2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kendim yapabiliyorum cnm ama enox verdi ama enox bulmasi sorun oluyor oksapar kullansam sorun olur mu

Kizlar merhaba bende bugun doktora gittim tahlillerim yapildi sonuclar guzel cikti kese ultrasonda goruldu 6 mm dedi gec dollenmis sanirim dedi.ultrason daha haftasini vermiyor dedi nasil oluyor bilmiyorum kalp atisi ile ilgili hic birsey demedi bende haftasini soyleyemeyince hicbisi diyemedim acaba saglik ocagina mi gitsem saglik ocaginda kalp atisini kontrol ediyorlarmiydi ? Tahlillere gore birsey yok ama yok hafta soyleyemiyorum gelisimi geriden geliyor demesi benim icimi tam rahatlatmadi.

Gözün Aydın inşallah böyle devam eder güzel haberler ile

Benide ekleyin bende hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin sat 13 ekim tahmini doğum 20.07.2021 ilk gebeligim rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin daha çok yeni ama kız hissediyorumm hiç bi belirtim yok sıradan günler geçiriyorum daha kalp atışı duymadık ama 3 kere beta hcg artışı guzel dedi guzel başladı guzel biter insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…