2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
evdeki son sigarayı içtim kızlar
umarım cinnet geçirmeden atlatırım artık. çok bile oldu bırakamadığım... zamanı geçmişti bile ama dayanamayıp yaktım her çıldırdığımda
şimdi çıkıp alamayacağım ne de olsa bilmiyorum nasıl olacak ☹
Bebeğini düşün canım.. Sağlık herşey den önemli

Ayy canım şimdi gördüm maşallah 🧿 bana da erkek gibi geldi 😂😂 hayırdır ne kanamasıymış? Kırmızı mı kahverengi mi
kirmizi canim bilmiyorumki ne kanamasi adet gunumdu bugun ondan mi acaba diyorum bende. Dr bi sorun gormedi ama sehir disindayim kendi doktoruma gidemedim

Kızlar çok aşırı sevdiğiniz şeylerden tiksinme geldi mi 😂 ben tatlıyı aşırı aşırı seven bi insanım normalde ama son 1 haftadır aklıma gelince bile tiksiniyorum. Iyi oldu aslında ama bi garipsedim🙃

Günaydın hanımlar.

Benim karnım artık ödemden mi gazdan mı bilmiyorum epey şişti. Ve kendi pantalonlarım hep dar kesim olduğundan karnımı çok sıkıyor.(super skinny alırsan böyle olur) 😀

Aslında hiç kilo almamışım daha az önce tartıldım. Yine de düğme zar zor kapanıyor, 1-2 haftaya bu lastikli hamile pantalonlarından alsam çok mu erken iner mi acaba bu şişliğim zamanla ?

Gece başlayan şiddetli mide bulantısına dayanamadım bulantı ilacı içtim sabaha karşı bulantı azalmış ama müthiş uyku halim var başım durmuyor yerinde düşüyor. Bunu bilerek içtim ama gerçekten dayanamadım bulantıyla. Gittikçe şiddetleniyor sanırım daha 7. Haftada bunun 8 i 9u 10u var allahım :dua:

Günaydın hanımlar.

Benim karnım artık ödemden mi gazdan mı bilmiyorum epey şişti. Ve kendi pantalonlarım hep dar kesim olduğundan karnımı çok sıkıyor.(super skinny alırsan böyle olur) 😀

Aslında hiç kilo almamışım daha az önce tartıldım. Yine de düğme zar zor kapanıyor, 1-2 haftaya bu lastikli hamile pantalonlarından alsam çok mu erken iner mi acaba bu şişliğim zamanla ?
Merhaba canın
Bende normalde hep skinny giyiyorum ama hamilelikte o kadar çok bunaltıyor ki tayt bile giymek istemeyeceksin. Etek ve elbiseye yoğunlaşmanı tavsiye ederim :)

Arkadaşlar merhaba. Ben de 5+6 haftalık hamileyim ama henüz kese ve kalp atışı için gitmedik doktora. Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Arkadaşlar 1.sayfadan beri okuyorum yazdıklarınızı herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin allah. Bir sey merak ediyorum 6. Hafta derken 5+0 dan itibaren mi yoksa 6+0 dan itibaren mi oluyor. Hamilelikte toplam bir iki kez midem bulandı. İki üç gündür bulanmıyor korkmalı mıyım sizce. Herkes 6. Haftadan itibaren bulanıyor demiş ama bende geçen hafta bir iki gün oldu sonra kesildi.

Arkadaşlar merhaba. Ben de 5+6 haftalık hamileyim ama henüz kese ve kalp atışı için gitmedik doktora. Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Arkadaşlar 1.sayfadan beri okuyorum yazdıklarınızı herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin allah. Bir sey merak ediyorum 6. Hafta derken 5+0 dan itibaren mi yoksa 6+0 dan itibaren mi oluyor. Hamilelikte toplam bir iki kez midem bulandı. İki üç gündür bulanmıyor korkmalı mıyım sizce. Herkes 6. Haftadan itibaren bulanıyor demiş ama bende geçen hafta bir iki gün oldu sonra kesildi.
Aynen benimde öyle oldu kesildi birden

Hayırlı olsun canım. 5+0 dan itibaren 6. Haftaya girmiş oluyorsun yani 5+6 da 6. Haftayı tamamlıyorsun. Gelişim haftanın sonunda tamamlandığı icin, 6. Hafta dedikleri zaman 6. Haftanın dolduğu, yani 5+6 dan sonrasını kastediyorlar genelde. O arada henüz 6. Haftanın icinde sayılıyorsun

Hayırlı olsun canım. 5+0 dan itibaren 6. Haftaya girmiş oluyorsun yani 5+6 da 6. Haftayı tamamlıyorsun. Gelişim haftanın sonunda tamamlandığı icin, 6. Hafta dedikleri zaman 6. Haftanın dolduğu, yani 5+6 dan sonrasını kastediyorlar genelde. O arada henüz 6. Haftanın icinde sayılıyorsun
Canım çok teşekkür ederim cevabın için

X