- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Kendim yapabiliyorum cnm ama enox verdi ama enox bulmasi sorun oluyor oksapar kullansam sorun olur muBen ilk gebeliğimde oksapar kullanmistim
0,6 lık.bu gebeligim icin persembe dr a gitcem bakalim ne diyecek?bu arada kendin yapabiliyor musun iğne ni.ben normslde bebek kan alma hemşiresiyim ama kendime igne yapamiyorum,çok korkuyorum ignedenhep eşim yapti bnmkileri
Gözunaydin öncelikle kalp sesini duymuşsunuz.cihazdan cihaza farlılik gösterebilir.masallah minnaka❤
Gözün Aydın inşallah böyle devam eder güzel haberler ileSelamun aleyküm. Bugün ilk defa doktor muayenesine gittim. Sat a göre 6+0 muayeneye göre 5+1haftalık olmuşum. GS: 13.1 doktor normal dedi. Bebek görünmüyor ama sağlıklı bi yer var oluşcak dedi. 10 gün sonra gel dedi. Bide rutinlerimde tsh 4.7 çıkmış. Levatiron başladı dahiliye doktoru. Yüksek çıktığı için 2 hafta geçen sürede bişey olmaz dimi. Yani bu değerler normal mi ? Tecrübelerinize dayanarak sorayım dedim
Maşallah canm darısı bize inşallahkalp atisini duyduk kizlar cok sukur
insallah canimMaşallah canm darısı bize inşallah
Masallah mubarek olsun evladiniz rabbim bizede nasip eder bu gunleri gormeyikalp atisini duyduk kizlar cok sukur
Ben de öyle gittim iki hafta küçük çıktı :) 5+3 dedi doktor. Şimdi tekrar gitmek için 8+5 i bekliyorum
Maşallah canım darısı bize inşallahkalp atisini duyduk kizlar cok sukur
Kac hftaliksin cnmkalp atisini duyduk kizlar cok sukur
6+4 canimKac hftaliksin cnm
6+4 canim. insallah hayirlisiyla duyarsinizMaşallah canım darısı bize inşallahkaç haftalık oldu benimki de aynı tarafta ama küçük daha kalp atışı duymadık Hayırlısı olur inşallah ❤
amin canim benim. insallah bekleyen herkese nasip etsin RabbimMasallah mubarek olsun evladiniz rabbim bizede nasip eder bu gunleri gormeyi
Maşallah canım:)kalp atisini duyduk kizlar cok sukur
Hayirli olsun cnm saglikla kucagimiza aliriz ins bnde 6+4 de duymustum6+4 canim
Canım ultrasona göremi 6+4 yoksa sat a göre miHayirli olsun cnm saglikla kucagimiza aliriz ins bnde 6+4 de duymustum
Canım ultrasona göremi 6+4 yoksa sat a göre mi 6+2 de gittim 5 haftalık çıktı ultrasonda bu hafta gitsem duyulur mu acaba ona göre dahiliye gitmem gerekiyor tiroid yüksek çıkıyo zararı olur mu onuda bilmiyorum korkuyorumHayirli olsun cnm saglikla kucagimiza aliriz ins bnde 6+4 de duymustum
Gozunuz aydin rabbim saglikla kycaginiza almayi nasip etsin :) dogum tarihlerimiz 1 guna arayla gozukuyor :)amin canim benim. insallah bekleyen herkese nasip etsin Rabbim