2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kaçıncı haftadasin sen benim kesem geçen hafta gittiğimde kesen 5+2 gibi duruyordu dedi doktorum 10 mm ama bebek 6+4 dedi

Geçmiş olsun ..Bende yerin doktora gidecem bakalım ne olur yarın 6+2 günlük olmuş olur .Inşallah kalp sesini duyarız:)

Merhaba, ben de pozitif sonuçla aranıza katildim.
Ama cok gerginim ve destege ihtiyacim var.
Daha once bir dış gebelik geçirdim, iğneyle sonlandı.

BAT 18 kasim dündü.
4haftalık hcg sonucum 150
progesterone 16,3

yarin tekrar hcg baktiracagim.
doktor ise 30 kasim pazartesi kontrole çağardı.
sizce nasıl sonuçlar? benzer durumda olan var mi?

Geçmiş olsun ..Bende yerin doktora gidecem bakalım ne olur yarın 6+2 günlük olmuş olur .Inşallah kalp sesini duyarız:)
inşallah canım bızımkıde gelişmiş midir acaba kalbi atar mı ki geçen hafta 5 haftalık ama bebegın olması lazımdı gec dollenme odlugundan haftaya olur dedi

doktor konusunda da 2 doktora karar verdim biri kanamam olunca ankarada koru hastanesinde 7/24 kadın dogum doktoru varmıs iptak ulu hocaya denk geldik harika bir doktor çok beğendimö
diğer doktorda ilk doğumumda bana müthiş destek olan emziremediğim için sonrasında ücret almadan her nöbetinde beni çağırıp yavrumu emzirmemi sağlayan meltem ebem aylin totanla çalışmaya başlamış bir de ona gideceğim sonrasında karar vereceğim artık hakkında iyi şeyler duydum aylin hanımında

Canım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah. Seninle 2016 şubat annelerinde birlikteydik yanılmıyorsam
Aaa süper
başta 2016şubat annelerine baktım, bir kişi daha var 6 haftalık hamile diye imzasında gördüm.
benim oğlan 3 hafta erken gelmişti, bu da kesin erken gelir hazirana kayarım diye düşünüyorum tabi daha doktora gitmedim, sağlıklı bir gebelik mi görmeden bu düşüncelere girmek

doktor arayışındayım
doktor bulmak çok zor

6. Haftadayız dedi ben hesaplamayı hiç bilmiyorum +saydiklariniz gün mü? Son adet tarihi 9 ekimdi
Benim sat da 10 ekim. Benim 5h+5gün oluyor, seninde 5h+6gün olmuş oluyor

Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de bir sene önce dis gebelik yaşadım benim de iğneyle sonlandı. Erken öğrenmek çok önemli bu yüzden. Ama bir kere yaşadık diye tekrar yaşayacağız anlamına gelmiyor . Sadece takip edilsin betaların. Inşallah güzel artar

Kasiga yakin yerde sol tarafta arada bir bi sızlama, acı ama cok hafif hissediyorum. Sanki kipirdanmadan kaynakli acı gibi.
Heralde uyduruyorum di mi baska birseydir bu? Benim de 1 hafta ilerideydi sizinkiyle ayni gibidir sanirim
bende öyle hissediyorum. sanrım kese orada yerleştiği için ağrı yapıyor. sorun yoktur inşallah

Merhaba kızlar. Testler için sabah sağlık ocağına gittim fakat corona nedeniyle sağlık ocağı testleri yapamadığını sadece hastanelerde yapıldığını söyledi. Malum devlet hastaneleri corona kaynıyor gitmeyi de kesinlikle düşünmüyorum demiştim. Farklı Bi özel hastaneye gittim ve ilk gittiğim doktordan daha uygun fiyata yaptırdım testleri muayene de oldum bugün tam 6 haftalık olduk ve miniğimizi gördük kalp atışını da az da olsa duyduk çok şükür herşey yolunda ve artık bu doktorla devam etme kararı aldım

Bu da ultrason görüntümüz

Eklentiler

• IMG_20201119_114025.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 100
Selam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
hangi testleri yaptırdınız? Ben sadece kan verdim. Ama daha bir çok test varmış. Merak ediyorum.

Selam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
hangi testleri yaptırdınız? Ben sadece kan verdim. Ama daha bir çok test varmış. Merak ediyorum.
Teşekkür ederimm görüntü olarak ekliyorum doktorumun istediği testleri. Her doktor aynılarını mı ister bilmiyorum ama

Eklentiler

• Screenshot_20201119_160320.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…