2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İlk gebeliğimde koku hassasiyeti daha fazlaydı bununla kıyaslarsam. Ozaman eşimde kokuyordu bana. Şimdilik kokmuyor ileriki haftaları bilemem tabi. Bir gün temizlikten sonra oda parfümü sıkma gafletinde bulunmuştum sıkmaz olaydım hala tiksinirim aklıma geldikçe o derece yoğundu şimdi biraz daha hafif gibi bakalım
Ben normal hayattada koku konusunda çok hassas biriydim şimdi hat safhadayım su bile kokuyor😣Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar bir oğlum var ve bende sanırım Ocak annesi olucam nasipse 🤲 23 nisan Sat 🌸 İlk kontrol haftaya cuma olucak 15 mayısta 31, 19 mayısta 469 hcg ❤ Nisan 11 de gelişmemiş gebeliğim düşük oldu o yüzden bu sefer acele edip strese girmemek için henüz doktora gitmedim ara ara kasık ağrılarınız ve bel ağrılarınız var mı sizinde
İlk haftalarda hemen hemen hepimiz kasık ve bel ağrısı yaşadık keseyi gördükten sonra benim bel kasık ağrım kalmadı şu haftalarda seninki normal kese yerleşmeye çalışıyor rahimde ağrı hassasiyet olabilir

Merhaba kızlar bir oğlum var ve bende sanırım Ocak annesi olucam nasipse 🤲 23 nisan Sat 🌸 İlk kontrol haftaya cuma olucak 15 mayısta 31, 19 mayısta 469 hcg ❤ Nisan 11 de gelişmemiş gebeliğim düşük oldu o yüzden bu sefer acele edip strese girmemek için henüz doktora gitmedim ara ara kasık ağrılarınız ve bel ağrılarınız var mı sizinde
Merhaba benimde 23 sat sanırım aynı tarihlerde gebe kaldık😍 inş güzel haberler alırız.. bende adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli..takipte kalalım🤗

Kızlar sin iki gündür inanilmaz açlık hissi yaşıyorum.Ve ağiz kuruluğuda..
Bu beni cok rahatsız ediyor.Yiyorum yarim saat geçmeden yine ayni açlik hissi .
Bana hiç normal gelmedi.
6+5 deyim.Fikri olan varmi
Ay bnde öyleyim ya yiyom yarım saat sonra acikiyom karnımdan ses geliyor sanki hiç bişe yememiş gibi midem boş anlamdm gtti bende 7+1 im 2gundr böyleym böyle gidersek ooooo alacaz kiloları gerçi yediğimde ekmek peynir çok bised canım istemiyor

Kızlar sin iki gündür inanilmaz açlık hissi yaşıyorum.Ve ağiz kuruluğuda..
Bu beni cok rahatsız ediyor.Yiyorum yarim saat geçmeden yine ayni açlik hissi .
Bana hiç normal gelmedi.
6+5 deyim.Fikri olan varmi
Evet 3 gündür bende öyleyim mide kazıntım rahatsız ediyor ama ben yiyemiyorum hiçbişey kazıntıyı bastırsın diye kuru şeyler ekmek peynir falan yiyorum

X