir kaç hafta içinde doktora giderim insallah , iyi düşünmüşsün bi sorun olmadıkça hastaneler çok riskliiyiyim canim. sen nasilsingunlerim oylece gecip gidiyo valla. kontrole bu hafta kese icin cagirmislardi ama ben 7. 8. haftaya kadar gitmeyecegim. sadece kalp atisina gitmeyi dusunuyorum. bi cocugum daha var. hastaneler korona dolu malum. oglum acisindan gec gidecm
Öyle mi peki daha önce biliyormuydun yoksa hamilelik ile mi öğrendinCanım hayırlı olsun inşallah benimde eşimle kan uyuşmazlığı var bende doktora gidince söyleyeceğim 10 gün sonra gidicem ben
Hayırlı olsun canım, saglıkla kucagına alırsın inşallahSelam kızlar ben hamileliğimi çok erken öğrendim daha doğrusu tedavi gördüğüm için hep test yapıyodum zaten çok şükür pozitif gördümmmiki defa iki gün arayla test yaptım artışı görmek için çok şükür artışın sağlıklı bi şekilde oldu yarın Dr a gidicem inşallah keseyi görürmüyüm bilemiyorum ama asıl gitme amacım eşimle aramızda kan uyuşmazlığı kız varmış ve yeni öğrendik çok tedirgin olup korktum Dr ile konuşunca biraz daha rahatladım bi iğne aracılığıyla tedavi olunuyomuş henüz erken olduğundan birşey kaçırmış değilim sanırım hamileliğin 29 haftalarında tedavi ediliyormuş bunları duyunca biraz rahtladım aranızda kan uyuşmazlığı ile ilgili bilgi sahibi olan veya yaşıyan var mı ...
Daha önce biliyordum canımÖyle mi peki daha önce biliyormuydun yoksa hamilelik ile mi öğrendin
kacinci baktirisin kuzum. diger degerleri ben kacirdim galiba. kac kac cikmistiBen de iyiyim canım sağol, bugün tekrar betaya baktiricam eğer yükselişi iyi ise bir kaç hafta içinde doktora giderim insallah , iyi düşünmüşsün bi sorun olmadıkça hastaneler çok riskli
Bugün 2.'yi batırdım kuzum illi 48 pazartesi günü , ikinci bu sabah 213kacinci baktirisin kuzum. diger degerleri ben kacirdim galiba. kac kac cikmisti
masalah guzel artmisBugün 2.'yi batırdım kuzum illi 48 pazartesi günü , ikinci bu sabah 213
Sizin sonuçlar nasildi, hayırla keseyi ve bebeklerimizin kalp atışını duyariz insallah:)masalah guzel artmisben de 2 defa olcturdum.
insallah kuzum.Sizin sonuçlar nasildi, hayırla keseyi ve bebeklerimizin kalp atışını duyariz insallah:)
Masallah canım çok güzel, heyecanla doktora gitmeyi bekliyorum normal kan tahlillerimi yaptırmak istiyorum :)insallah kuzum.benimki gecen cuma 24 kusur cikti. pazartesi de 160 cikti. dun bat tarihimdi. geldi gecti
evet onlar da onemli tabi. eksik degerlerini tamamlaman saglikli grbelik gecirmeni saglar. ilk bebis miMasallah canım çok güzel, heyecanla doktora gitmeyi bekliyorum normal kan tahlillerimi yaptırmak istiyorum :)