- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Persembe gidicem cnm haftayada carsamba gdicemMeehabalar, ben de 7+3 um. Bir daha ki randevunuz ne zaman. Ben cumartesi gidicem
Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Ben de 2020 temmuz annesiyim bu dönemlerde sizler gibi çok korkular yaşadık.. ama içinizi ferah tutun bebeğiniz sizi hissediyor o yüzden rahatlatın kendinizi ve 7. hafta da filan gidin derim. daha rahat olursunuz :)Ben doktora gideceğim ilk fırsatta isteyeceğim. Bugün 5+4teyim en son 4+5te kese göründü yolk kesesi de acilde görmüştük 5+2de. Ama kalp atışı için ve kesenin içinde bebek görünmesi için çok endişeleniyorum. Çok korkuyorum bir terslik olacak diye düşününce bile ellerim terliyor düşünmekten alamıyorum kendimi. Gidersem doktor kötü birşey derse diye Cook korkuyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin iki yıldır bu anı bekliyoruzsizce ne zaman gideyim doktora kızlar randevu alacağım??
Guzel haberler verin bize insallahPersembe gidicem cnm haftayada carsamba gdicem
Yaa ne kadar guzel. Hayirli haberler verin bize insallah.Bende 7+3 üm canım hayırlısıyla pazar günü acike gitmiştik işte ordada adet zamNımla aynı tarih verdiler sat 26 eylüldü daha ilk randevum pazartesi günü olcak 1 hafta var
Ultrasondaki kese boyutuna göre herhalde ^-^ Benim tüp bebek değil yumurtlama da takip etmiyordum. Aslında biz beklemiyorduk . Oğlum daha 3 yaşında belki okula başladığında falan düşünürüz diyorduk ama nasip. Artık alışmaya başladım varlığına ^-^Sata göremi baktı yumurtlamaya göre mi canım
Ins cnmGuzel haberler verin bize insallah
Çok teşekkürler içime nasıl su serptiniz anlatamamAllah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Ben de 2020 temmuz annesiyim bu dönemlerde sizler gibi çok korkular yaşadık.. ama içinizi ferah tutun bebeğiniz sizi hissediyor o yüzden rahatlatın kendinizi ve 7. hafta da filan gidin derim. daha rahat olursunuz :)
3 düşük sonrası bir sağlıklı doğum geçiren anne olarak konuşuyorum :) Rahat olun :)
SelamKızlar merhaba,
Dün kontrolüm vardı bugün 7 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6+3 olarak göründü, doktor bir de sağlık ocağında gebelik rutin kontrolleri de kan testi yaptır dedi, bu testleri yaptıranlar var mı?
asm de sonucunuz ne kadar sonra çıktı dün sabah verdim hala tüm asonuçlar çıkmadıSelam
Ben Asm’de sadece kan verdim. Veridiğim kanda beta hcg sonucu yokebeye hamileyim dr’a gittim vs diyince beta hcg’ye kafadan gerek görmemiş sağolsun.
Bir de tetanoz aşısı varmış sırada.
Başka ne için gitmek gerekiyor sağlık ocağına öğrenirseniz yazar mısınız
Ayy aynı günMerhaba güzel anneler, benim ikinci gebeliğim ilki düşük olmuştu sat 15 Ekim tahmini doğum 22 temmuz, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahbide kasık ağrısı normal mi acaba benim sağlı sollu ağrı giriyor korkuyorum biraz
Gaz problemi ben de var canim, 7+3 um bugün. Ne zaman biter bilmiyorumMerhaba güzel anneler bizde 4 temmuz doğum görünüyorgaz sıkıntısı sizlerde de mevcutmu ve ruhsal değişiklikler bir günüm bir günümle aynı değil benim bu hafta
Ben de geçen hafta Pazartesi kan vermiştim. Sonuçlar 2 günde çıkmıştı. Siz tekrar telefonla sorun.asm de sonucunuz ne kadar sonra çıktı dün sabah verdim hala tüm asonuçlar çıkmadı
banada beta girmemiş artışı kontrol ettirmem gerekiyor dr ona göre çağıracakmış dedim beta ekledi yani inşallah çıkmadı
8 kasımda vermiştim değerim 15 ti acaba kaç oldu
aile hekimini aradım bizde sistemde ne çıkuyorsa onu görüuyoruz 1 buçuk güne çıkar dediBen de geçen hafta Pazartesi kan vermiştim. Sonuçlar 2 günde çıkmıştı. Siz tekrar telefonla sorun.
Yani şaka gibi gerçekten Asm’ye gidiyorum, ebeyle görüştüyorlar. Gebelik için gerekli kan testi yaptırıcam diyorum. Ama testte Beta hcg yok♀ Ben dr’a sormadım bunu. Kuzenim hemşire o bana söylemişti önceden dr’a gittiğini ve gebelik kesinleştiğini söylediğim için gerek görmemiştir diye.
21Kasım dr randevum var. Eğer isterse yine test yaptırmak zorunda kalıcam sanırım
Bu durumda laboratuvar yoğun olmalı ki bu kadar geç çıkıyor sonuçların. Umarım hemen çıkar canınızı sıkmayın.aile hekimini aradım bizde sistemde ne çıkuyorsa onu görüuyoruz 1 buçuk güne çıkar dedi
eskiden akşamına çıkan sonuç şimdi 1 buçuk gün oldu hala yok bekliyim o zaman daha
zaten asıl beta hcg için baktırmıştım sinirden gidip özelde yaptırasım var
Bugün duyduk biz kalp atışını 5+4 değerinde yüksek benimde yüksekti değerim o yüzden keseyide erken gördük kalp atışında canım darısı başınaHazır bu başlığı bulmuşken bir şey sormak istiyorum çoğu kişi benimle aynı dönemlerdedir ya da yakın zamanda bu dönemden geçmiştir :) Ben geçen hafta Çarşamba günü ilk doktor randevuma gittim 4+3düm o gün. Betam 1500 çıktı kesem de gözüktü çok şükürBu Çarşamba tekrar çağırdı kontrole, bebek ve kalp atışı için sanırım. Bu forumdan araştırdığım kadarıyla çoğu kişi 6 - 7 hafta civarı görmüş kalp atışını. Ben Çarşamba günü 5+3 olacağım. Kalp atışı için erken olacağını düşünüyorum o yüzden telaş yapmayacağım :) Ama bu şekilde erken gören var mı acaba kalp atışını.