Hayırlı olsun canım bende battan öncesinde 15 gibi kücük bi değerle öğrendim hamileliğimiMerhaba güzel anne ve anne adaylari yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
dikkat etmek lazım bu konu şakaya gelmiyor. allah korusun bilmeden düşüğe sebep oluruz falan.Canım benim doktorum özellikle ıhlamur için uyardı rahim ağzını genişletiyormuş sanırım. Bitki çaylarının hiçbirini tüketmeyin. Ben kefir içiyorum günde 2 meyve ve lifli besinler tüketiyorum. Çayı çok çok açık günde bir veya iki bardak içiyorum. Kahveyi tamamen bıraktım.
Acıbademdeyim cnm ama şuanda çalışmıyorum.ilk dogumdan sonra başlamadimSorun olmazsa hangi hastanede çalışıyorsun?
Rabbim saglikla bebeklerimi kucagimiza almayi nasip etsin cnmSat 12.ekim 2020
Tüp bebek merkezine başvuracakken kan baktırdım ve tesadüfen öğrendim. Betam önce 42, 14.11 de ise 143 gelerek beni şoke etti.
Yarın 3. Betayı verceğim dualarını eksik etmeyin.
Öncesinde bir tüp bebek denemem ve onda oluşan kimyasal gebeliğim var. Bu ilk gebeliğim yani ve kendiliğinden oldu şoklardayım...
Bende şehir hastanesine gidiyorum doktorum hasan talay sence nasıl bı doktor herkes iyi doktor olduğunu söylüyor bende beğeniyorum iyi bı doktor ama tam emin olamıyorumAcıbademdeyim cnm ama şuanda çalışmıyorum.ilk dogumdan sonra başlamadim
Sakin kalmaya çalışıyorum ama işte kalp bu her zaman söz dinlemiyor kidua ediyorum umarım iyi şeyler olur, endişeye kapıldığın anlar nefes al yavaşça nesef ver yavaşça , güzel şeyler düşünmeye çalış kuzum, bir de unutma her şeyin hayırlısı olur
Ne güzel bir haber olmuş sizin için. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza da almak nasip olsun inşallahSat 12.ekim 2020
Tüp bebek merkezine başvuracakken kan baktırdım ve tesadüfen öğrendim. Betam önce 42, 14.11 de ise 143 gelerek beni şoke etti.
Öncesinde bir tüp bebek denemem ve onda oluşan kimyasal gebeliğim var. Bu ilk gebeliğim yani ve kendiliğinden oldu şoklardayım...
Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallahİyi akşamlar. Tüm anneler sağlıkla bebislerini kucağına alsın İnşallahbenim 3. Gebeliğim 8 yaşında oğlum var . Mayıs ayında karnımda ölen bir meleğim var. Sat 15 Ekim tahmini doğum 22 temmuz 2021
Hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallahİyi akşamlar. Tüm anneler sağlıkla bebislerini kucağına alsın İnşallahbenim 3. Gebeliğim 8 yaşında oğlum var . Mayıs ayında karnımda ölen bir meleğim var. Sat 15 Ekim tahmini doğum 22 temmuz 2021
Canım 1 günde 2 kat mı artıyordu bilgin varmı acabaBunlar senin için faydalı olabilir. Sata ve yumurtlamaya göre çıkması gereken kan da değer aralığı.. ileride tekrar yaparsan normal mi değil mi diye karışmasın aklın.
Rabbimin hikmeti çok sevindim inşallah sağlıkla ilerlerSat 12.ekim 2020
hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsünSat 12.ekim 2020
Hikayemiz çok benzer. Benim de 7 yaşında kızım var. Bu ay kucağıma alacaktım, meleğimi ise temmuzda karnımda kaybettim. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallahİyi akşamlar. Tüm anneler sağlıkla bebislerini kucağına alsın İnşallahbenim 3. Gebeliğim 8 yaşında oğlum var . Mayıs ayında karnımda ölen bir meleğim var. Sat 15 Ekim tahmini doğum 22 temmuz 2021
Dualarımız seninleSat 12.ekim 2020
Gunaydin canimGunaydin kizlar