- 21 Şubat 2020
- 35
- 27
- 35
dua ediyorum umarım iyi şeyler olur, endişeye kapıldığın anlar nefes al yavaşça nesef ver yavaşça , güzel şeyler düşünmeye çalış kuzum, bir de unutma her şeyin hayırlısı olurKızlar iyi akşamlar
Bir kaç gündür yazamadım hiç vaktim olmadı inanın..bu arada lekelenmelerim devam ediyor... Aslında önümüzdeki hafta salı gününe randevu almıştım. Ama bugün lekelenmem çamaşırıma geçince korktum açıkçası Özel bi hastanenin aciline gittim. Anlattım durumu.. Doktor dedi ki gel usg bakalım önce... Vajinal usg ile 5mm kese gördük. Ancak kese olması gereken yerde değilde daha aşağıda oluşmuş.. Beta baktık 2500 olmuş %50 ihtimalle düşebilir bu bebek eğer çok kanaman olursa tekrsr acile gel yok olmaz bebek kalırsa haftaya kontrole gelirsin dedi yolladı beni...
Hem biraz rahatladım sanki dış gebelik olmadığı için hemde şimdi bambaşka bir durumda kaldım... Kese aşağıda... Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu.. Doktora da sinir oldum gerçi.. Sanki çok önemsemedi beni gibi geldi.. Yoksa ben mi alınganlık yapıyorum acaba