- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Sen iki canlısın dikkat et kendine bence yatmalısın biraz ayaklarını uzat bir iki gün dinlenbugün kendmi yordum biraz inşallah o yüzdendir.
Allah büyük hiç kötü düşünme pozitif çıkıyorsada 1 gün kaldı pazartesi kan vermelisin bence ben öyle yapıcamAy bnim de kramplarım oluyo. Batım da yarın daha. Ama testlerde çift çizgi görüyorum hep. Ya olmazsa ya kanama olursa diye korkmuyo değilim.
ben batımı da bilmiyorum bu aralar bekliyordum 33. gün adetten sonraki.Ay bnim de kramplarım oluyo. Batım da yarın daha. Ama testlerde çift çizgi görüyorum hep. Ya olmazsa ya kanama olursa diye korkmuyo değilim.
Aaayynen bk aynen. Ben adet zamanı kramp yaşamazdım. Bu ay maaşallah 1,5 hafta önceden kramp yaşamaya başladım. Bişiler dönüyo gerçekten ama ne ben de anlamadım.ben batımı da bilmiyorum bu aralar bekliyordum 33. gün adetten sonraki.
alt karın bölgemde içerde bir şeyler dönüyor valla ama
leke kanama yoksa bebek yerleşiyordur diyorlar
hakkımızda hayırlısı olsun. bir gidip görebilseydik kalp atışlarını duyabilseydik ne güzel olurdu
Dua ediyorum her gün sen de et bak elini karnına koy aklına ne dua sure gelirse söyle allahım ben çare olamam çare sen de de rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Canım Değer 1500 falan olduğunda gözüküyor kese evde koyulaşmasını takip et edetin 15 20 gün geçince git zaten ultrasona sürekli girmek zararlı
pazartesiyi bekleyeceğim zaten daha kese bile görünmez
tek tesellim o leke kanama olmaması
size de kramp giriyor mu böyle
Evet görünür bi sorun yoksaEderim canım, amiin inşallah
Ben gidene kadar 20 gün filan geçmiş oluyor reglim o zaman görünür diye tahmin ediyorum.
test aldınız, testi yaptınız mı? haber verin.İyi akşamlar arkadaşlar benimde kendi tahminim 4 gün ay tarihi olarak 2gun geçti yasak nedeni ile test alamadım yarın alicam ara ara ağrım oluyor benle gününü bekleyen varmi
Sen bugün doktora gitmicek miydin canımperşembe 84
pazar gecesi 600 bhcg değeri
doktoruma mesaj attım perşembe gel keseyi görelim dedi.
beklemek çok zormuş
gidecektim korkularım yüzünden ama doktor gelme dediSen bugün doktora gitmicek miydin canım
Ayyy valla beklemek çok zormuş günler geçmedi resmen geldim ama çok stresliyim ancak bebeği görürsem içim rerahlayacak dün geceden beri uyumadım kurdum kafamda sürekli
dualarım seninle canım. bekliyorum haber ver mutlakaAyyy valla beklemek çok zormuş günler geçmedi resmen geldim ama çok stresliyim ancak bebeği görürsem içim rerahlayacak dün geceden beri uyumadım kurdum kafamda süreklidua edin bana lütfen iyi haberler alayım
aynen benim de öyle oldu özellikle sabah uyuyamadım.Hamileliğimi öğrendiğimden beri en rahatsız geceydi.
Sıcak basmaları yaşadım sağa dön sola dön uykuya dalamadim.
İleriki aylarda nasıl olacağız acaba
günaydın canımmmm nasılsın?Günaydınnn kızlarr