Tesekkur ederim canımYok kuzum sancılarım 5. Haftanın basında geçti
Canım bana da doktorum dedi ücretsiz 9 gün gece ne kadar gelebilirsin gel yine bakalim daha güçlü duyalım hem ilk gebelilmis heyecanlı oluyor aileler dedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canımYok kuzum sancılarım 5. Haftanın basında geçti
Canım bana da doktorum dedi ücretsiz 9 gün gece ne kadar gelebilirsin gel yine bakalim daha güçlü duyalım hem ilk gebelilmis heyecanlı oluyor aileler dedi :)
hayırlı olsun o zaman sağlıkla büyüsün inşşallahreglime 3 gun var daha spiral takılıydı canim gecen ay cikarttirdim gebelik düşünüyorum 2. ci insallah 28 gunde bir regl oluyorum cok tedirginim insallah hamileyimdir. allahim isteyen herkese verdin canim kaset test yaptim silik cikti birde days comfort markali olandan yaptim silik cikti 10 dk sonunda gribim ilac kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim icin kan verdim sonuc bu
cok tesekkur ederim canim insallah cok tedirginim ne yapicam şimdi valla kalbim durucak allahim ne guzel bisey yaa nolur allahim hamileysem duy sesimi tüm anne olmak isteyene nasip et:))))Merhaba canım hamilesin sağlıklı gebelik olsun inşallah. Henüz daha yeni
tamam canim baktiricam insallah hayırlısı olsunhayırlı olsun o zaman sağlıkla büyüsün inşşallah
değer gün aşırı 2 ye katlar
bir kaç gün sonra kan verip artışa bakabilirsiniz
canım 2 gün sonra tekrar kan aldırıp baktır en iyisi, inşallah hayırlısıyla hamilesindir, haberlerini bekliyorum.Merhaba güzel anne ve anne adaylari yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
insallah canim baktiricam grupta paylasicam hemencanım 2 gün sonra tekrar kan aldırıp baktır en iyisi, inşallah hayırlısıyla hamilesindir, haberlerini bekliyorum.
çok sevindim son habere, dinlenin ve iyi düşününYa çok teşekkürler nasıl rahatlatiyorsunuz Allah razı olsun canım gittik dönüyoruz doktordan. Yol kesesi de göründü. Kese normal duruyor gayet dedi. Yatış verdi her ihtimale karşı ama ben sordum iğne falan tedavi olacakmiyim diye yok zaten ignen hapın var dedi. Ozaman evde yatayım zaten korona var dedim. Bence de dedi. Çok şükür içim rahatladi inşallah birşey olmaz
Allah kolaylık versin cnm görün hemoroidlein için doktorayemek yemezsem midem çok bulanıyor yemek yersemde acayip bir mide ağrısı yaşıyorum. allahım sonumuzu hayr eylesin. ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Bende kabızlık başladı ve hemoroid sorunum kızımın hamileliğinde başlamıştı. doğumda en çok ondan sorun yaşadım. şimdi de bunda başladı. lavoboda baya kan görünce ödüm koptu ama sonradan anladım ki tekrar şişen hemoroidlerim kanıyor.
Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin seninledir iyice dinlen stres yapma atlatırsın inşallahKızlar iyi akşamlar
Bir kaç gündür yazamadım hiç vaktim olmadı inanın..bu arada lekelenmelerim devam ediyor... Aslında önümüzdeki hafta salı gününe randevu almıştım. Ama bugün lekelenmem çamaşırıma geçince korktum açıkçası Özel bi hastanenin aciline gittim. Anlattım durumu.. Doktor dedi ki gel usg bakalım önce... Vajinal usg ile 5mm kese gördük. Ancak kese olması gereken yerde değilde daha aşağıda oluşmuş.. Beta baktık 2500 olmuş %50 ihtimalle düşebilir bu bebek eğer çok kanaman olursa tekrsr acile gel yok olmaz bebek kalırsa haftaya kontrole gelirsin dedi yolladı beni...
Hem biraz rahatladım sanki dış gebelik olmadığı için hemde şimdi bambaşka bir durumda kaldım... Kese aşağıda... Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu.. Doktora da sinir oldum gerçi.. Sanki çok önemsemedi beni gibi geldi.. Yoksa ben mi alınganlık yapıyorum acaba
Çok teşekkürler inşallah bugünleri de atlatırımçok sevindim son habere, dinlenin ve iyi düşünün
Amin canımÇok sağol kuzum Rabbim hepimizi korusun
Cnm en ufak Bi belirti de kendini kasma rahat ol bnm gebeliğin başından beri hem hassaslaştı hem büyüdüler ama herkesin aynı olmayabilir iyi düşün iyi olsunArkadaşlarım 8. haftadayım, memelerim hafif dokununca acıyor ama çok hafif. ama bugün sanki azaldı gibi oyüzden korkuyorum geçmesin sancı diye bebeğimin kalbi mi durdu acaba diye. sizde nasıl oldu memeler hep mi acıdı yoksa ilerleyen günlerde azaldı mı??
Ilac falan kullanmadim şükür birazdaha iiim simdiÇok şükür iyiyim kuzum bulantı ilacı iyi geldi , pazar gezmesi yaptık yürüyüş yaptim biraz da şimdi de dizi keyfi sen nasilsin nasi gidiyor
Bnde 6.hftda basladi ara ara devam ediyor ama bugun hic olmdgim kdar kotuydum6. Haftaya girdigim an )
kalp atışını duyacagım zamana kadar bana da 1 gün 3 gün gibi geliyordu çok iyi anlıyorum oyalancak bişeyler bulun ben kolye yapıyorum dizi izliyorum vs bişeyle rle meşgul olmazsam asla zaman geçmiyor umarm sağlıklı duyarsınız ve kucagınıza alırsınız, hepimiz tabi off aminSanki zaman geçmiyor..Hayırlısıyla bebegiminkall sesini duysaydım.. 5+5 günlük oldu .Cuma kontrole gidecez Dua edin inşallah duyarız.. Ilk hamileligim❤
Amiiinnn..Valla hep uzanıyorum. Ilk başlarda lekelenmem vardı diye ..Bakalim inşallah duyarız. Içim içimi yiyorumkalp atışını duyacagım zamana kadar bana da 1 gün 3 gün gibi geliyordu çok iyi anlıyorum oyalancak bişeyler bulun ben kolye yapıyorum dizi izliyorum vs bişeyle rle meşgul olmazsam asla zaman geçmiyor umarm sağlıklı duyarsınız ve kucagınıza alırsınız, hepimiz tabi off amin
Kızlar iyi akşamlar
Bir kaç gündür yazamadım hiç vaktim olmadı inanın..bu arada lekelenmelerim devam ediyor... Aslında önümüzdeki hafta salı gününe randevu almıştım. Ama bugün lekelenmem çamaşırıma geçince korktum açıkçası Özel bi hastanenin aciline gittim. Anlattım durumu.. Doktor dedi ki gel usg bakalım önce... Vajinal usg ile 5mm kese gördük. Ancak kese olması gereken yerde değilde daha aşağıda oluşmuş.. Beta baktık 2500 olmuş %50 ihtimalle düşebilir bu bebek eğer çok kanaman olursa tekrsr acile gel yok olmaz bebek kalırsa haftaya kontrole gelirsin dedi yolladı beni...
Hem biraz rahatladım sanki dış gebelik olmadığı için hemde şimdi bambaşka bir durumda kaldım... Kese aşağıda... Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu.. Doktora da sinir oldum gerçi.. Sanki çok önemsemedi beni gibi geldi.. Yoksa ben mi alınganlık yapıyorum acab