2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnsanlar ne kadar meraklılar ve insanların moralini bozmaya ne kadarda meyilliler anlamış değilim
Benim ilk oğlum 30 haftalik doğmuş bir prenatureydi. Anne sutu de aldi 4 ay ama ben onu hazir sutle buyuttum. Hic de moralim bozulmaz. Gayet sağlıkli, cok fazla da hastalanmadan bir bebeklik gecirdi. Cok da korumadim ben oglumu.
Hazir sutle buyumesine hic uzulmem. Nasibi o kadardi.
Bunda daha cok sutum var ama hazir sut ile de takviye ediyorum napayim..

Benimki de 11 nisanda 4 olacak cnm.. beni cook zorluyor ama. Cok kiskandi..
Benmki okula gidiyor da benimkide anneaneyle dedeyle çok şımarmıştı zaten bebek doğunca bize vurmaya yapma dedikçe yapmaya filan başladı şimdide oğlum huysuz hiç durmuyo zaten oda uyuurken benimle yat banasarıl ilgi bekliyo yavrum geçen konuştum beni biraz idare et diye ama ne anlıycak çocuk bol vol öpüp kokluyorum allahtan kardeşe zarar verme huyu yok onu seviyo sürekli

Sabah çocuğumun 2.ay kontrolü ve kalça ultrasonu vardı ultrason çekildi gelişimsel doğuştan iki kalçası da cikikmis çok üzgünüm Allah beterinden korusun ama sac teli zarar gorse üzüntü duyacaktim sanki dunyam basima yikildi çevresinde duyan başına gelen var mi tedavi süreci nasıldır

Benimki de kardesi seviyor. Butun hirsi bize.. o da kucuk daha. Ilgi bekler bizden.. uzulurum de haline ama bende de derman kalmadi. Kolik bebek beni tuketti..

Cok üzgünüm Allah beterinden saklasin nasipse varmis

S
Benimki de kardesi seviyor. Butun hirsi bize.. o da kucuk daha. Ilgi bekler bizden.. uzulurum de haline ama bende de derman kalmadi. Kolik bebek beni tuketti..
Seni çok iyi anlıyorum canım kızımda kolikti 5 ay mahvetti beni o zaman ilgi bekleyen çocuğum yoktu sende bide o var . Koliği bilen biri olarak bu yavrumda saolsunn aşağısı yok sürekli huysuz mızmız

Geçmis olsun.

Cnım çok geçmiş olsun belirtisi varmıydı bebek acı çekermiymiş yani bizimde haftaya bakalım tedavi olarakda sanırım alçıya alıyorlar benim yakınlarımda olanlar sıkıntısız atlattı çok şükğr senin de öyle olur inşallah

Kizlar bebeğimin kaka rengi sarı, günde üç dört kez yapıyor, idrarida her bezi açtığımda yapmış oluyor... Göğsümde uykuya daliyor...Ama kilo almiyorve sürekli göğsümde... