2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Ben de 2020 temmuz annesiyim bu dönemlerde sizler gibi çok korkular yaşadık.. ama içinizi ferah tutun bebeğiniz sizi hissediyor o yüzden rahatlatın kendinizi ve 7. hafta da filan gidin derim. daha rahat olursunuz :)
3 düşük sonrası bir sağlıklı doğum geçiren anne olarak konuşuyorum :) Rahat olun :)

Sata göremi baktı yumurtlamaya göre mi canım
Ultrasondaki kese boyutuna göre herhalde ^-^ Benim tüp bebek değil yumurtlama da takip etmiyordum. Aslında biz beklemiyorduk . Oğlum daha 3 yaşında belki okula başladığında falan düşünürüz diyorduk ama nasip. Artık alışmaya başladım varlığına ^-^

Çok teşekkürler içime nasıl su serptiniz anlatamam Allah'ım analı babalı büyütsun bebeğiniziİnşallah seneye biz de bebeğimizi kucağımıza sağlıkla aliriz ben de öyle düşünüyorum zırt pirt hastaneye gitmek sıkıyor hele de bu dönemde..haftaya gideyim o halde ekstrem bir durum olmadığı surece

Selam
Ben Asm’de sadece kan verdim. Veridiğim kanda beta hcg sonucu yok ebeye hamileyim dr’a gittim vs diyince beta hcg’ye kafadan gerek görmemiş sağolsun.
Bir de tetanoz aşısı varmış sırada.
Başka ne için gitmek gerekiyor sağlık ocağına öğrenirseniz yazar mısınız

asm de sonucunuz ne kadar sonra çıktı dün sabah verdim hala tüm asonuçlar çıkmadı
banada beta girmemiş artışı kontrol ettirmem gerekiyor dr ona göre çağıracakmış dedim beta ekledi yani inşallah çıkmadı
8 kasımda vermiştim değerim 15 ti acaba kaç oldu

Ayy aynı gün

Merhaba güzel anneler bizde 4 temmuz doğum görünüyor gaz sıkıntısı sizlerde de mevcutmu ve ruhsal değişiklikler bir günüm bir günümle aynı değil benim bu hafta

Merhaba güzel anneler bizde 4 temmuz doğum görünüyor gaz sıkıntısı sizlerde de mevcutmu ve ruhsal değişiklikler bir günüm bir günümle aynı değil benim bu hafta
Gaz problemi ben de var canim, 7+3 um bugün. Ne zaman biter bilmiyorum

Evde olsak daha rahat da iş yerinde sancı çok yapıyor Allah kolaylık versin hepimize olsun her hali güzel o kadar bekleyip erişince

Ben de geçen hafta Pazartesi kan vermiştim. Sonuçlar 2 günde çıkmıştı. Siz tekrar telefonla sorun.
Yani şaka gibi gerçekten Asm’ye gidiyorum, ebeyle görüştüyorlar. Gebelik için gerekli kan testi yaptırıcam diyorum. Ama testte Beta hcg yok‍♀ Ben dr’a sormadım bunu. Kuzenim hemşire o bana söylemişti önceden dr’a gittiğini ve gebelik kesinleştiğini söylediğim için gerek görmemiştir diye.
21Kasım dr randevum var. Eğer isterse yine test yaptırmak zorunda kalıcam sanırım

aile hekimini aradım bizde sistemde ne çıkuyorsa onu görüuyoruz 1 buçuk güne çıkar dedi
eskiden akşamına çıkan sonuç şimdi 1 buçuk gün oldu hala yok bekliyim o zaman daha
zaten asıl beta hcg için baktırmıştım sinirden gidip özelde yaptırasım var

Bu durumda laboratuvar yoğun olmalı ki bu kadar geç çıkıyor sonuçların. Umarım hemen çıkar canınızı sıkmayın.

Bugün duyduk biz kalp atışını 5+4 değerinde yüksek benimde yüksekti değerim o yüzden keseyide erken gördük kalp atışında canım darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…