- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.221
Nasıl umut oldunuz banaAy aradan girdim ama benim oğlumda aynen öyleydi. En zor zamanı ilk 6 aydı. Asıl emeklesin gör dediler dünya varmış dedim. Yürüsün gör dediler daha da güzelleşti. Şimdi kızım oldu Allah ömür versin inş evlatlarımıza oğlumla kıyaslayınca gayet iyi. Ya daha zorunu gördüğüm için ya ben sabırlı oldum ya da bebem akıllı. İnş sizin de öyle olur. Oğluşum 7 yaşında benimde
Aynı şeyi diyor...Doktor ne diyo sanirim 600 gr bile normal almasi bir ayda
Bir hafta takip edelim dedi...Biraz az ama cok kotu degil gibi. Doktorun birsey demedi mi bu konuda? Az olsa uyarmaz mi?
Kesinlikle zoru görünce emeklemesi yürümesi güzel geliyo benim kızım 5 ay kolikti kızımda en güzel günlerim 5 aydan sonrası derim hepEvet tek ilacı sabır. Her ay yeni bir doktora götürürdüm “bu çocuk huzursuz, uyumuyor” diye. Ama kimse çarem olmadı.. Ama kolik bebeğin en güzel tarafı her geçen gün daha kolaylaşması.. yani mesela bana derlerdi ki “bi emeklemeye başlasın asıl o zaman yandın, bi yürüsün görürsün” .. ama oğlum şöyle 3 aylık olup iletişimimiz artmaya başladığında her gün biraz daha rahattı.. oturmaya başladığında dünyam güzelleşmeye başladı mesela.. çok zor günleri görünce emeklerken peşinde dolanmak çok daha az yorucuydu.
Oğlum şuan 6,5 yaşında
İnşallah gazı gün geçtikçe azalırKesinlikle zoru görünce emeklemesi yürümesi güzel geliyo benim kızım 5 ay kolikti kızımda en güzel günlerim 5 aydan sonrası derim hepbakalım oğluşum ne kadar çektirecek anasına kolik değil ama gazlı baya
Biogaia kullanıyorum sab simplex kullandım o bitince nurse harveys dedi dr onu kullanıyorım zeytin yağı masajı kiraz çekirdek li kemer denemediğim mama kalmadı anladımki tek çare sabırİnşallah gazı gün geçtikçe azalırdamla falan kullanıyor musunuz?
Bende sab simplex kullanmıştım ilk oğlum da fayda görememiştim. Yüzüstü yatınca birazcık rahatlardı. Dediğiniz gibi bol sabır, bugünler geçmeyecek gibi geliyor ama nasıl da hızlı geçiyorBiogaia kullanıyorum sab simplex kullandım o bitince nurse harveys dedi dr onu kullanıyorım zeytin yağı masajı kiraz çekirdek li kemer denemediğim mama kalmadı anladımki tek çare sabır
Doğduğunda yoktu ama benim bebeğim de. Mongol lekesi diye bi şey okudum internetteBenim bebegiminde aynisi doktor dogum lekesi dedi goster yinede
Anladım. En azından takip ediliyor. Üzme kendini. Varsa bir sorun, müdahale edecek..Bir hafta takip edelim dedi...
Amin tabi Allah beterinden korusun ama evlat ile ilgili durum bambaskaymis annemi babamı şimdi çok daha iyi anlıyorum evlat ile sınamasın AllahCok üzgünüm Allah beterinden saklasin nasipse varmis
Teşekkür ederim çok sagolunGeçmis olsun.
Hic bir belirti yoktu hatta 40 günlükken ebe baktı sıkıntı yok dedi 2.ay rutin kontrole gittik ultrason çekilince tamamen çıkık olduğunu öğrendik doğuştan olduğu için acı duymadığını söyledi doktorCnım çok geçmiş olsun belirtisi varmıydı bebek acı çekermiymiş yani bizimde haftaya bakalım tedavi olarakda sanırım alçıya alıyorlar benim yakınlarımda olanlar sıkıntısız atlattı çok şükğr senin de öyle olur inşallah
Inşallah çok teşekkür ederimgizemystic geçmil olsun canım. Alçıya alıyırlar geçiyor diye biliyorum ama .
