2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
hayırlı olsun o zaman sağlıkla büyüsün inşşallah
değer gün aşırı 2 ye katlar
bir kaç gün sonra kan verip artışa bakabilirsiniz

Merhaba canım hamilesin sağlıklı gebelik olsun inşallah. Henüz daha yeni
cok tesekkur ederim canim insallah cok tedirginim ne yapicam şimdi valla kalbim durucak allahim ne guzel bisey yaa nolur allahim hamileysem duy sesimi tüm anne olmak isteyene nasip et:))))

çok sevindim son habere, dinlenin ve iyi düşünün

Kızlar iyi akşamlar
Bir kaç gündür yazamadım hiç vaktim olmadı inanın..bu arada lekelenmelerim devam ediyor... Aslında önümüzdeki hafta salı gününe randevu almıştım. Ama bugün lekelenmem çamaşırıma geçince korktum açıkçası Özel bi hastanenin aciline gittim. Anlattım durumu.. Doktor dedi ki gel usg bakalım önce... Vajinal usg ile 5mm kese gördük. Ancak kese olması gereken yerde değilde daha aşağıda oluşmuş.. Beta baktık 2500 olmuş %50 ihtimalle düşebilir bu bebek eğer çok kanaman olursa tekrsr acile gel yok olmaz bebek kalırsa haftaya kontrole gelirsin dedi yolladı beni...
Hem biraz rahatladım sanki dış gebelik olmadığı için hemde şimdi bambaşka bir durumda kaldım... Kese aşağıda... Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu.. Doktora da sinir oldum gerçi.. Sanki çok önemsemedi beni gibi geldi.. Yoksa ben mi alınganlık yapıyorum acaba

Allah kolaylık versin cnm görün hemoroidlein için doktora

Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin seninledir iyice dinlen stres yapma atlatırsın inşallah

Cnm en ufak Bi belirti de kendini kasma rahat ol bnm gebeliğin başından beri hem hassaslaştı hem büyüdüler ama herkesin aynı olmayabilir iyi düşün iyi olsun

Sanki zaman geçmiyor..Hayırlısıyla bebegiminkall sesini duysaydım.. 5+5 günlük oldu .Cuma kontrole gidecez Dua edin inşallah duyarız.. Ilk hamileligim❤

İyi aksamlar kızlar 8. Hafta dayım sabahları bir kez safra kusuyorum afedersiniz, gün içinde de sürekli yorgun ve ne yersem yiyeyim istahsız ve yedikten yarım saat sonra acıkıyorum, acıktgm için yorgun düşüyorum nasıl basederim bununla, önümüzdeki cumartesi doktor kontrolümz var korkuyorum yıne bır seyler yolunda gitmiyor dıye. Böyle hissedenleriniz var mı

Sanki zaman geçmiyor..Hayırlısıyla bebegiminkall sesini duysaydım.. 5+5 günlük oldu .Cuma kontrole gidecez Dua edin inşallah duyarız.. Ilk hamileligim❤
kalp atışını duyacagım zamana kadar bana da 1 gün 3 gün gibi geliyordu çok iyi anlıyorum oyalancak bişeyler bulun ben kolye yapıyorum dizi izliyorum vs bişeyle rle meşgul olmazsam asla zaman geçmiyor umarm sağlıklı duyarsınız ve kucagınıza alırsınız, hepimiz tabi off amin

Amiiinnn..Valla hep uzanıyorum. Ilk başlarda lekelenmem vardı diye ..Bakalim inşallah duyarız. Içim içimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…