2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hepimizin insallah kuzum amin ,doktoruna falan karar verdin mi ne zaman gideceksin:)
Evet canım doktorum belli zaten benim ilk öğrendiğimde gittim sonra dün adet sancısı gibi olunca korkup tekrar gittim daha bebiş görünmeden 2 kez gittim bakalım bi ayagım orda olcak gibi

Merhaba arkadaşlar,

Adet ağrısı bende de var. biraz keyifsizlik ve iştahsızlığım da var. siz nasılsınız?
Keyifsizlik ve adet sancısı bende de var canım ama iştahım maşallah gayet yerinde onu hiç biley etkileyemiyor

Bu arada ben doktora 11 Kasım'da gideceğim. 6,5 haftalık olacak. kese mümkün ama kalp atışı alınır mı?
Bence alınabilir kuzum
sen nasıl bu kadar erken öğrendin:)
Ya benim ilk gebeliğim sürekli test yapmaya meyilliyim zaten :) Belirtilerim olunca bi yapayim dedim sanırım bu ay da erken yumurtlamışım öğrendim gittim hemen kan verdim :)
Evet canım doktorum belli zaten benim ilk öğrendiğimde gittim sonra dün adet sancısı gibi olunca korkup tekrar gittim daha bebiş görünmeden 2 kez gittim bakalım bi ayagım orda olcak gibi
Yaa :) Ben biraz cekiniyorum daha erken diye yarın bi kan vereyim de belki 5. Hafta bitince anca giderim :) Doktor kan değerlerine falan baktı mı ek bi şeyler verdi mi

Ilk iki testten sonra bat a 4 kala kan verdim 48 çıktı sonuncu da var a 1 kala :) Gerçekten nasi bu kadar erken öğrendim şaşkınım insallah sağlıkla ilerler

Eklentiler

• 20201028_124418.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 53
Aynen canım baktı benim düşüklerim olduğu için progestan kan sulandırıcı iğne vs bi sürü sey kullanıyorum onun dısında da folik asit d vitamini omega 3 kullanıyorum su an

Aynen canım baktı benim düşüklerim olduğu için progestan kan sulandırıcı iğne vs bi sürü sey kullanıyorum onun dısında da folik asit d vitamini omega 3 kullanıyorum su an
Acaba ben de çok beklemeden gitsem mi ya şu an tam ne kadarlık canım senin :)

Kızlar merhaba, aranızda hamile olup detaylı tahlillerini yaptıran var mı? Ben yaptırdım tiroid yüksek çıktı sizin değerleriniz kaç acaba yada böyle bi sorun yaşayan varmı tedirgin oldum biraz doktorun söylediklerinden

Ben kan tahlillerimi yaptıdım. Temiz çıktılar. Kan değerlerim gayet iyiydi. Ama troidin önemli olduğunu duydum. İnşallah hiç bir sorun yaşamazsın dikkatli ol.

Ilk iki testten sonra bat a 4 kala kan verdim 48 çıktı sonuncu da var a 1 kala :) Gerçekten nasi bu kadar erken öğrendim şaşkınım insallah sağlıkla ilerler
Merhaba canım sağlıklı gebeliğin olsun inşallah ilk 2 testi bata kaç gün varken yaptın peki

Benim de yüksek ilaç kullanmaya başlar başlamaz düşüyor düzenli kullan ihmal etme. Sabah uyanır uyanmaz içiyorum unutmamak için

selam kizlar bende bu aydan ümitliydim ama adetime 2 gun kaldi normal gebelik testlerim negatif ve adet agrilarim var aslinda beni olumsuzluga iten cinsel istekte artiş olmasi adete yakin olur hep gebe olsam olmazdi heralde insallah bi mucize olurda bende burda oluru. Hayirlisiyla bu gece hamilelerden dua istiyorum sagliklo hayirli evlat icin ❤ hamile olanlarda saglikla hayirla alsinlar bebeklerini kucaklarina insallah sizlerin yorumu nedir hala umut var mi bende 2 gune belli olacak ama yine de biseyler duymak istiyo insan

Kızlar benim midem çok kazınıyor. Sanki aç kalınca bulantım olacakmış hissi geliyor. Yedikçe yiyorum. Siz de böyle bir ley var mı. Bulantı için çok erken sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…