- 4 Kasım 2019
- 1.580
- 2.649
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #3.221
Karnımda ağrı var gibi gaz mı acaba onuda anlamadım tam kesenin olduğu yerde yanma gibi bir his var sizdede oldumu bu yanma hissi
[/QUO
Kesem nerde henüz bilmiyorum muayane olmadım daha.ama bata yakın başlayan gaz sancısı şişkinlik gibi biseyler var tuhaf
Oofff sıkıntıdan patlıyoruz biz evde kızlar ya... nasıl geçecek böyle zaman
Maşallah .sağlıkla büyüsünEki Görüntüle 2639308
Bakin teyzeleriii bu da benim bayram sekerim bugun kanamam oldu dr a gittik biseyi yokmus cok sukur bayramlasmak istemis
Ya çok tatlı minicikkkkEki Görüntüle 2639308
Bakin teyzeleriii bu da benim bayram sekerim bugun kanamam oldu dr a gittik biseyi yokmus cok sukur bayramlasmak istemis
yok karindan canim 2 cm olmus hemen hemenYa çok tatlı minicikkkkMaşallah Bu görüntü vajinal ultrasondan mı peki
Içime birden kız doğdu görüntüyü görünceyok karindan canim 2 cm olmus hemen hemen
bizde erkege benzettik ben zaten erkek hissediyorumIçime birden kız doğdu görüntüyü görünceGeçmiş olsun
Sağlıkla gelsin canım.Birkac hafta sonra öğreneceğiz zatenbizde erkege benzettik ben zaten erkek hissediyorum
Eki Görüntüle 2639308
tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canm, ayrıca maşallah miniğe büyümüş ya
Ben de Çarşamba gidecegim insallah benimki de büyümüştür böyle
Geçmiş olsun canım kuzum ya suna bak minnak bisiEki Görüntüle 2639308
Oyyy maşallah 2 cm olmuş bileEki Görüntüle 2639308
Yaaa ne kadar net çıkmış bizİmkide yaklaştırınca epey bozuluyor görüntü. Allahım korusun miniğiEki Görüntüle 2639308
Evet evet hafif yanma hissi oluyor ve adet olacakmışım gibi.Ayrıca çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi mide bulantılarımda başladı yavaştan.. Benim daha önce kimyasal gebelik yaşadım, onda hiçbirşey hissetmemiştim. Henüz muayeneye gitmedim, açıkçası bu süreçten korkuyorum. Ayrıca yeni eşime söyledim. Haftaya gitmeyi planlıyoruz, tekrar aynı şeyleri yaşamamak için biraz erteliyoruz durumu yani.. siz ne zaman gideceksiniz doktora??Hafif bir yanma gibi his oluyor mu sizde de kasıklarda ben düşükten dolayı korkuyorum ve mide bulantısı yaşıyorum. İlk gebeliğimde oğlumda hiç hamileliğimi anlamadım şimdi tuhaf geliyor ☺ 3 mayıs lhta pik ve çatlama günü benim takip ediyordum ovulasyondan sonraki 21.gün siz muayene oldunuz mu brn henüz gitmedim ☺
doktor bakti ultrasonla kesede kanama gorunmuyor ilac da vermedi kanama olursa yine ara dediOyyy maşallah 2 cm olmuş biledikkat et kuzum kendine doktor baktı mı ebe bakmadı inşallah bu sefer
sagol canim buyudukce netlesir goruntuYaaa ne kadar net çıkmış bizİmkide yaklaştırınca epey bozuluyor görüntü. Allahım korusun miniği