- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
Evet var canım ama zamanla azaldıKızlar göğüs hassasiyeti ve ağrınız var mı bende çok fena ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var canım ama zamanla azaldıKızlar göğüs hassasiyeti ve ağrınız var mı bende çok fena ya
Kalp atışları hakkında bilgim yok ama. Tiroidlerin yüksekse mutlaka doktora gitmen gerek. Dediğim gibi bugün benim 4.7 çıktı. Aslında normal değerler. Ama 2.5 civarı tutuyolar gebelikte. Doktor dahiliye doktoruna yönlendirdi. İlaç yazmazsa gel ben yazıcam dedi. Önemli bi durumCanım ultrasona göremi 6+4 yoksa sat a göre mi 6+2 de gittim 5 haftalık çıktı ultrasonda bu hafta gitsem duyulur mu acaba ona göre dahiliye gitmem gerekiyor tiroid yüksek çıkıyo zararı olur mu onuda bilmiyorum korkuyorum
Bende de var ..Kızlar göğüs hassasiyeti ve ağrınız var mı bende çok fena ya
Teşekkür ederim canım benimde 1.90 yazıyor şimdi baktım banada dahiliye git sonuçlarını getir dedi mutlaka gidicemKalp atışları hakkında bilgim yok ama. Tiroidlerin yüksekse mutlaka doktora gitmen gerek. Dediğim gibi bugün benim 4.7 çıktı. Aslında normal değerler. Ama 2.5 civarı tutuyolar gebelikte. Doktor dahiliye doktoruna yönlendirdi. İlaç yazmazsa gel ben yazıcam dedi. Önemli bi durum
Cnm bn adetten hmn sonra hamile kaldim ultrasonla sat gebelik kesesi uyumli yani ayni cikiyo ultrasona gore degerlendr sen mesela bn 5+4de gittim duyulmadi kalp atisi 6+4de gittim duyuldu bu persembe gitcem bakalm nolcak o zmnda 7+5 olcakCanım ultrasona göremi 6+4 yoksa sat a göre mi 6+2 de gittim 5 haftalık çıktı ultrasonda bu hafta gitsem duyulur mu acaba ona göre dahiliye gitmem gerekiyor tiroid yüksek çıkıyo zararı olur mu onuda bilmiyorum korkuyorum
Anladım canım sağol benimde şuan ultrasona göre 5+4 sata göre 6+4 bir hafta geride en az bir hafta daha beklemem gerekiyor galibaCnm bn adetten hmn sonra hamile kaldim ultrasonla sat gebelik kesesi uyumli yani ayni cikiyo ultrasona gore degerlendr sen mesela bn 5+4de gittim duyulmadi kalp atisi 6+4de gittim duyuldu bu persembe gitcem bakalm nolcak o zmnda 7+5 olcak
İhlamura masum demişlerdi yaa bende onu içiyodum o yüzden . Adacayi ve kekik.içmeyin diyo doktorlarCanım benim doktorum özellikle ıhlamur için uyardı rahim ağzını genişletiyormuş sanırım. Bitki çaylarının hiçbirini tüketmeyin. Ben kefir içiyorum günde 2 meyve ve lifli besinler tüketiyorum. Çayı çok çok açık günde bir veya iki bardak içiyorum. Kahveyi tamamen bıraktım.
Dogrudur cnm bekle garanti olsun beklemek cok zor biliyorum ama yapcak birsey yok cnm persembe devlet hastanesine gitcem bkalm nolcakAnladım canım sağol benimde şuan ultrasona göre 5+4 sata göre 6+4 bir hafta geride en az bir hafta daha beklemem gerekiyor galiba
Bn hic icmiyorum hepsinde azda olsa risk vardr die maydanoz falan da yemiyorum her baligida yemiyorum cunku cogu cok riskli bnce szde yemeyinİhlamura masum demişlerdi yaa bende onu içiyodum o yüzden . Adacayi ve kekik.içmeyin diyo doktorlar
Balık neden riskli . Geçen gün cupra yedim sağlıklı diyeBn hic icmiyorum hepsinde azda olsa risk vardr die maydanoz falan da yemiyorum her baligida yemiyorum cunku cogu cok riskli bnce szde yemeyin
Cnm bazi baliklarda civa oranı cok yuksek dusuk yaptirabiliyor cnm dokrorunla da gorus arastrda sonra ye normal yoyebilecegin balıklarda cok cok iii pisir bak mesela cok ciger yemekte A vitamini zehirlenmesi yapiyo herseyi arastr sonra ye cnm bak masum gorunen bi maydanoz bile dusuk yapiyoBalık neden riskli . Geçen gün cupra yedim sağlıklı diye
En en risksiz hamsi istavrit sardalya dirBalık neden riskli . Geçen gün cupra yedim sağlıklı diye
Teşekkürler canım ben yine bulgur pilavindan sasmiymCnm bazi baliklarda civa oranı cok yuksek dusuk yaptirabiliyor cnm dokrorunla da gorus arastrda sonra ye normal yoyebilecegin balıklarda cok cok iii pisir bak mesela cok ciger yemekte A vitamini zehirlenmesi yapiyo herseyi arastr sonra ye cnm bak masum gorunen bi maydanoz bile dusuk yapiyo
Göğüslerde çok değişiklik oluyor bence normal ağrı şekil değişikliği vs çünkü büyüme de oluyor büyüme olduğu için olabilir bu degisimKızlar ilk tecrübem o yüzden soruyorum mazur görün. Meme ucum hafif aralanmis arasında kırık beyaz da bir pürtü var gibi çok çok küçük. Normal mi?
Aynen çok şiş açıyor üstüne yatamıyorum. Hafif çatlamış gibi duruyor. Korkuyorum herşeyden endişe duyuyorum. Çok teşekkürler cevap içinGöğüslerde çok değişiklik oluyor bence normal ağrı şekil değişikliği vs çünkü büyüme de oluyor büyüme olduğu için olabilir bu degisim
Sasma bacim sağlıklı saglik beslenelim hm bulgur pilavi tek olmaz soyle en saglillisindan bide tarhana corbasiTeşekkürler canım ben yine bulgur pilavindan sasmiym