- 4 Mart 2020
- 587
- 728
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.281
Öyle yapıyorum zaten insanlar psikolojik şiddet uygulamayı ne kadarda çok seviyorlar herkesin yakınında emin ol böyle insanlar var malesef benimde ilk zamanlar sütüm azdı bebeğim doymuyor du mama veriyordum günde iki defa ama çevremdeki çok bilmişler aman verme seni emmez yoksa mama şişirir çocuğu falan filan ama kimseyi dinlemedim valla çok şükür sütüm çoğaldı mamaya gerek kalmadı zatenBoşver o zaman hehe de geç. Kötü niyeti yok demek, sadece bilgisiz. Bana da k.validem her geldiğinde mama ver diyor. Sütüm geldiği halde. Rabbim bu melekleri dünyaya getirip rızkını hiç vermez mi? Yalnız annede bir sağlık sorunu olursa psikolojik ya da fiziksel işte o zaman iyi ki mama var. Gece mama ver daha rahat uyur diyor. Ben uyanmaktan gocunmuyorum ki. Bu çocuğu istediysem sıka sıka uyanicam. Bana moral verecek adam lazım etrafimda. Insallah 1 ay kontrolünde iyi kilo almıştır da mama lafını unutur.
Bence etkiler benim oğlum birkaç gün uyku düzeni hiç yoktu çok az uyuyordu oğlumun yüzü gitti resmen hemen fark edikiyorduKizlar uykusuzluk bebegin kilo alımını etkiler mi?
Mama verirsin sütün yetmiyor mu verme diye darlarlar vermezsin aç bu çocuk doymuyor diye darlarlar. Hiç bitmiyolar her yerdeler. Özellikle benim gibi acemi anneler için çok kafa karıştırıcılar ne kadar takmıyorum desem de insana sürekli kendini yetersiz hissettiriyolarÖyle yapıyorum zaten insanlar psikolojik şiddet uygulamayı ne kadarda çok seviyorlar herkesin yakınında emin ol böyle insanlar var malesef benimde ilk zamanlar sütüm azdı bebeğim doymuyor du mama veriyordum günde iki defa ama çevremdeki çok bilmişler aman verme seni emmez yoksa mama şişirir çocuğu falan filan ama kimseyi dinlemedim valla çok şükür sütüm çoğaldı mamaya gerek kalmadı zaten
Aynen cnm hadi inşallah kuzumBol su icmeye devam o halde. Bizim de 6 mart 'ta kırkımız çıkacak inşallah.
Bebeğe ayrı karışırlar anneye ayrı ben bu hamileliğimde 7 kilo aldım hamile olduğum bile pek belli olmuyodu göbeğim vardı sadece bi tane kendini bilmez sen nie kilo almıyosun bebekte zayıf olur nasıl hamilesin böyle hamile olmaz bilmem ne en son dedim yiyorum ama almıyorum yani sa na neÖyle yapıyorum zaten insanlar psikolojik şiddet uygulamayı ne kadarda çok seviyorlar herkesin yakınında emin ol böyle insanlar var malesef benimde ilk zamanlar sütüm azdı bebeğim doymuyor du mama veriyordum günde iki defa ama çevremdeki çok bilmişler aman verme seni emmez yoksa mama şişirir çocuğu falan filan ama kimseyi dinlemedim valla çok şükür sütüm çoğaldı mamaya gerek kalmadı zaten
Kilo alsan bu sefer çok yemek çok şişmişsin derdiBebeğe ayrı karışırlar anneye ayrı ben bu hamileliğimde 7 kilo aldım hamile olduğum bile pek belli olmuyodu göbeğim vardı sadece bi tane kendini bilmez sen nie kilo almıyosun bebekte zayıf olur nasıl hamilesin böyle hamile olmaz bilmem ne en son dedim yiyorum ama almıyorum yani sa na ne
