- 6 Ocak 2016
- 581
- 165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım normal. kalp atışı sonradan oluşuyor. ben 6+5 de duydum. sağlıkla ilerlersin inşallah.5+2 yim vajinal muayeneden kesene göründü bebek var dedi 7.3 mm kalp atışı için küçük dedi normal mi acaba ilk gebeligim sıfır bilgi 3057 beta hcg
Ben de 2016 şubat annesiyim :)Canım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah. Seninle 2016 şubat annelerinde birlikteydik yanılmıyorsam
O da ben miyim acabaAaa süper
başta 2016şubat annelerine baktım, bir kişi daha var 6 haftalık hamile diye imzasında gördüm.
benim oğlan 3 hafta erken gelmişti, bu da kesin erken gelir hazirana kayarım diye düşünüyorum tabi daha doktora gitmedim, sağlıklı bir gebelik mi görmeden bu düşüncelere girmek
doktor arayışındayım
doktor bulmak çok zor
Benim sat da 10 ekim. Benim 5h+5gün oluyor, seninde 5h+6gün olmuş oluyor
Evet 2016 şubat annesi 3 kişi oldukO da ben miyim acaba
Aynı benim hikayeme dönmüş olay vallahi bende kaynarca tarafındaydım ilk çocukta şimdi tuzla tarafındayım burada hastane seçeneğide az ama araç olduğu için her yere giderim sıkıntı yok. Yine de eve yakın bir yermi olsa diye düşünmüyor değilim. Burada bi hastane var özel 1-2 kere oraya gittim yakın diye iyi oluyor ama butik bir yer o anlamda içime sinmiyorKaynarcadaki yüzyıl a gitmiştim. Ama önerilen doktorda saatlerce bekliyordum Bir kaç sefer 3 saat randevumu beklemişliğim olmuştu. Bende aynı hastane de başka doktora geçmiştim.
Ama oda doğuma yakın zamanlarda beni çok
Nst ye ilk girdiğimde sezeryana alalım seni demişti Ben panikten bayılacaktım az daha. Kordon dolandı sezeryan, kordon çözüldü oh tamam. Hemen her şeyi ğat pat diyordu :) sonunda gezerken yalovada doğurduğum için gene doğumu yalovada yaprım belki diyorum. Ama takip için
şuan medical parka gitmeyi düşünüyorum oradaki doktorlara bakıyorum.
orası için de çok yoğun dizi film falan olaylarından dolayı kalablık diyorlar. Vazgeçiyorum bir yandan
Doktor bulana kadar doğururum ben
Anladım canım bende normal muayene randevusu aldım. O şekilde bakılıyor değil mi ? Randevu almışmıydın sendeBu hafta yaptırdım sağlık ocağım yapıyordu hatta özele boşuna ücret ödeme burada yapılıyor dedi doktor .
Evet evet o sensinO da ben miyim acaba
Ben daha gitmedim doktora,kan da veremedim. ctesi gideriz belki. pf doktor fobiğimdir biraz. Bana kalsa biraz daha beklerimEvet 2016 şubat annesi 3 kişi olduk
Aynı benim hikayeme dönmüş olay vallahi bende kaynarca tarafındaydım ilk çocukta şimdi tuzla tarafındayım burada hastane seçeneğide az ama araç olduğu için her yere giderim sıkıntı yok. Yine de eve yakın bir yermi olsa diye düşünmüyor değilim. Burada bi hastane var özel 1-2 kere oraya gittim yakın diye iyi oluyor ama butik bir yer o anlamda içime sinmiyor
Anladım canım bende normal muayene randevusu aldım. O şekilde bakılıyor değil mi ? Randevu almışmıydın sende
Git canım git ihmal etme. Ben bi adetten 1 gün önce kan yaptım 7 kasımda o günden beri Bende hem kese hem kalp atışı 3-4 aralık gibi anca duyarım öyle giderim görmeye diyordum sat 13 ekimdi. Ama dünden beri lekelenmem var bugün doktora gittim progesteran başladı.. umarım etkisi olurBen daha gitmedim doktora,kan da veremedim. ctesi gideriz belki. pf doktor fobiğimdir biraz. Bana kalsa biraz daha beklerim
ctesi belki kalp atışını duyarız, sat 10ekimdi
Benimki de düz duvara tırmanıyor normalde niyetim tek çocukla kalmaktı. Doğdu doğalı çok yordu beni her evresi koliği bilmem nesi.. çok şükür büyüdü gitti bu sefer çevreden Çok "kardeş şart" baskısının verdiği etkiyle düşünmeye başladığım an hamile kaldım umarım tam tersi olur 2. Umudum o Yoksa öldüm bittim ben artıkEvet evet o sensin
Ay hadi bu kızcağızların ilk heyecanları, biz ne ettik böyle kendimize hele benim oğlan o kadar yoruyor ki beni anlatamam zor çocuk.hamile olduğumu duyanlar Ne cesaret diyor
Suratımda Saçma bi mutluluk var, ama endişelerim de
Arkadaşım da amerikada kendisi ve eşi dr olmasına rağmen aynen dedğiniz durumdalar. 27. Haftada ve sadece 3 kez ultrasona girmiş o da kanaması olduğu için. Orda da 12. Haftadan önce dr a falan ulaşmak mümkün değilmiş birşey varsa zaten düşer mantığındalar demişti.