Inşallah erken tedavi olur çabucak geçer uzulmemeye çalışıyorum sütüm etkilenmesin diye ama ne yapsan elden gelmiyorCanım çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin
Benim bir arkadaşımın kızının ki çok geç fark edilmişti ameliyat oldu.Ama dediğim gibi çok geç fark edilmişti seninki zamanında müdahaleyle bir an önce düzelir inşallah yıpratma kendini lütfen
Teşekkür ederim çok sagolunGeçmiş olsun canım
Amin inşallahÇok geçmiş olsun canım tedaviyle kısa sürede düzelir inşallah moralini bozma lütfen Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah kuzucuğa
Cnm benm çok geçmiş olsn bebeğin için daha dirayetli olmalısın, Rabbim sabır versin, ama neden ultrasonu 2. ay da çektiler bnm bebeğin 39 günlükken çekildiSabah çocuğumun 2.ay kontrolü ve kalça ultrasonu vardı ultrason çekildi gelişimsel doğuştan iki kalçası da cikikmis çok üzgünüm Allah beterinden korusun ama sac teli zarar gorse üzüntü duyacaktim sanki dunyam basima yikildi çevresinde duyan başına gelen var mi tedavi süreci nasıldır
Doktora söyledim 1 aylıktı 2 aylıkken çekiliyor diye ısrar etti niye dedik sapmalar olabiliyor yanlış ölçülmesin dedi meğersem tamamen cikikmis yavrumun kalçasıCnm benm çok geçmiş olsn bebeğin için daha dirayetli olmalısın, Rabbim sabır versin, ama neden ultrasonu 2. ay da çektiler bnm bebeğin 39 günlükken çekildi
Altını değiştiriken hareketlerine dikkat edin, bogumları eşit değilse ve bir ayaggını daha az oynatıyorsa cıkıklık olabilirmişi, ayakları parantez gibi acık olmalıymıs. Bildigim bu kadar ne kadar erken farkedilirse okadar iyi gecmiş olsunDoktora söyledim 1 aylıktı 2 aylıkken çekiliyor diye ısrar etti niye dedik sapmalar olabiliyor yanlış ölçülmesin dedi meğersem tamamen cikikmis yavrumun kalçası
Çok geçmiş olsun, inşallah kolaylıkla atlatacağınız bir süreç olur.Amin tabi Allah beterinden korusun ama evlat ile ilgili durum bambaskaymis annemi babamı şimdi çok daha iyi anlıyorum evlat ile sınamasın Allah
Teşekkür ederim çok sagolun
Hic bir belirti yoktu hatta 40 günlükken ebe baktı sıkıntı yok dedi 2.ay rutin kontrole gittik ultrason çekilince tamamen çıkık olduğunu öğrendik doğuştan olduğu için acı duymadığını söyledi doktor
Inşallah çok teşekkür ederim
Inşallah erken tedavi olur çabucak geçer uzulmemeye çalışıyorum sütüm etkilenmesin diye ama ne yapsan elden gelmiyor
Teşekkür ederim çok sagolun
vermisim canimYaa ne güzel işte aradığım şey. Mutlaka vermissindir yarın bize de yazar mısın kilo durumunu? İşte kontrollü yiyince tatlı atağı falan olmuyo mis gibi. Ben de böyle biseylere katilicam sanırım tek başıma sanmıyorum yapabileceğimi
Canim, benik de 2. Ayda cekilecek. Bana da oyle tarih verildi. Geç mi dersin?Cnm benm çok geçmiş olsn bebeğin için daha dirayetli olmalısın, Rabbim sabır versin, ama neden ultrasonu 2. ay da çektiler bnm bebeğin 39 günlükken çekildi
Bana da 2.ay dedi doktor.Canim, benik de 2. Ayda cekilecek. Bana da oyle tarih verildi. Geç mi dersin?
Sanki bir ayağı daha az hareket ettiriyor gibi fakat boğumları eşit benimkinin iki kalçası da cikikmis belki o yüzden boğumlar esittirAltını değiştiriken hareketlerine dikkat edin, bogumları eşit değilse ve bir ayaggını daha az oynatıyorsa cıkıklık olabilirmişi, ayakları parantez gibi acık olmalıymıs. Bildigim bu kadar ne kadar erken farkedilirse okadar iyi gecmiş olsun