2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de sizin aranızda yerimi alayım mı 2 ocak olarak gösteriyo muhtemel doğum tarihimi. Çok arada kaldım bende aralıık mı ocak mı diye bilemedim.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun.

Benim de 31 Aralık ama geç döllenmeden dolayı Ocak olur diye düşünüyorum

Hoşbulduumm. Gözün aşina sana mayıs hamilelerinden benim de 19 unda yumurtam çatladı. O gün veya sonraki gün döllendi gözüyle bakıyorum ben ama sat baz alıyolarmış. O yüzden ocak olur diye tahmin ediyorum ben de
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.

Benim de 31 Aralık ama geç döllenmeden dolayı Ocak olur diye düşünüyorum

Evet oradaydım ben de

Benim bu ay yumurtlamadan haberim yok

Doktora gittin mi hiç kan tahlili filan yaptırdın mi ?

İyi dayanmışsın Ben öğrendiğim gibi ağlaya ağlaya gösterdim eşime testi
Yaaa kıyamam bilmiyom benim daha niyetim yok söylemeye. Ona söylesem herkese yayıcak şimdi ben biraz daha büyüyene kadar gizli kalsın istiyorum. Düşük müşük olursa kimseyle uğraşmak istemiyorum

Yaaa kıyamam bilmiyom benim daha niyetim yok söylemeye. Ona söylesem herkese yayıcak şimdi ben biraz daha büyüyene kadar gizli kalsın istiyorum. Düşük müşük olursa kimseyle uğraşmak istemiyorum

Ben tembihledim eşime söylemez kimseye

Aslında kötü ihtimaller her zaman var sadece ilk zamanlar değil ama yine de ben de biraz bekleyeym dedim.

Aynen. Ama ilk başlarda daha fazla ihtimaller var. O yüzden biraz rayına girsin. Sonra millet duysun kafasındayım bende

ben temmuzda evlendim geçen temmuzda ismim melisa 25 yaşındayım 3 aydır deniyoruz bende anneliği tatmak istiyorum 11 mayıs da adet olucam

Hanımlar ben düşük değerle öğrendiğim için evde kendim takip yapiyordum ama sanırım yeterli artık baya koyulaşmış testim çok şükür

Eklentiler

• IMG_20200502_115229.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 54
Hanımlar ben düşük değerle öğrendiğim için evde kendim takip yapiyordum ama sanırım yeterli artık baya koyulaşmış testim çok şükür
evet canim baya koyu bence gitsen keseyi kesin gorursun hatta belki bebegi bile gorursun

1 hafta daha sabredebilirsem sonraki hafta eşimle beraber gitmeyi planlıyorum canım inşallah bebeği de görürüz
insallah gorursunuz canim. Benimde cuma gunu kontrol cok sabirsizlaniyorum ve korkuyorum ya bebegi goremezsek diye

insallah gorursunuz canim. Benimde cuma gunu kontrol cok sabirsizlaniyorum ve korkuyorum ya bebegi goremezsek diye

Korkma canım yani araştırdıklarımdan anladığım kadarıyla bebeği görmek, kalp atışını duymak gibi şeyler herkeste 1-2 hafta farklılık gösterebiliyor.

İnşallah görürsün, inşallah ben de görürüm minnağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…