- 19 Şubat 2015
- 229
- 408
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.241
Inşallah cok sagolun tesekkur ederimÇok geçmiş olsun, inşallah kolaylıkla atlatacağınız bir süreç olur.
Bize de 2.ay dedi doktorumuz, randevuyu o şekilde verdiler ama normali bu değil mi ki zatenCanim, benik de 2. Ayda cekilecek. Bana da oyle tarih verildi. Geç mi dersin?
Ilk oğlumda da öyleydi yanlış animsamiyorsan..Bize de 2.ay dedi doktorumuz, randevuyu o şekilde verdiler ama normali bu değil mi ki zaten
Kolay degil senin yerine koyuyorum kendimi dehset aci geliyor alah sabir versin inşallah cnm en guzeline ulastirsin rabbim inşallah kuzunu bizide haberdar et mutlakaAmin tabi Allah beterinden korusun ama evlat ile ilgili durum bambaskaymis annemi babamı şimdi çok daha iyi anlıyorum evlat ile sınamasın Allah
Teşekkür ederim çok sagolun
Hic bir belirti yoktu hatta 40 günlükken ebe baktı sıkıntı yok dedi 2.ay rutin kontrole gittik ultrason çekilince tamamen çıkık olduğunu öğrendik doğuştan olduğu için acı duymadığını söyledi doktor
Inşallah çok teşekkür ederim
Inşallah erken tedavi olur çabucak geçer uzulmemeye çalışıyorum sütüm etkilenmesin diye ama ne yapsan elden gelmiyor
Teşekkür ederim çok sagolun
Bize doktor bir yila kadar gecer dedi cnmDoğduğunda yoktu ama benim bebeğim de. Mongol lekesi diye bi şey okudum internette
Üzülme cnm saglikli olsunda minyon olsun Allah korusun ya sağlıksız olsaydi o zaman nasil uzulurdun her bebek ayni degil bazisi tosun bazisi minyon bazisi orta benim bebekler hic tosun olmadi hepte kucuk dogdular 2.800 bi ucuncu 3000 dogdu ama kocaman oldular sen elinden geleni yap saglikli olsun inşallah canımAynı seyi
Aynı şeyi diyor...
Damlanın adı ne?Kızlar oğlum kolik, gittikçe siddetlendi. Elimizden geleni yaptığımız halde. Son 3 gece hic uyumayınca, dun sabah cocuk doktorumuza yazdim. Cok yorgun duştum artik baska bir gaz damlasi yok mu deneybilecegimz diye. Bana bir damla adi verdi ve son silah bu dedi. Bu da care etmezse yapacak birsey yok dedi. Dun basladik. Cocuk rahat bir.gece gecirdi.. biz de oyle..
Kolik bebek anneleri, Allah kolaylik versin.. 2. Cocuk kolik cikti, napacagimizi sasirdik.. yorgunlugu, stresi, uzuntusu feci..
Infacol damlaDamlanın adı ne?
Bizde bunu kullaniyoz iyi arada sadece gaz sıkıntısı oluyoInfacol damla
Canım ya senin iyiliğini istemiyor ya da çok cahil eltin. Bebe biskuvisi tamamen şeker ve yağ. Çok zararlı. 3 aylık bebeğe zaten anne sütü dışında bir şey verilmez. Bebek pudrası da artık kullanan yok içinde benzin türevi maddeler var. Bu kadın 80 li yıllarda kalmış günümüz yeniliklerinden haberi yok.Merhaba kızlar biz eltimle altlı üstlü oturuyoruz bu gün gelmiş bana diyoki Ali Asaf 3 aylık olduğunda bebe bisküvisi ne başla diş falan çıkarırsa zayıflar önceden kilo alsın ya bide sürekli bebeğim pişik olmadığı halde bebek pudrası al her yerine sür sürekli bende kullanmak istemediğimi belirttiğim halde yanıma gelip baskı yapıyor resmen bende napıcağımı şaşırdım resmen sizinde varmı böyle çevrenizde birileri
Inşallah güzel duanız için amin rabbim herkesin evladını korusunKolay degil senin yerine koyuyorum kendimi dehset aci geliyor alah sabir versin inşallah cnm en guzeline ulastirsin rabbim inşallah kuzunu bizide haberdar et mutlaka
Amin inşallah çok sagolun
Hiç sorma canım yok kendi çocuklarınada aynı şekilde yapıyor ve bunun doğru olduğunu düşünüyorCanım ya senin iyiliğini istemiyor ya da çok cahil eltin. Bebe biskuvisi tamamen şeker ve yağ. Çok zararlı. 3 aylık bebeğe zaten anne sütü dışında bir şey verilmez. Bebek pudrası da artık kullanan yok içinde benzin türevi maddeler var. Bu kadın 80 li yıllarda kalmış günümüz yeniliklerinden haberi yok.
bana doktor 30 40 günlükken yapılıyor dedi canım ama bilemiyorum tabi, çünkü sağlık ocağına da hepatit b aşısı için 30 günlükken gittim hastaneye gidip kalça ultrasonu çektir 10 gün içnde sonucu bize getir dedilerCanim, benik de 2. Ayda cekilecek. Bana da oyle tarih verildi. Geç mi dersin?
Ne kadar zamandir kullaniyorsunuz? Uzun sureli kullanimda bir sorun olur mu? Niye en basindan bunu vermedi diye dusundum cunku.. sadece gaz sıkıntısı derken nasil yani? Barsak gazi mi?Bizde bunu kullaniyoz iyi arada sadece gaz sıkıntısı oluyo
Anladım cnm..bana doktor 30 40 günlükken yapılıyor dedi canım ama bilemiyorum tabi, çünkü sağlık ocağına da hepatit b aşısı için 30 günlükken gittim hastaneye gidip kalça ultrasonu çektir 10 gün içnde sonucu bize getir dediler
Canim pecete koyma. Doktorum ozellikle uyardi beni o konuda.Kizlar bende bu sabah idrar yanması oldu. Kaç yıllık evliyim toplam 3 ya 4 kez geçirdim. Bende cok sık olmazdı. Kanamam ara ara devam ediyor. Ped değil de artık leke gibi azaldığı için peçete koyuyordum. Suyu bol içiyorum neden oldu bilmem. Sizde oldu mu , dr hangi ilacı veriyor Emzirirken?