2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
CC4D2549-C80D-4001-A35D-AD70F5B44FFC.jpeg

Bakin teyzeleriii bu da benim bayram sekerim bugun kanamam oldu dr a gittik biseyi yokmus cok sukur bayramlasmak istemis😍🥰

herkese iyi bayramlaaaaar.
sabah doktorun verdiği mide koruyucusundan aldım bomba gibiyim bugün (uyku dışında) 😂
ben artık kötü düşünmeyeceğim ya kafada kurup duruyorum ya kalbi durursa vs diye takmamaya karar verdim yoksa kafayı yiyeceğim
geceleri daha rahat uyumaya başladım bu şekilde.

Hafif bir yanma gibi his oluyor mu sizde de kasıklarda ben düşükten dolayı korkuyorum ve mide bulantısı yaşıyorum. İlk gebeliğimde oğlumda hiç hamileliğimi anlamadım şimdi tuhaf geliyor ☺ 3 mayıs lhta pik ve çatlama günü benim takip ediyordum ovulasyondan sonraki 21.gün siz muayene oldunuz mu brn henüz gitmedim ☺
Evet evet hafif yanma hissi oluyor ve adet olacakmışım gibi.Ayrıca çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi mide bulantılarımda başladı yavaştan.. Benim daha önce kimyasal gebelik yaşadım, onda hiçbirşey hissetmemiştim. Henüz muayeneye gitmedim, açıkçası bu süreçten korkuyorum. Ayrıca yeni eşime söyledim. Haftaya gitmeyi planlıyoruz, tekrar aynı şeyleri yaşamamak için biraz erteliyoruz durumu yani.. siz ne zaman gideceksiniz doktora??

X