Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 6+4 haftalık gebeyim. Beni de ekler misiniz?Merhaba değerli anne adayları,
Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek isteyenler SAT-TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ-YAŞ-ÇOCUK SAYISI-ŞEHİR bilgilerini yazdığı zaman listeye eklenecektir.
Saygılarımla
ÜYE ADI SAT DOĞUM TARİHİ YAŞ ÇOCUK SAYISI ŞEHİR @nervouscookie 11 Eylül 03.07.2021 27 ikinci çocuk bursa @duyguyigitemre 20 Eylül temmuz başı 28 ilk çocuk mersin @HzafanrR 23 Eylül 30.06.2021 24 ikinci çocuk eskişehir @htccc4410 23 Eylül 01.07.2021 25 ilk çocuk malatya @MelodiXX 25 Eylül 02.07.2021 25 ilk çocuk istanbul @GazininGamzesi 26 Eylül 03.07.2021 23 ilk çocuk burdur @Kelebekk3404 26 Eylül 10.07.2021 25 ilk çocuk ağrı @herkesgitsinsenkal 27 Eylül 04.07.2021 28 ilk çocuk yurt dışı B Beyrun 27 Eylül 04.07.2021 34 ilk çocuk istanbul @Tatlibebish 28 Eylül 05.07.2021 34 ikinci çocuk eskişehir @firdevsmelisa 29 Eylül 04.07.2021 26 ikinci çocuk diyarbakır @gsm_lee 29 Eylül 06.07.2021 32 ikinci çocuk ankara @masalkzz 29 Eylül 04.07.2021 26 ilk çocuk @Tek duam2746 30 Eylül Temmuz başı 31 ilk çocuk izmir @Buso15 2 Ekim 09.07.2021 27 ikinci çocuk @Masalsss 3 Ekim 10.07.2021 34 ilk çocuk ankara @Sine 3 Ekim 10.07.2021 35 ikinci çocuk istanbul kzlrgn05 3 Ekim 10.07.2021 24 ilk çocuk kayseri @sesett23 4 Ekim 12.07.2021 25 ilk çocuk bursa @Womenclubbb 9 Ekim 25.07.2021 ilk çocuk @mutlugul 24 Eylul 01.07.2021 31 Ikıncı cocuk istanbul @ozmircalkap Temmuz başı 38 üçüncü cocuk istanbul @Kaya burcu 5 Ekim 15.07.2021 üçüncü çocuk istanbul @Gdkd 8 Ekim 15.07.2021 27 ilk çocuk @Bayankusch 9 Ekim 15.07.2021 25 ikinci çocuk ankara @Lavyer2012 11 Ekim 18.07.2021 31 ikinci çocuk Cemren0604 13 Ekim 18.07.2021 28 ikinci çocuk istanbul
Sormak istedigim soru beyaz akinti bende de oluyorKızlar sizdede beyaz sarı arası akıntı oluyor mu sadece bende mi oluyor acaba ?
Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Henüz devlet hast. dr’una gitmedim.Kızlar bir özele bir devlete şeklinde muayeneye giden var mi
Ben de 3 hafta sonra devlete sonrasında özele gitmeyi düşündüm ama pandemi sebebiyle devlete gitmeye cekiniyorumBen öyle yapmayı düşünüyorum. Henüz devlet hast. dr’una gitmedim.
Aynı şekilde ben de korkuyorum pandemi yüzünden ama bi şekilde gidicem artıkBen de 3 hafta sonra devlete sonrasında özele gitmeyi düşündüm ama pandemi sebebiyle devlete gitmeye cekiniyorum
Bilmediğim için soruyorum bu şekilde gitmek mi gerekiyor acaba baya bu şekilde giden var da neden acaba merak ettim ?Kızlar bir özele bir devlete şeklinde muayeneye giden var mi
Benim bu düşüncemin sebebi hem daha sık kontrole gitmek hem de gerekli testleri devlette yaptırmakBilmediğim için soruyorum bu şekilde gitmek mi gerekiyor acaba baya bu şekilde giden var da neden acaba merak ettim ?
