İnşallah sanda bebisin tutunur bırakmaz senden güzel haberler bekliyoruzİnşallah bebeğin sımsıkı tutunur canım bu sıkıntılarını unutursun güzel haberler alırız senden
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versinİnşallah sanda bebisin tutunur bırakmaz senden güzel haberler bekliyoruz
Kaçıncı haftadasin sen benim kesem geçen hafta gittiğimde kesen 5+2 gibi duruyordu dedi doktorum 10 mm ama bebek 6+4 dediMerhaba, keseyi gördük, karından ultrasonla baktı 13mm görünüyor, ama kalp için 2 hafta sonra gideceğim. Umarım iyi haberler almaya devam ederiz. Aminn hepimiz için inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin, herkesin yavrusunu korusun bağışlasın...
Geçmiş olsun ..Bende yerin doktora gidecem bakalım ne olurmerhaba kızlar bayadır yazamadım nasılsınız?
benim farklı günlerde birkaç defa kanamam oldu öyle ped dolacak şeklinde değildi ama korktuk doktora gittik tabi her seyden olabilir bebek iyi ama yinede progestan kullanacaksınız dedi
geçen hafta kese göründü içinde ufacık bsy var oda yemek için kordonu haftaya gelin içi dolar dedi geç döllenme olmuş
dış gebelik ya da kimyasal değil dedi bu hafta gitmem lazımdı gidemedim sanırım pazartesiye kaldı :)
sizler nasılsınız ben ilk kızımda böyle değildim mide bulantılarım başladı gece uyandırıyor sabah kalkıyorum bulantı
agzıma lokma atmamla kusuyorum 3 gündür ama sonra rahatlıyor yiyorum genel bi iştahsızlık var
ilk kızımda böyle olmamıştı hiç mide bulantısı çekmedim ta ki son aylarda baskı olup saçlanıp sabah 5 lerde kusana kadar :)
son aylarda kusmuştum hep acaba 2. erkek mi diye düşünmeye başladım :)
inşallah canım bızımkıde gelişmiş midir acaba kalbi atar mı ki geçen hafta 5 haftalık ama bebegın olması lazımdı gec dollenme odlugundan haftaya olur dediGeçmiş olsun ..Bende yerin doktora gidecem bakalım ne oluryarın 6+2 günlük olmuş olur .Inşallah kalp sesini duyarız:)
6. Haftadayız dedi ben hesaplamayı hiç bilmiyorum +saydiklariniz gün mü? Son adet tarihi 9 ekimdiKaçıncı haftadasin sen benim kesem geçen hafta gittiğimde kesen 5+2 gibi duruyordu dedi doktorum 10 mm ama bebek 6+4 dedi
Evet gün olarak hesaplıyoruz bugün 7+6 yim senin sata göre 6+5 cikiyo ama ultrasonda degisebiliyo benim sata göre 8+5 oluyo6. Haftadayız dedi ben hesaplamayı hiç bilmiyorum +saydiklariniz gün mü? Son adet tarihi 9 ekim
Her ne kadar son adet tarihine göre gün hesaplasakta, muayenede asıl gün sayısını Dr söylüyor. Yumurtlamaya göre değişiyormuş.6. Haftadayız dedi ben hesaplamayı hiç bilmiyorum +saydiklariniz gün mü? Son adet tarihi 9 ekimdi
Aaa süperCanım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah. Seninle 2016 şubat annelerinde birlikteydik yanılmıyorsam
Benim sat da 10 ekim. Benim 5h+5gün oluyor, seninde 5h+6gün olmuş oluyor6. Haftadayız dedi ben hesaplamayı hiç bilmiyorum +saydiklariniz gün mü? Son adet tarihi 9 ekimdi
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de bir sene önce dis gebelik yaşadım benim de iğneyle sonlandı. Erken öğrenmek çok önemli bu yüzden. Ama bir kere yaşadık diye tekrar yaşayacağız anlamına gelmiyor . Sadece takip edilsin betaların. Inşallah güzel artarMerhaba, ben de pozitif sonuçla aranıza katildim.
Ama cok gerginim ve destege ihtiyacim var.
Daha once bir dış gebelik geçirdim, iğneyle sonlandı.
BAT 18 kasim dündü.
4haftalık hcg sonucum 150
progesterone 16,3
yarin tekrar hcg baktiracagim.
doktor ise 30 kasim pazartesi kontrole çağardı.
sizce nasıl sonuçlar? benzer durumda olan var mi?
tamam canım haklısın. öyle yapayım.Canım bence bir sorunun yoksa gitme bana doktor 12 de gel bir sorun olmadıkça gelme dedi
bende öyle hissediyorum. sanrım kese orada yerleştiği için ağrı yapıyor. sorun yoktur inşallahKasiga yakin yerde sol tarafta arada bir bi sızlama, acı ama cok hafif hissediyorum. Sanki kipirdanmadan kaynakli acı gibi.
Heralde uyduruyorum di mi baska birseydir bu? Benim de 1 hafta ilerideydi sizinkiyle ayni gibidir sanirim
Ya böyle tam kasigimla bacagim arasindaki eklem yerim ağrıyor ozellikle sag tarafta
Bu da ultrason görüntümüzMerhaba kızlar. Testler için sabah sağlık ocağına gittim fakat corona nedeniyle sağlık ocağı testleri yapamadığını sadece hastanelerde yapıldığını söyledi. Malum devlet hastaneleri corona kaynıyor gitmeyi de kesinlikle düşünmüyorum demiştim. Farklı Bi özel hastaneye gittim ve ilk gittiğim doktordan daha uygun fiyata yaptırdım testleri muayene de oldum bugün tam 6 haftalık olduk ve miniğimizi gördük kalp atışını da az da olsa duyduk çok şükür herşey yolunda ve artık bu doktorla devam etme kararı aldım
SelamMerhaba kızlar. Testler için sabah sağlık ocağına gittim fakat corona nedeniyle sağlık ocağı testleri yapamadığını sadece hastanelerde yapıldığını söyledi. Malum devlet hastaneleri corona kaynıyor gitmeyi de kesinlikle düşünmüyorum demiştim. Farklı Bi özel hastaneye gittim ve ilk gittiğim doktordan daha uygun fiyata yaptırdım testleri muayene de oldum bugün tam 6 haftalık olduk ve miniğimizi gördük kalp atışını da az da olsa duyduk çok şükür herşey yolunda ve artık bu doktorla devam etme kararı aldım
Teşekkür ederimmSelamöncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
hangi testleri yaptırdınız? Ben sadece kan verdim. Ama daha bir çok test varmış. Merak ediyorum.