2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Npyrsun nasil gdyr bebisle
Saglik ocagina bildirimde bulundum :)
Bugun agrim var benim ya kasikta. 7+1 im.
Ve cok asiri belli belirsiz sanki lekelenme var. Eger renk ya da miktar artarsa doktora giderim artik. Normalde 19 kasim adet tarihime denk geliyor ya acaba ondan mi diyorum.

Sen napiyorsun nasilsin?

Merhaba güzel anneler, benim ikinci gebeliğim ilki düşük olmuştu sat 15 Ekim tahmini doğum 22 temmuz, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah❤️ bide kasık ağrısı normal mi acaba benim sağlı sollu ağrı giriyor korkuyorum biraz

tesekkur ederim canim kac gun oncesinde ogrendin saglikli gebelikmiydi biraz acabilir miwin konuyu🤗💞
Cok şükür sağlıklı ilerliyoruz canım 6 gün öncesi öğrendim adetten sonra 2 günde bi artısım hızlı oldu zaten seninde öyle olur inşallah erken öğreninceadete kadarcabuk yükseliyor🥰

Merhaba güzel anneler, benim ikinci gebeliğim ilki düşük olmuştu sat 15 Ekim tahmini doğum 22 temmuz, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah❤️ bide kasık ağrısı normal mi acaba benim sağlı sollu ağrı giriyor korkuyorum biraz
Bendede agrilar vardi hafifledi bugun biraz şükürler olsun

Kızlar gittim doktara bugün devlet hastanesi tahlilleri yaptırmak için gitmisken muayane etti saolsun tahliller için hiç bişey demedi saolsun muayene etti kalp atışı gördü tabi devlet hastanesi olduğu için kendi gördü tmm güzel dedi 7 haftalık dedi ama aklıma sadece geçen hafta özel gittiğimde tam bugün 5+0 dedi bir hafta iki hafta mi büyüdü acep o aklıma takıldı

Bende şehir hastanesine gidiyorum doktorum hasan talay sence nasıl bı doktor herkes iyi doktor olduğunu söylüyor bende beğeniyorum iyi bı doktor ama tam emin olamıyorum
Hasan Talay hakkinda kotü birsey duymadim hiç lakin önemli olan senin memnun olman.bence bi dr dan ne beklediğin onemli herkesin beklentisi farkli.kimi ilgi alaka bekliyor kimi herseyi detaylı anlatilmasinı istiyor.benim icin mesela önemli olan doktorluğu.o alanda ne kadar professiyonel olduğu.ben ilk doğumumda resmen doktorun ustalıği sayesinde kurtuldum.tabiiki oncelikle Allah ama beceriksiz bi dr olsaydi gitmiştim.çok nadir olabilecek birsey geldi başima ama geldi neticede.(ne olduğunu yazip olumsuz etkilemek istemiyorum hicbrimizi,sonucta çok hassas donemdeyiz)çok şükür bebeğimde bende iyiz.o yuzden kısaca demek istediğim herseyden once dr una guvenmelisin.
Bu arada bugun gidecektin sanirim kendi dr una,gidebildin mi?sonucu paylaşırsan sevinirim

Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar hangi marka kullaniyorsunuz
Ben ilk gebeliğimde oksapar kullanmistim
0,6 lık.bu gebeligim icin persembe dr a gitcem bakalim ne diyecek?bu arada kendin yapabiliyor musun iğne ni.ben normslde bebek kan alma hemşiresiyim ama kendime igne yapamiyorum,çok korkuyorum igneden🙈hep eşim yapti bnmkileri
Kızlar gittim doktara bugün devlet hastanesi tahlilleri yaptırmak için gitmisken muayane etti saolsun tahliller için hiç bişey demedi saolsun muayene etti kalp atışı gördü tabi devlet hastanesi olduğu için kendi gördü tmm güzel dedi 7 haftalık dedi ama aklıma sadece geçen hafta özel gittiğimde tam bugün 5+0 dedi bir hafta iki hafta mi büyüdü acep o aklıma takıldı
Gözunaydin öncelikle kalp sesini duymuşsunuz.cihazdan cihaza farlılik gösterebilir.masallah minnaka❤

Hasan Talay hakkinda kotü birsey duymadim hiç lakin önemli olan senin memnun olman.bence bi dr dan ne beklediğin onemli herkesin beklentisi farkli.kimi ilgi alaka bekliyor kimi herseyi detaylı anlatilmasinı istiyor.benim icin mesela önemli olan doktorluğu.o alanda ne kadar professiyonel olduğu.ben ilk doğumumda resmen doktorun ustalıği sayesinde kurtuldum.tabiiki oncelikle Allah ama beceriksiz bi dr olsaydi gitmiştim.çok nadir olabilecek birsey geldi başima ama geldi neticede.(ne olduğunu yazip olumsuz etkilemek istemiyorum hicbrimizi,sonucta çok hassas donemdeyiz)çok şükür bebeğimde bende iyiz.o yuzden kısaca demek istediğim herseyden once dr una guvenmelisin.
Bu arada bugun gidecektin sanirim kendi dr una,gidebildin mi?sonucu paylaşırsan sevinirim
Doktorumdan gayet memnunum herşeyi detayına kadar anlatiyo ve çok ilgili bı doktor bugün gidicektim ama kanamam ve ağrım azaldığı için gitmedim zaten cuma günü randevum var o zamana kadar beklicem çünkü üst üste alttan muayene yaptırmakta istemiyorum

Selamun aleyküm. Bugün ilk defa doktor muayenesine gittim. Sat a göre 6+0 muayeneye göre 5+1haftalık olmuşum. GS: 13.1 doktor normal dedi. Bebek görünmüyor ama sağlıklı bi yer var oluşcak dedi. 10 gün sonra gel dedi. Bide rutinlerimde tsh 4.7 çıkmış. Levatiron başladı dahiliye doktoru. Yüksek çıktığı için 2 hafta geçen sürede bişey olmaz dimi. Yani bu değerler normal mi ? Tecrübelerinize dayanarak sorayım dedim 😊

Selam herkese💐 6.haftayı çok ağır geçiriyorum. Sabahları hiç kahvaltı yapmak gelmiyor içinden. Su bile içmek istemiyorum. Midem bulanıyor ama kolay kusan biri değilim o yüzden zırt pırt kusmuyorum şükür. Tabi sonraki günler ve haftalar nasıl olacak acaba🤕

Bazen bebek görününce kalp atışı görününce farklı oluyor benimde 5+6 dı gittim 6+1 dedi senin iki hafta fark var bilmedim

X