Belki sizin özel durumunuz vardır tabi ki tercih sizin ama kefirin hayatın herhangi bir döneminde yetişkinlere bir zararı yok aksine çok faydası var. Kabızlık yaşayanlara da tavsiye olarak yazdım ben içiyorum her gün ilaç niyetine. Şahsen zayıf ama diyabetik bir insan olarak diyet konusunda sürekli araştırma halindeyim. Sonuç olarak kefir ve gebelik arasında bir ilişki bulamadım. Tabi sizin tercihiniz. :)Ben diyetisyene gittim kefir içemiyorum ben normalde de dedim hamilelikte kefir içmeyin zaten sakın dedi ama niye diye sormadım
Ben de aynı şekildeyim. Gerinirken ister istemez kasığıma sancı vuruyor. Bacak ağrısı yaşıyorum zaten, gecede tutulmuş gibi olunca hareket ettirmek istiyorum. Doktora gitmedim henüz daha şimdiden magnezyumla alakalı olabilir mi bilmiyorum.. erkende geliyor açıkcası bunun için.Günaydın sabahları uyanıp yataktan çıkarken baş dönmesi yaşıyorum. Bir de gece uyurken istemsizce bacaklarımdan geriniyorum ve karnıma kramp giriyor. Zaten gece sağa dönüyorum rahat edemiyorum sola dönüyorum olmuyor. Doktorum sorun olmaz demişti ama böyle bir şeyler yaşayan var mı?
Magnezyumla ilgili olabilir gerçekten bu hafta perşembe gideceğim doktora o zaman sorarım.Ben de aynı şekildeyim. Gerinirken ister istemez kasığıma sancı vuruyor. Bacak ağrısı yaşıyorum zaten, gecede tutulmuş gibi olunca hareket ettirmek istiyorum. Doktora gitmedim henüz daha şimdiden magnezyumla alakalı olabilir mi bilmiyorum.. erkende geliyor açıkcası bunun için.
Günaydın aynı durum bende de var midem bulamayınca ve kendımi iyi hissedince acaba bişeyler ters mi gidiyor deyip dertleniyorumGünaydın hanımlar , Ara ara böyle canım sıkılıyor karnım da falan bi sey hissetmeyince kötü bi sey mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum canım sıkılıyor ya
Aynı ben canım bi huzursuzum aksam mesela uyumadan önce midem agzımdaydı sabah uyandım bişeyim yok keyfim kaçtıGünaydın hanımlar , Ara ara böyle canım sıkılıyor karnım da falan bi sey hissetmeyince kötü bi sey mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum canım sıkılıyor ya
Günaydın aynı durum bende de var midem bulamayınca ve kendımi iyi hissedince acaba bişeyler ters mi gidiyor deyip dertleniyorum
Sanki sürekli bi karında hafif ağrı, mide bulantısı falan olması gerekiyor gibi düşünüyorum kendimi rahatlaamıyorum aksine olmaması hamilelik güzel ve kolay geçiyor demek ilk çocuk olunca da neye ne tepki verecegimi şaşırdım ben de kızlar ya bu durumdan nasıl kurtuluruz acabaAynı ben canım bi huzursuzum aksam mesela uyumadan önce midem agzımdaydı sabah uyandım bişeyim yok keyfim kaçtı
Ben kontrolden önce cok stres olıyorm, petsembe devlet hastanesinde cumartesi kendı doktorum da kontrolum var iyi haberler alırsam kurtulurum ama işte ilk 3 ay boyle dıyorlar kendımı öyle rahatlatmaya calısıyorumSanki sürekli bi karında hafif ağrı, mide bulantısı falan olması gerekiyor gibi düşünüyorum kendimi rahatlaamıyorum aksine olmaması hamilelik güzel ve kolay geçiyor demek ilk çocuk olunca da neye ne tepki verecegimi şaşırdım ben de kızlar ya bu durumdan nasıl kurtuluruz acaba
Benim de perşembe kontrolüm var kuzum ama durum böyle olunca sanki zaman geçmiyor, acaba ben de bi devlete bi özele mi gitsemBen kontrolden önce cok stres olıyorm, petsembe devlet hastanesinde cumartesi kendı doktorum da kontrolum var iyi haberler alırsam kurtulurum ama işte ilk 3 ay boyle dıyorlar kendımı öyle rahatlatmaya calısıyorum
Allahim hayırla sağlıkla hepimize nasip etsin kuzum benim de bu gece rüyamda 2 oğlum vard i yaş aralıkları azdı:)Rüyamda ikiz bebeklerim olmustu ben onlara onlar bana koştu kucakladim yemyeşil bir alanda sarıldım sarildimmm miss kokusundan mest oldum rabbim rüyası boyleyse gerçegi nasıl bir histir evlat kokusunun
Ben biraz bu mide bulantısı ve hamilelikte gecen durumların genetik olduğunu düşünüyorum aslında ya yani kimisi annesine çekmiştir kimi teyze veya halasınaGunaydin kizlar sabah bulantilari bndede oluyor ara ara gun icindede oluyor ams szden aksine bn midem bulaninca acaba bi sorun mu var die kotu hissedym hatta cok sinir oluyorum ama bn ztn oldum olasi mide bulantısıni sevmem hatta korkarm bile