2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar ultrason görüntüsünde bebiş o işaretli olanmı yani siyah kese içinde beyaz olan bebişmi bide ben pazartesi günü devlete gidicem banada ultrason görüntüsü verirler dimi

Tebrik ederim canm kalp sesi Bende cok az duydum dr bisey dedi mi kac atiyordu kalbi soyledi mi acaba

Tebrik ederim canm kalp sesi Bende cok az duydum dr bisey dedi mi kac atiyordu kalbi soyledi mi acaba
Hayır kaç attıgını söylemedi ama şuan az olması cok normal dedi ben bu kadarını da beklemiyordum açıkçası net duydum yani. Cumartesi kontrolüm var Orda daha iyi duyulabileceğini söyledi

Kızlar ultrason görüntüsünde bebiş o işaretli olanmı yani siyah kese içinde beyaz olan bebişmi bide ben pazartesi günü devlete gidicem banada ultrason görüntüsü verirler dimi
Evet canım siyahta görünen beyaz o bebiş tabiki verirler devlette de verilmediğini duymadım hiç açıkçası

Hiç canını sıkma içini ferah tut. Herşey Allahtan Olmayacağı varsada sebep olma Herşey güzel olacak inşallah. Progestanı ne kadar kullanman gerektiğini söyledi sana ?
Evet doktor konusu epey sıkıntı. İlk çocuktada zırt pırt değiştirmiştim. Bunda tek doktorla gitmeyi düşünüyorum Yanılmıyorsam sen de anadolu yakasındaydın memnun kaldığın bir doktor olursa benimle de paylaşırmısın ?

Senin adına sevindim canım inşallah sağlıkla gebeliğin devam eder

Selam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
hangi testleri yaptırdınız? Ben sadece kan verdim. Ama daha bir çok test varmış. Merak ediyorum.
Merhaba ne kadar rutin olsada ekstra herkese göre değişiyor sanırım doktorun testte istedikleri. Bugün doktor benden bunları istedi. Sanki bir kaç tanesi gereksiz geldi bana.

Eklentiler

• DB03B6C1-7C0D-4D14-9A52-75B95EF8D259.jpeg
    113,7 KB · Görüntüleme: 59
Hiç canını sıkma içini ferah tut. Herşey Allahtan Olmayacağı varsada sebep olma Herşey güzel olacak inşallah. Progestanı ne kadar kullanman gerektiğini söyledi sana ?

İnşallah canım aynen Allah hayırlısını versin söylemedi kullaniyorum şimdilik lekelenmem var ya o yüzden devam et dedi. Haftaya görüşelim dedi.

İnşallah canım aynen Allah hayırlısını versin söylemedi kullaniyorum şimdilik lekelenmem var ya o yüzden devam et dedi. Haftaya görüşelim dedi.
Bende sormadım hiç şu gün felanda gel demedi. İçindede epey var hepsini bitirmek mi gerekiyor bilemedim lekelenmen çok mu peki. Kaç gün oldu ilaç kullanalı azalma oldu mu

Bende sormadım hiç şu gün felanda gel demedi. İçindede epey var hepsini bitirmek mi gerekiyor bilemedim lekelenmen çok mu peki. Kaç gün oldu ilaç kullanalı azalma oldu mu
Hiç azalma olmadı aynı devam hatta miktarı artıyor ve rengi kırmızıya dönüyor arada. Daha önce de demiştim kistlerle alakalı sanırım. 15gundur lekelenmem var benim 10 gündür de kullaniyorum

Hiç azalma olmadı aynı devam hatta miktarı artıyor ve rengi kırmızıya dönüyor arada. Daha önce de demiştim kistlerle alakalı sanırım. 15gundur lekelenmem var benim 10 gündür de kullaniyorum
Allah sana bağışlasın bebeğini inşallah duam seninle canım Rabbim bekleyen tüm annelerimizin kucağını boş bırakmasın hangimizin başına ne geleceğini hiç birimiz bilmiyoruz. Hepimiz birbirimize duacı olalım

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim sağlıkla herkese nasip etsin bebeklerini

İyi aksamlar herkesler iyidir insaallah.
Ben artik boyle cok afedersiniz mal gibi olmaktan cok sıkıldım ya.
Kan testi sonucum cikti saglik ocagina verdogim. Tshlar cikmamis hala ama demirim guzel yuksek cikmis sukur normalde dusuktu.
E bu halsizlik ne zaman gececek. Hic bir sey yapasim yok hiiiccc.
Karnimin acimalari ne zaman gececek.
Allah yardimcimiz olsun.

Arkadaslar bugün devlete gittim toksoplazma ve diger testler için 8+4 olmam gerekırken 9+1 cıktı ultrason kıpırdoyor ve elleri ayakları olusmustu yasadıgım mutluluğu tarif edemem Rabbım sizlere de nasıp etsin inşallah iki kayıptan sonra bana, eşime ilaç gibi geldi kendimize getirdi bizi, ben haziran sonu annesi olacağım ama gönlüm temmuz annelerinden yana burası benım için daha iyi

yaa Maşallah sana. bende ulturason da hareket etmesine bayılırdım. eller ayaklar çok minnnoş. Rabbüm sağlıkla ilerlemini nasip etsin. benim de hazıran sonu gözüküyor kızım 3 hafta önce doğdu büyük ihtimalle buda öyle olur. ama beraber ilerlemek daha iyi doğum hepimiz için muamma.

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim sağlıkla herkese nasip etsin bebeklerini
canım benim inşallah hiç bir sorun yoktur. sıkma canını. zaten daha erken dönemdesin 7 hatta 8 haftada daha yeni görenler var. inşallah her şey gönlünce olsun. hepimizden daha stresli bir hamileliğin var lekelenme falan olmasından dolayı ama annemde de olmuş dediğin için bence bu genetik olarak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…