Aynen ilk hamileliğimde 27 kilo almıştım canım.Onda bu kadar kilo almıştın bunda nie böyle bilerek kilo almamak içinmi yapıyosun eşinmi istemiyo falan diodu aksine ekmeği çok tüketirim özellikle geceleri uyumadan önce mutlaka yerim yanii ama bünye meselesiKilo alsan bu sefer çok yemek çok şişmişsin derdi
Bu insanlarda nedense en yakınımızdakiler psikolojik baskı uygulayacaklarına insana biraz moral motivasyon verseler birşey kaybetmezlerMama verirsin sütün yetmiyor mu verme diye darlarlar vermezsin aç bu çocuk doymuyor diye darlarlar. Hiç bitmiyolar her yerdeler. Özellikle benim gibi acemi anneler için çok kafa karıştırıcılar ne kadar takmıyorum desem de insana sürekli kendini yetersiz hissettiriyolar
İnanki Aynı şeyi yaşadım biliyormusun ah ah hepimizin derdi bir malesefBebeğe ayrı karışırlar anneye ayrı ben bu hamileliğimde 7 kilo aldım hamile olduğum bile pek belli olmuyodu göbeğim vardı sadece bi tane kendini bilmez sen nie kilo almıyosun bebekte zayıf olur nasıl hamilesin böyle hamile olmaz bilmem ne en son dedim yiyorum ama almıyorum yani sa na ne
Merhaba, Can oğlunuz nasıl? Sizin doğum hikayenizden çok etkilenmiştim. Üçüncü çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim.Torvi Tebrik ederim canım..Benim oğlumun adı da Deniz biliyorsun zaten..Sağlıkla büyüsünler kuzucuklarimiz..
Benimkinin hep şiş karnı..Ben karnina göre yapiyom bakiyom sisse masaj hareketlrini yapiuorum
Boşver herkes birşey söylüyor birde bunu yapan hemcinsimiz olunca daha fazla kızıyorum.... Çevremde yeni doğum yapmış arkadaşlsrima özellikle hep moral vermişimdir... Verirsin sağlıklı olun önemli olan o benim de hala 7 kilo fazlam var hiç umursamıyorum sütum daha önemli şuanAynen ilk hamileliğimde 27 kilo almıştım canım.Onda bu kadar kilo almıştın bunda nie böyle bilerek kilo almamak içinmi yapıyosun eşinmi istemiyo falan diodu aksine ekmeği çok tüketirim özellikle geceleri uyumadan önce mutlaka yerim yanii ama bünye meselesi
Aynen canım bide onları takarsak vay halimize yaniiBoşver herkes birşey söylüyor birde bunu yapan hemcinsimiz olunca daha fazla kızıyorum.... Çevremde yeni doğum yapmış arkadaşlsrima özellikle hep moral vermişimdir... Verirsin sağlıklı olun önemli olan o benim de hala 7 kilo fazlam var hiç umursamıyorum sütum daha önemli şuan
Sabırsızlıkla 3 ayın bitmesini bekliyorumBugün tam 2 aylık olduk kızlar sanırım ilerledikçe gaz bitiyo bi kaç gündür oğlum iyi gibi maşallah
Karnina vurdugum zaman bos davul srsi gibi geliyo iste o zaman anliyom gazi var karna masaj yapiyom sonra ayaklarla hareket ettirip cikariyomBenimkinin hep şiş karnı..
Canm sende de kabizlik var mi acaba. Ben tuvalaete cikmadigim gun kizimda genelde bi kere yapiyo o yuzden kayisi suyu falan icip kabiz olmamaya calisiyorumSabırsızlıkla 3 ayın bitmesini bekliyorum
2 gündür kaka yapamıyoruz bide gaza o eklendi bizde
Hadi gözün aydın canım benimBugün tam 2 aylık olduk kızlar sanırım ilerledikçe gaz bitiyo bi kaç gündür oğlum iyi gibi maşallah
Canim benki de oyle. Karni davul gibi ses cikarir hep. Masajla kolayina da cikarmaz gazini. O noktada zorlanirim esas..Karnina vurdugum zaman bos davul srsi gibi geliyo iste o zaman anliyom gazi var karna masaj yapiyom sonra ayaklarla hareket ettirip cikariyom