Teşekkür ederim haklısınızBenim bu düşüncemin sebebi hem daha sık kontrole gitmek hem de gerekli testleri devlette yaptırmak
Ultrasondaki kese boyutuna göre herhalde ^-^ Benim tüp bebek değil yumurtlama da takip etmiyordum. Aslında biz beklemiyorduk . Oğlum daha 3 yaşında belki okula başladığında falan düşünürüz diyorduk ama nasip. Artık alışmaya başladım varlığına ^-^
Aa ne güzel umut oldu bana da :) Benim yarın 5+3 olacak bakalım. Değer yüksek derken betayı mı kastettin canım geçen Çarşamba 1500dü hesaplarıma göre yarın en az 15 bin civarında olacak :) seninki kaçtıBugün duyduk biz kalp atışını 5+4 değerinde yüksek benimde yüksekti değerim o yüzden keseyide erken gördük kalp atışında canım darısı başına
Evet bende de cok oluyo. Doktorum kötü kokulu olmadığı sürece normal dedi.Kızlar sizdede beyaz sarı arası akıntı oluyor mu sadece bende mi oluyor acaba ?
Ilk zamanlar böyle küçük farklılıklar olabiliyo canım benim de bugün 7+4. Ama 7 cıktı ultrasonda. Zamanla esitleniyo.Kızlar merhaba,
Dün kontrolüm vardı bugün 7 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6+3 olarak göründü, doktor bir de sağlık ocağında gebelik rutin kontrolleri de kan testi yaptır dedi, bu testleri yaptıranlar var mı?
Sağlıkla gelsin inşallah. Bence gayet iyi olmuş yaş farkı 4 yaş olur ortalama işte öbür sene anaokulu.. benimde 5 yaşına girecek bi oğlum var seneye anaokulundan 2 ay önce 2. De doğmuş olacak. Benimkide plansızdı tek çocuk istedim hep şu zamana kadar. Sonra kardeş şart diye düşünmeye başladığım an hamile kaldım nasip gerçektenUltrasondaki kese boyutuna göre herhalde ^-^ Benim tüp bebek değil yumurtlama da takip etmiyordum. Aslında biz beklemiyorduk . Oğlum daha 3 yaşında belki okula başladığında falan düşünürüz diyorduk ama nasip. Artık alışmaya başladım varlığına ^-^
Diger 2 grup cikmis hormon grubu sonuclanmamis . Muhtenelen bir sorun oldu biz gonderdik. Istersen yarin gel.yine ver dedi. Gittim ozelde verdim cikar 2 saateBu durumda laboratuvar yoğun olmalı ki bu kadar geç çıkıyor sonuçların. Umarım hemen çıkar canınızı sıkmayın.
Son adet tarihiniz ne ilk.ne zaman kan verdiniz kac cikti sonra yine kan verdinjz mi.o.ne zaman ve kalp.atisi ne zaman desemBugün duyduk biz kalp atışını 5+4 değerinde yüksek benimde yüksekti değerim o yüzden keseyide erken gördük kalp atışında canım darısı başına
Ben de 5+6da duydum kalp atisini ama vajinal ultrasonla bakti. Sat 26 eylulduSon adet tarihiniz ne ilk.ne zaman kan verdiniz kac cikti sonra yine kan verdinjz mi.o.ne zaman ve kalp.atisi ne zaman desem
Birde zayif mısınız (karından kalp atisinda zayif olanlar hemen duyuyor diyenler var
Benim de degerler yuksekti 4+0da da keseyi gormustuk 3800du o zaman beta hcgSon adet tarihiniz ne ilk.ne zaman kan verdiniz kac cikti sonra yine kan verdinjz mi.o.ne zaman ve kalp.atisi ne zaman desem
Birde zayif mısınız (karından kalp atisinda zayif olanlar hemen duyuyor diyenler var
Benim oğlum 7 yaşında, aralarında nerdeyse 8 yaş olacak. Ne aynı etkinliklere goturebilirsin ne bisey, ama destek olacağı zaman da olur. Bu yaş farkına göre karar vermek çok zor bir karar. Bazen az yaş avantaj, bazen çok yaş... sağlıkla gelsinler.benim kızda 20 yaşında kardrşi sağlıklı olursa dünyaya geldiğinde 11 yaşında olucak neler yaşıcaz hiç kestiremiyorumamin inşallah yaşıyarak öğrenicez