2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayırlı bayramlar kızlar 8+1 haftalık hamileyim ufak ufak batmalar oluyor gaz sancısı mı bilemiyorum. Normal mi acaba? Sizlerde de oluyor mu? Çarşamba randevum var öncesinde size sormak istedim

Hayırlı bayramlar kızlar 8+1 haftalık hamileyim ufak ufak batmalar oluyor gaz sancısı mı bilemiyorum. Normal mi acaba? Sizlerde de oluyor mu? Çarşamba randevum var öncesinde size sormak istedim
benimde 8+1 batma yok ama bugun kanamam oldu😔

Maşallah sağlıkla gelsin 😊 kanamanın neden olduğunu söyledi mi doktor birde kanaman çok muydu
bende en son 7+1 de gittim küçücüktü 😌
nedeni hakkinda bisey demedi bazen olabilir ilk zamanlarda dedi kanama azdi sonra ara ara leke seklinde geldi

Evet evet hafif yanma hissi oluyor ve adet olacakmışım gibi.Ayrıca çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi mide bulantılarımda başladı yavaştan.. Benim daha önce kimyasal gebelik yaşadım, onda hiçbirşey hissetmemiştim. Henüz muayeneye gitmedim, açıkçası bu süreçten korkuyorum. Ayrıca yeni eşime söyledim. Haftaya gitmeyi planlıyoruz, tekrar aynı şeyleri yaşamamak için biraz erteliyoruz durumu yani.. siz ne zaman gideceksiniz doktora??
Bende öyle geçen ay düşükten sonra acele etmek istemedim haftaya gideceğim şimdi gitsem kese olsa kalp olmayacak 6 haftalık olayım dedim en azından şüphe de endişede olmam

Merhabalar 5+3de yada bu dönemde kaşık ağrınız oldu mu regl sancısı gibi kötü birşey yok değilmi lütfen 🙏🏻 🌺

Hayırlı bayramlar, ben de 8+3teyim. Benim de batmalar oluyor ayakta fazla durduğum zamanlar özellikle.

Ayrıca benim de Çarşamba randevum var gün sayıyorum resmen 😅

Hayırlı bayramlar, ben de 8+3teyim. Benim de batmalar oluyor ayakta fazla durduğum zamanlar özellikle.

Ayrıca benim de Çarşamba randevum var gün sayıyorum resmen 😅

[/QUOTE]
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi gözümüzün önüne alsak 🙈😁

evdeki son sigarayı içtim kızlar
umarım cinnet geçirmeden atlatırım artık. çok bile oldu bırakamadığım... zamanı geçmişti bile ama dayanamayıp yaktım her çıldırdığımda
şimdi çıkıp alamayacağım ne de olsa bilmiyorum nasıl olacak ☹️

X