2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende Anadolu yakasindayim doktor seçenekleri paylasalim

İnşallah canım Allah hepinizden razı olsun inşallah bu sıkıntılı günlerim geçer bebeğimize sağ salim kucağımıza aliriz

Canım ben testlerim çoğunu sağlık ocağında yaptırdım . Sadece rubella, Hcv, vdm özel de yaptırdım 200 tuttu onlarda

Canım ben testlerim çoğunu sağlık ocağında yaptırdım . Sadece rubella, Hcv, vdm özel de yaptırdım 200 tuttu onlarda
Sağol canım. Benimde muhtemelen öyle olacak peki sen ne zaman yaptırdın? Sanırım şuan coronadan dolayı sağlık ocakları tahlil yapmıyormuş diye duydum

Canim bence sık sık gitme bana da haftaya gel bebeği gorelim sonraki hafta da kalp atışı için gel dedi ikide birde stres oluyorum 7. Hafta da gidecem inş 7+3 de 7+4 de falan en azından hem bebeği hem kalbi duyarım inş

İnşallah canım ya inşallah...
İnan ki o kadar kötüyüm ki.. en çok eşim için üzülüyorum çok kaptırdı kendini babalık havasına sürekli espiriler yapıyor karnımı seviyor... 5+6yiz ümit kesmiyorum ama öteki ihtimali düşünmek istemiyorum

Karın agrısı rahim genişlemesinden oluyor canım büyük ihtimalle 9 ay olcak gibime geliyor

Sağol canım. Benimde muhtemelen öyle olacak peki sen ne zaman yaptırdın? Sanırım şuan coronadan dolayı sağlık ocakları tahlil yapmıyormuş diye duydum
Ben yaptım sağlık ocağında sağlık bakanlığını arayın bi sorun böyle bi şansları yok bence ben bir kere sadece geniz yanması ilegitmistim bakmadı hastaneye acile gittim bana doktor kızdı bende dedim gittim oraya almadı ne demek almamak öyle hakları yok dedi

Kaynarcadaki yüzyıl a gitmiştim. Ama önerilen doktorda saatlerce bekliyordum Bir kaç sefer 3 saat randevumu beklemişliğim olmuştu. Bende aynı hastane de başka doktora geçmiştim.
Ama oda doğuma yakın zamanlarda beni çok
Nst ye ilk girdiğimde sezeryana alalım seni demişti Ben panikten bayılacaktım az daha. Kordon dolandı sezeryan, kordon çözüldü oh tamam. Hemen her şeyi ğat pat diyordu :) sonunda gezerken yalovada doğurduğum için gene doğumu yalovada yaprım belki diyorum. Ama takip için

şuan medical parka gitmeyi düşünüyorum oradaki doktorlara bakıyorum.
orası için de çok yoğun dizi film falan olaylarından dolayı kalablık diyorlar. Vazgeçiyorum bir yandan
Doktor bulana kadar doğururum ben

hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin
bende gecen kasım dış gebelik geçirdim bu kasımda cok şükür tekrar hamişe olduğu öğrendim

Ben de tam 5+6 da gittim 13 mm leşe gorundu ama bebek gorunmedi haftaya görünür gel bakalım dedi dr bana işte gerisini yazdım zaten :) üzülme rahat ol

hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin
bende gecen kasım dış gebelik geçirdim bu kasımda cok şükür tekrar hamişe olduğu öğrendim
Tebrik ederim canm benimde 2 kalp durması sonucu düsugum ve bi kimyasalım var tahmini doğum tarihimiz aynı dikkatimi cekti :) belirtileriniz başladı mi ?

Tebrik ederim canm benimde 2 kalp durması sonucu düsugum ve bi kimyasalım var tahmini doğum tarihimiz aynı dikkatimi cekti :) belirtileriniz başladı mi ?
başlamaz mı bulantılarım var ozellikle gece uykudan uyandırıyor kasık agrısı da Aman sağlıklı olsunda katlanırım

Arkadaşım da amerikada kendisi ve eşi dr olmasına rağmen aynen dedğiniz durumdalar. 27. Haftada ve sadece 3 kez ultrasona girmiş o da kanaması olduğu için. Orda da 12. Haftadan önce dr a falan ulaşmak mümkün değilmiş birşey varsa zaten düşer mantığındalar demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…