2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim de bugün mide bulantim vardı geçen kustum yine kusucam korkuyorum. Naneli şeker aldık birsuru çok iyi geldi ama içinde aspartan varmış ve zeka geriligine sebebiyet veriyormuş. Çok korktum okuyunca hemen attım. Daha önce hamileliğinde kullanan var mı bir sorun oldu mu

Benim şuana kadar olmadı mide bulantısı kusma annem diyor ben 5 hamileligimde hiç kusmak ne bilmedim iyi geçmiş inşallah benimde böyle devam eder 😊
Insallah canım tertemiz sağlıkla devam etsin inşallah:)
Benim de bugün mide bulantim vardı geçen kustum yine kusucam korkuyorum. Naneli şeker aldık birsuru çok iyi geldi ama içinde aspartan varmış ve zeka geriligine sebebiyet veriyormuş. Çok korktum okuyunca hemen attım. Daha önce hamileliğinde kullanan var mı bir sorun oldu mu
Canım ben hap kullanıyorum baya idar E ediyor

Naneli seker yemedim ama olabilir cnm maydanoz bile cok riskli miden bulaninca sari leblebi cubuk kraker ayva iii geliyo cnm bunlari ye

Insallah canım tertemiz sağlıkla devam etsin inşallah:)

Canım ben hap kullanıyorum baya idar E ediyor
Ben doktora gideceğim ilk fırsatta isteyeceğim. Bugün 5+4teyim en son 4+5te kese göründü yolk kesesi de acilde görmüştük 5+2de. Ama kalp atışı için ve kesenin içinde bebek görünmesi için çok endişeleniyorum. Çok korkuyorum bir terslik olacak diye düşününce bile ellerim terliyor düşünmekten alamıyorum kendimi. Gidersem doktor kötü birşey derse diye Cook korkuyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin iki yıldır bu anı bekliyoruz 🙏 sizce ne zaman gideyim doktora kızlar randevu alacağım??

Naneli seker yemedim ama olabilir cnm maydanoz bile cok riskli miden bulaninca sari leblebi cubuk kraker ayva iii geliyo cnm bunlari ye
Aynen ayva çok iyi geliyormuş ya ama sabah erkenden canım hicbirsey istemiyor şeker iyi geliyordu.onu da kullanmiycam daha nefes egzersizleri var internette onları deniycem🙏🥰

Kızlar bende ilk hamileliğimde ne göğüs ağrısı ne bulantı ne ağrı hiçbişey gaşamamıştım hatta hiç doktora gitmemiştim sadece ddoğuma gitmiştim şimdi düşünüyorum nasıl dayanmışım ne test ne tahlil ne görüntü diye şimdi muayeneye gidemedim diye aciline gidip orda gördüm bebdği muayeneyi bekliyom piskolojimde ağrı bulantı olunca acaba bişeymi oldu korkusu tam tersi rahat olunca neden bukadar rahatım acaba bişeymi oldu korkusu hep korku yani nasıl geçcek böyle bilmiyorum Allahım hepimize kolaylık versin inşallah Aklımızıda bizide bebişlerimizide korusun 😊

Kızlar merhaba,
Dün kontrolüm vardı bugün 7 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6+3 olarak göründü, doktor bir de sağlık ocağında gebelik rutin kontrolleri de kan testi yaptır dedi, bu testleri yaptıranlar var mı?

X