2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet çok haklısınız.Bir şekilde dayanma gücü buluyorsunuz.Burdaki arkadaşların çoğu hikayemi biliyor.Bazılarımız içinden oğlu yoğun bakımda ama 3.gebeliğini yaşıyor,espri yapıyor,normal hayatına devam ediyor diye düşünebilir...Bebegimin durumu bana bambaşka bir insan olmayı öğretti.Herseye rağmen anın tadını çıkarmayı,plan yapmamayı,tüm acılara gelsin diyebilmeyi...Eskiden pesimist bir insanken o gece yasanilanlardan sonra elimdeki herşeyin aslında ne büyük mutluluk kaynakları olduğunu anladım...Benim bebegim malesef elimi dahi sıkamıyor...Bir kez gulebilmesi beni tanıması için neler vermezdim..Tamamen tepkisiz,hareket edemeyen yutma öksürme hapşırma göz kırpma refleksleri bile olmayan,bilinci kapalı bir çocuk..Taburcu olabilirsek te kalan ömrünü bu şekilde tamamlayacak..Ama bizler onu çok seviyoruz.O bizi tanımıyor ama biz onu tanıyoruz.Insallah 5 kişilik bir aile olacağız ve tüm çocuklarım yanımda olacak
İnşallah ❤️.hersey gönlünüzce olsun.insan ne olursa olsun insan evladından gecemiyor.hayata daha çok bağlanıyor.daha mücadeleci oluyor

Aldım kuzum ya. Onu da kusuyorum. Midemde 1 bardak ayran var sadece. Su içince bile kusuyorum.
Hiç böyle olmamıştım.
Ben şimdi beyaz leblebiyi keşfettim akşam biraz fazla kaçırdım yemeği fazla dedğim 1 tabak yemek ekmeksiz mahvetti beni biraz leblebi yiyince sanki hafifledi bulantım

Gece heryer kokuyor diye kalktım yataktan eşim gelmiş ben kokuyorsam salonda yatarım diyo dedim sen değilsin kokan.. Benim evde aldı başını gidiyo bazen yakalıyorum baktım olacak gibi değil geri bırakıyorum :halay:
😂yaa benim eşimde aynı bana yaklaşmıyor şimdi sen banada kokuyo dersin miden bulanır en iyisi uzak durayım diyor 😂

Kızlar ben bugün çok keyifsizim ya hiç tadım yok bide karnım adet olacak gibi ağrıyo iyice gıcık oldum
O ben de hep var canım doktoruma sormuştum kese büyüyo rahim genişliyor gayet normal bi durum demişti. Hatta bnm genelde sağ tarafımda oluyo minnoş orda olfuğu için kasılıyo ağrı değişiyo an be an canını sıkma

Merhaba kızlar bir oğlum var ve bende sanırım Ocak annesi olucam nasipse 🤲 23 nisan Sat 🌸 İlk kontrol haftaya cuma olucak 15 mayısta 31, 19 mayısta 469 hcg ❤️ Nisan 11 de gelişmemiş gebeliğim düşük oldu o yüzden bu sefer acele edip strese girmemek için henüz doktora gitmedim ara ara kasık ağrılarınız ve bel ağrılarınız var mı sizinde

Kızlar iyi akşamlar günlerdir gün boyu geçmeyen bir mide bulantısından müzdariptim su bile içemiyordum.dün doktorum prilam diye bir ilaç verdi.gebelik bulantısı için yapılmış bir ilaçmış.gece yatmadan bir tane içtim ve gün boyu çok rahat ettim çok zorda kalınca kullanmayı planlıyorum.mide bulantısı çok fazla olan arkadaşlar aklınızda olsun doktorunuza danışın sizde..

😂yaa benim eşimde aynı bana yaklaşmıyor şimdi sen banada kokuyo dersin miden bulanır en iyisi uzak durayım diyor 😂
İlk gebeliğimde koku hassasiyeti daha fazlaydı bununla kıyaslarsam. Ozaman eşimde kokuyordu bana. Şimdilik kokmuyor ileriki haftaları bilemem tabi. Bir gün temizlikten sonra oda parfümü sıkma gafletinde bulunmuştum sıkmaz olaydım hala tiksinirim aklıma geldikçe o derece yoğundu şimdi biraz daha hafif gibi bakalım

Kızlar iyi akşamlar günlerdir gün boyu geçmeyen bir mide bulantısından müzdariptim su bile içemiyordum.dün doktorum prilam diye bir ilaç verdi.gebelik bulantısı için yapılmış bir ilaçmış.gece yatmadan bir tane içtim ve gün boyu çok rahat ettim çok zorda kalınca kullanmayı planlıyorum.mide bulantısı çok fazla olan arkadaşlar aklınızda olsun doktorunuza danışın sizde..
O ilacı banada verdi ben sabah içtim gün boyu sersem gibiydim fena yan etki yaptı gece mi içmek gerekiyordu acaba yan etkisini hissetmemek için tek bulantım olsun içmeyim diye bıraktım bende

X