Yok ya benim oğlum öyle zor çocuk değil (çom şükğr maşallah tü tü tüü ) ondan dolayı da bende hep geç kalmışlık hissi var.Evet evet o sensin
Ay hadi bu kızcağızların ilk heyecanları, biz ne ettik böyle kendimize hele benim oğlan o kadar yoruyor ki beni anlatamam zor çocuk.hamile olduğumu duyanlar Ne cesaret diyor
Suratımda Saçma bi mutluluk var, ama endişelerim de
Arkadaşım bir de ya Tr de bebekleri hastaneleri gördükçe yok artık diyesim geliyor o ne öyle şamdanlr süsler bebekler dopar doğmaz simokin gelinlik gigiyor nerseyde. Burda utanmasaşar çocucğu kese kağıdına koyup verip gönderecekler demişti çok gülerim ona aklıma geldikçeEvet, burda da, saglikliysa tutunur diyorlarmış. Ama bilmiyorum ya çok saçma, kese var mı, dış gebelik mı, kimyasal gebelik mı, kalp atışı var mı hersey muamma. 7 Aralık'ta randevum var aile hekimine, o da kan testine yollar, kan testi sonucuna göre de uzman doktora sevk eder takipler için. Daha erken de randevu yoktu, iptal randevu olursa arayacaklar beni.
İlki zor olanım ikinci hep kolay oluyor inş kendi kendine büyüyenlerden olurBenimki de düz duvara tırmanıyor normalde niyetim tek çocukla kalmaktı. Doğdu doğalı çok yordu beni her evresi koliği bilmem nesi.. çok şükür büyüdü gitti bu sefer çevreden Çok "kardeş şart" baskısının verdiği etkiyle düşünmeye başladığım an hamile kaldım umarım tam tersi olur 2. Umudum o Yoksa öldüm bittim ben artık
Merhaba canım bi bilgim yok ama inşallah rabbim gönlüne göre versin . Hakkında hayırlısı neyseo olsun inşallah canımMerhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum ben cumartesi hamile olduğumu öğrendim kan testim 131 çıktı pazartesi yeniledim 151 çıktı doktor iki katına cikmadigi için beklememizi söyledi farklı labarutuvarlardan da olabilir umudumuzu kesmeyelim dedi doktoruma gittim çünkü adet olcam sandım sarımsı bir akıntı vardi enfeksiyon desen değil adet desen değil doktorm progestan verdi dedi cuma günü yani bugün için bir daha kan ver ben dört kere kimyasal gebelik yaşadım sizce bu kimyasal gebelik mi değer yükselmiş midir
Günaydınnnnnnlaarrrrr.Günaydın kızlar
Bn varım cnmKızlar bir özele bir devlete şeklinde muayeneye giden var mi
Merhaba canım ben farklı laboratuvar kaynaklı öyle olduğunu düşünüyorum. İçini ferah tut. Bir dahaki kanını en son verdiğin yerde ver yine. O zaman net anlaşılır. Bat kaçtı o değeri öğrendiğinde? Kimyasal gebelik yaşaman kötü bir şey değil rahim sağlıklı bir ortam yaratmak için böyle yapıyor.Merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum ben cumartesi hamile olduğumu öğrendim kan testim 131 çıktı pazartesi yeniledim 151 çıktı doktor iki katına cikmadigi için beklememizi söyledi farklı labarutuvarlardan da olabilir umudumuzu kesmeyelim dedi doktoruma gittim çünkü adet olcam sandım sarımsı bir akıntı vardi enfeksiyon desen değil adet desen değil doktorm progestan verdi dedi cuma günü yani bugün için bir daha kan ver ben dört kere kimyasal gebelik yaşadım sizce bu kimyasal gebelik mi değer yükselmiş midir
Olsun canım öyle düşünme Doğru vakit bu zamanmış, çokta geç kalmış sayılmazsınYok ya benim oğlum öyle zor çocuk değil (çom şükğr maşallah tü tü tüü ) ondan dolayı da bende hep geç kalmışlık hissi var.
Ay niye altın istiyorsunuz anlamıyorum bir şey satıyor gibi ucuza gitti falan demişsiniz bir de. Sen onunla evleniyorsan o da seninle evleniyor bunun karşılığında niye ailesinin sana ödeme yapması gereksin
Insallah görürsün canımIyi aksamlar guzel anneler ben gidip geldim cok sukur karnidan kesemizi gorduk kalp atisi icin nasipse haftaya tekrar cagirdi insallah onuda goruruz
Ay maşallah canım darısı bizlere olsinArkadaslar bugün devlete gittim toksoplazma ve diger testler için 8+4 olmam gerekırken 9+1 cıktı ultrason kıpırdoyor ve elleri ayakları olusmustu yasadıgım mutluluğu tarif edemem Rabbım sizlere de nasıp etsin inşallah iki kayıptan sonra bana, eşime ilaç gibi geldi kendimize getirdi bizi, ben haziran sonu annesi olacağım ama gönlüm temmuz annelerinden yana burası benım için daha iyi
Evet kuzum ben geçen hafta da duymuştum bu hafta daha net duydumKalbini duydun mu