Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın mide bulantisindan bayram kahvaltısı hazırlamaya giremeyenler Seneye insallah bebişlerimizle ve ailelerimizle çook güzel bi bayram geçiririz. Hepinize iyi bayramlar
Cümleten hayırlı bayramlar.gebeligimi annem ve kız kardeşim biliyor sadece.kaynvldmlerle paylasmadim henüz biraz duyurmak istemiyorum.birde sizlerle paylaştım bu mutlulugu
Merhaba benimde 23 sat sanırım aynı tarihlerde gebe kaldık inş güzel haberler alırız.. bende adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli..takipte kalalım
Hafif bir yanma gibi his oluyor mu sizde de kasıklarda ben düşükten dolayı korkuyorum ve mide bulantısı yaşıyorum. İlk gebeliğimde oğlumda hiç hamileliğimi anlamadım şimdi tuhaf geliyor 3 mayıs lhta pik ve çatlama günü benim takip ediyordum ovulasyondan sonraki 21.gün siz muayene oldunuz mu brn henüz gitmedim
Hafif bir yanma gibi his oluyor mu sizde de kasıklarda ben düşükten dolayı korkuyorum ve mide bulantısı yaşıyorum. İlk gebeliğimde oğlumda hiç hamileliğimi anlamadım şimdi tuhaf geliyor 3 mayıs lhta pik ve çatlama günü benim takip ediyordum ovulasyondan sonraki 21.gün siz muayene oldunuz mu brn henüz gitmedim
Canım adet olacakmış gibi alt bölgede sancı çok normal ovulasyon sonrası kaçıncı gün olduğu önemli değil son adet tarihinden itibaren say haftanı kuzum tecrübelisin zaten