- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Ben de sizin aranızda yerimi alayım mı2 ocak olarak gösteriyo muhtemel doğum tarihimi. Çok arada kaldım bende aralıık mı ocak mı diye bilemedim.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.
Benim de 31 Aralık ama geç döllenmeden dolayı Ocak olur diye düşünüyorum
Hoşbulduumm. Gözün aşina sanamayıs hamilelerinden benim de 19 unda yumurtam çatladı. O gün veya sonraki gün döllendi gözüyle bakıyorum ben ama sat baz alıyolarmış. O yüzden ocak olur diye tahmin ediyorum ben de
HayırEvet oradaydım ben de
Benim bu ay yumurtlamadan haberim yok
Doktora gittin mi hiç kan tahlili filan yaptırdın mi ?
Hayırhenüz daha kimse bilmiyo ki. Eşime bile söylemedim. Bat tarihim de geçmediğine acele etmiyom açıkçası
Yaaa kıyamamİyi dayanmışsınBen öğrendiğim gibi ağlaya ağlaya gösterdim eşime testi
Yaaa kıyamambilmiyom benim daha niyetim yok söylemeye. Ona söylesem herkese yayıcak şimdi ben biraz daha büyüyene kadar gizli kalsın istiyorum. Düşük müşük olursa kimseyle uğraşmak istemiyorum
Nasıl durabiliyorsun söylemedenYaaa kıyamambilmiyom benim daha niyetim yok söylemeye. Ona söylesem herkese yayıcak şimdi ben biraz daha büyüyene kadar gizli kalsın istiyorum. Düşük müşük olursa kimseyle uğraşmak istemiyorum
Hayırla inşallah bu ay olmuştur canım benim senin de bekliyoruz aramızaben temmuzda evlendim geçen temmuzda ismim melisa 25 yaşındayım 3 aydır deniyoruz bende anneliği tatmak istiyorum 11 mayıs da adet olucam
fake hesap sanirim bu canim butun topiklere yazmis. Dikkate almayinHayırla inşallah bu ay olmuştur canım benim senin de bekliyoruz aramıza
Bende isim verdiği için biraz sasirmistimfake hesap sanirim bu canim butun topiklere yazmis. Dikkate almayin
Bilmem. Hoş aslındaNasıl durabiliyorsun söylemeden
evet canim baya koyu bence gitsen keseyi kesin gorursun hatta belki bebegi bile gorursunHanımlar ben düşük değerle öğrendiğim için evde kendim takip yapiyordum ama sanırım yeterli artık baya koyulaşmış testim çok şükür
evet canim baya koyu bence gitsen keseyi kesin gorursun hatta belki bebegi bile gorursun
insallah gorursunuz canim. Benimde cuma gunu kontrol cok sabirsizlaniyorum ve korkuyorum ya bebegi goremezsek diye1 hafta daha sabredebilirsem sonraki hafta eşimle beraber gitmeyi planlıyorum canım inşallah bebeği de görürüz
insallah gorursunuz canim. Benimde cuma gunu kontrol cok sabirsizlaniyorum ve korkuyorum ya bebegi goremezsek diye
Kaç gün oldu canım geçeliHanımlar ben düşük değerle öğrendiğim için evde kendim takip yapiyordum ama sanırım yeterli artık baya koyulaşmış testim çok şükür