- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Sagol cnm smdi ilaclarimi kullaniyorum cok sukur bi problemimiz yokÇok geçmiş olsun..
Cuma gelmiyor :) zaman geçmiyor sanki..Doktorun yanından sanki seneler öncesinden gitmiş gibiyim:) bende fazla belirti yok ; bulantı vs .Endselerini cok iii anliyorum cnm ama kalp atslarini duyduktan sonra biraz dha rahatliyorsun
Şuan 6+5 im bende canım sağlıkla ilerlesin insallahBnde 4 +2de keseyi gorum 6+4de kalp atsini duydum
Ins cnmBende cuma gidecem 6+2 olurum .Inşallah kalp sesini duyarız
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ..Sagol cnm smdi ilaclarimi kullaniyorum cok sukur bi problemimiz yok
Hepiizin ins cnm bnde şuan 7+3Şuan 6+5 im bende canım sağlıkla ilerlesin insallah
Amin cnm kimsenin hevesini kursaginda birakmasinRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ..
Gelmiyo cnm haklisin bnde persembe gitcem sanki en son 1 yil once gitmisim gibi geliyoCuma gelmiyor :) zaman geçmiyor sanki..Doktorun yanından sanki seneler öncesinden gitmiş gibiyim:) bende fazla belirti yok ; bulantı vs .
Aynen öyle...Gelmiyo cnm haklisin bnde persembe gitcem sanki en son 1 yil once gitmisim gibi geliyo
Insallah canım tertemiz sağlıkla devam etsin inşallah:)Benim şuana kadar olmadı mide bulantısı kusma annem diyor ben 5 hamileligimde hiç kusmak ne bilmedim iyi geçmiş inşallah benimde böyle devam eder
Canım ben hap kullanıyorum baya idar E ediyorBenim de bugün mide bulantim vardı geçen kustum yine kusucam korkuyorum. Naneli şeker aldık birsuru çok iyi geldi ama içinde aspartan varmış ve zeka geriligine sebebiyet veriyormuş. Çok korktum okuyunca hemen attım. Daha önce hamileliğinde kullanan var mı bir sorun oldu mu
Naneli seker yemedim ama olabilir cnm maydanoz bile cok riskli miden bulaninca sari leblebi cubuk kraker ayva iii geliyo cnm bunlari yeBenim de bugün mide bulantim vardı geçen kustum yine kusucam korkuyorum. Naneli şeker aldık birsuru çok iyi geldi ama içinde aspartan varmış ve zeka geriligine sebebiyet veriyormuş. Çok korktum okuyunca hemen attım. Daha önce hamileliğinde kullanan var mı bir sorun oldu mu
Ben doktora gideceğim ilk fırsatta isteyeceğim. Bugün 5+4teyim en son 4+5te kese göründü yolk kesesi de acilde görmüştük 5+2de. Ama kalp atışı için ve kesenin içinde bebek görünmesi için çok endişeleniyorum. Çok korkuyorum bir terslik olacak diye düşününce bile ellerim terliyor düşünmekten alamıyorum kendimi. Gidersem doktor kötü birşey derse diye Cook korkuyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin iki yıldır bu anı bekliyoruzInsallah canım tertemiz sağlıkla devam etsin inşallah:)
Canım ben hap kullanıyorum baya idar E ediyor
Aynen ayva çok iyi geliyormuş ya ama sabah erkenden canım hicbirsey istemiyor şeker iyi geliyordu.onu da kullanmiycam daha nefes egzersizleri var internette onları deniycemNaneli seker yemedim ama olabilir cnm maydanoz bile cok riskli miden bulaninca sari leblebi cubuk kraker ayva iii geliyo cnm bunlari ye
Mide bulantisinda cok korkuyorum ama ypcak birsey yokAynen ayva çok iyi geliyormuş ya ama sabah erkenden canım hicbirsey istemiyor şeker iyi geliyordu.onu da kullanmiycam daha nefes egzersizleri var internette onları deniycem
Teşekkür ederim :) Ben de bu hafta değil haftaya duyarım o zaman.Hayırlı olsun tebrik ederim . Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Ben 6+1 de duydum kalp atışını keseyi 4+2 de gördük
Meehabalar, ben de 7+3 um. Bir daha ki randevunuz ne zaman. Ben cumartesi gidicemHepiizin ins cnm bnde şuan 7+3
Bende 7+3 üm canım hayırlısıyla pazar günü acike gitmiştik işte ordada adet zamNımla aynı tarih verdiler sat 26 eylüldü daha ilk randevum pazartesi günü olcak 1 hafta varMeehabalar, ben de 7+3 um. Bir daha ki randevunuz ne zaman. Ben cumartesi gidicem