2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 6+4 haftalık gebeyim. Beni de ekler misiniz?
Sat: 2 Ekim
Doğum Tarihi: 09.07.2021
İlk Çocuk
5+3 de keseyi gördüm. 8,33 mm di kese. Bir de kan ve idrar tahlilerini verdi doktor. MultiVitamin yazdı. 15 gün sonra gel kalbini duyalım dedi.
Daha 1 hafta var gitmeme, sabırsızlanıyorum şuan da

Ya böyle sırtım ates gibi yanıyor sonra ellerim buzzzzz gibi oluyor. Normalde de elleri üşüyen bi insan değilimdir ayaklarim üşürdü eskiden. simdi durum tersine döndü. Böyle bisey yaşayan var mi

Benim oğlum 7 yaşında, aralarında nerdeyse 8 yaş olacak. Ne aynı etkinliklere goturebilirsin ne bisey, ama destek olacağı zaman da olur. Bu yaş farkına göre karar vermek çok zor bir karar. Bazen az yaş avantaj, bazen çok yaş... sağlıkla gelsinler.

Bugün duyduk biz kalp atışını 5+4 değerinde yüksek benimde yüksekti değerim o yüzden keseyide erken gördük kalp atışında canım darısı başına
Aa ne güzel umut oldu bana da :) Benim yarın 5+3 olacak bakalım. Değer yüksek derken betayı mı kastettin canım geçen Çarşamba 1500dü hesaplarıma göre yarın en az 15 bin civarında olacak :) seninki kaçtı

Ilk zamanlar böyle küçük farklılıklar olabiliyo canım benim de bugün 7+4. Ama 7 cıktı ultrasonda. Zamanla esitleniyo.

Sağlıkla gelsin inşallah. Bence gayet iyi olmuş yaş farkı 4 yaş olur ortalama işte öbür sene anaokulu.. benimde 5 yaşına girecek bi oğlum var seneye anaokulundan 2 ay önce 2. De doğmuş olacak. Benimkide plansızdı tek çocuk istedim hep şu zamana kadar. Sonra kardeş şart diye düşünmeye başladığım an hamile kaldım nasip gerçekten

Bu durumda laboratuvar yoğun olmalı ki bu kadar geç çıkıyor sonuçların. Umarım hemen çıkar canınızı sıkmayın.
Diger 2 grup cikmis hormon grubu sonuclanmamis . Muhtenelen bir sorun oldu biz gonderdik. Istersen yarin gel.yine ver dedi. Gittim ozelde verdim cikar 2 saate

Bugün duyduk biz kalp atışını 5+4 değerinde yüksek benimde yüksekti değerim o yüzden keseyide erken gördük kalp atışında canım darısı başına
Son adet tarihiniz ne ilk.ne zaman kan verdiniz kac cikti sonra yine kan verdinjz mi.o.ne zaman ve kalp.atisi ne zaman desem
Birde zayif mısınız (karından kalp atisinda zayif olanlar hemen duyuyor diyenler var

Son adet tarihiniz ne ilk.ne zaman kan verdiniz kac cikti sonra yine kan verdinjz mi.o.ne zaman ve kalp.atisi ne zaman desem
Birde zayif mısınız (karından kalp atisinda zayif olanlar hemen duyuyor diyenler var
Ben de 5+6da duydum kalp atisini ama vajinal ultrasonla bakti. Sat 26 eyluldu

Benim de degerler yuksekti 4+0da da keseyi gormustuk 3800du o zaman beta hcg

Herkese iyi akşamlar.Aranıza yeni katıldım.Buradaki arkadaşlara bir sorum olacaktı.Doktorum bugün folik asit olarak folbiol verdi.Ama miligramı fazla...Acaba bu folik asiti kullanan var mı?Dozun fazla olmasının bir zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…