Benimde oluyor ama hamd olsun otekinlerde göre çok iyi ama yinede olunca çok fena oluyorum benim yemek yedikten sonra mide bulantısı ve sanki biri mide min üstüne oturmuş gibi oluyor zamanla kalkıyor ama benide benden alıyorGunaydin kizlar sabah bulantilari bndede oluyor ara ara gun icindede oluyor ams szden aksine bn midem bulaninca acaba bi sorun mu var die kotu hissedym hatta cok sinir oluyorum ama bn ztn oldum olasi mide bulantısıni sevmem hatta korkarm bile
Bnm goguslerim en basindan beri sadece dolgunlasti baska birsry olmadi baslarda biraz oda baya dokunursan cok hafif hassaslik hissedyrdum o kdar baska birsey olmadiKızlar bugün benim göğüs agrım hiç yok normal mi sizce ? 5+6 günlük? Acill bilen varsa yazabilir mi? Ilk hamilelik
Bnm goguslerim en basindan beri sadece dolgunlasti baska birsry olmadi baslarda biraz oda baya dokunursan cok hafif hassaslik hissedyrdum o kdar baska birsey olmadi
Aslında ben tek doktora gidecektim hfta içi çalışıyorm diye özel tercih ettım ancak bazı testler var özel muayene oldugu ıcın hastane de yaptırmam lazım, testler için devlete gidecegm ama soyle bir düşününce bir ayda bir özel bir devlete gitsem için rahat eder diye düşünüyorum benim için iyi olacakBenim de perşembe kontrolüm var kuzum ama durum böyle olunca sanki zaman geçmiyor, acaba ben de bi devlete bi özele mi gitsem
Allahim hayırla sağlıkla hepimize nasip etsin kuzum benim de bu gece rüyamda 2 oğlum vard i yaş aralıkları azdı:)
Ben biraz bu mide bulantısı ve hamilelikte gecen durumların genetik olduğunu düşünüyorum aslında ya yani kimisi annesine çekmiştir kimi teyze veya halasına
Günaydın aynı durum bende de var midem bulamayınca ve kendımi iyi hissedince acaba bişeyler ters mi gidiyor deyip dertleniyorum
Hayırlı olsun tebrik ederim . Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Ben 6+1 de duydum kalp atışını keseyi 4+2 de gördükHazır bu başlığı bulmuşken bir şey sormak istiyorum çoğu kişi benimle aynı dönemlerdedir ya da yakın zamanda bu dönemden geçmiştir :) Ben geçen hafta Çarşamba günü ilk doktor randevuma gittim 4+3düm o gün. Betam 1500 çıktı kesem de gözüktü çok şükürBu Çarşamba tekrar çağırdı kontrole, bebek ve kalp atışı için sanırım. Bu forumdan araştırdığım kadarıyla çoğu kişi 6 - 7 hafta civarı görmüş kalp atışını. Ben Çarşamba günü 5+3 olacağım. Kalp atışı için erken olacağını düşünüyorum o yüzden telaş yapmayacağım :) Ama bu şekilde erken gören var mı acaba kalp atışını.
O kdar korkma cnm kanama siddetli agri olmayinca sorun yok herkes farkli seyler yasiyo mesela bn 3. Hamileligim hepsindede farkli seyler yasadm 7+3 bnm cnm sen kcsinBi an korktum acaba ters giden bi şey mi var ? Senin kac haftalik
Bnde 4 +2de keseyi gorum 6+4de kalp atsini duydumHayırlı olsun tebrik ederim . Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Ben 6+1 de duydum kalp atışını keseyi 4+2 de gördük
5+6 günlük. Benim ilk hamileligim.Biraz zor oldu.O yüzden biraz korkuyorumO kdar korkma cnm kanama siddetli agri olmayinca sorun yok herkes farkli seyler yasiyo mesela bn 3. Hamileligim hepsindede farkli seyler yasadm 7+3 bnm cnm sen kcsin
Duyarsın ınsallah bende hıc duyamam gibi olmusru cok umutsuzluğa kapılmıstm ama cok şükür duyduk, duyunca da saglıklı ilerleyecek mı endişesi var şimdi de kucagımıza alana kadar bitmeyecek içimizdeki kuruntılarBu durum bende de var.Daha kalp sesini de duymadığım için endişeliyim
Bnde 2 dustu cnm sukur bu saglikli gorunuyo ins en yakin zmnda kalp atslariyla bebegini gorursun5+6 günlük. Benim ilk hamileligim.Biraz zor oldu.O yüzden biraz korkuyorum
Allah gerçeğini de nasip etsinAllahim hayırla sağlıkla hepimize nasip etsin kuzum benim de bu gece rüyamda 2 oğlum vard i yaş aralıkları azdı:)
Inşallah duyarız..Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız..Duyarsın ınsallah bende hıc duyamam gibi olmusru cok umutsuzluğa kapılmıstm ama cok şükür duyduk, duyunca da saglıklı ilerleyecek mı endişesi var şimdi de kucagımıza alana kadar bitmeyecek içimizdeki kuruntılar
InşallahBnde 2 dustu cnm sukur bu saglikli gorunuyo ins en yakin zmnda kalp atslariyla bebegini gorursun
Bn 5+4 de dktora gittim duymadm 6+4 duydumBnde 2 dustu cnm sukur bu saglikli gorunuyo ins en yakin zmnda kalp atslariyla bebegini gorursun
Çok geçmiş olsun..Bnde 2 dustu cnm sukur bu saglikli gorunuyo ins en yakin zmnda kalp atslariyla bebegini gorursun
Benim şuana kadar olmadı mide bulantısı kusma annem diyor ben 5 hamileligimde hiç kusmak ne bilmedim iyi geçmiş inşallah benimde böyle devam ederBenim de perşembe kontrolüm var kuzum ama durum böyle olunca sanki zaman geçmiyor, acaba ben de bi devlete bi özele mi gitsem
Allahim hayırla sağlıkla hepimize nasip etsin kuzum benim de bu gece rüyamda 2 oğlum vard i yaş aralıkları azdı:)
Ben biraz bu mide bulantısı ve hamilelikte gecen durumların genetik olduğunu düşünüyorum aslında ya yani kimisi annesine çekmiştir kimi teyze veya halasına
Endselerini cok iii anliyorum cnm ama kalp atslarini duyduktan sonra biraz dha rahatliyorsunInşallah
Bende cuma gidecem 6+2 olurum .Inşallah kalp sesini duyarızBn 5+4 de dktora gittim duymadm 6+4 duydum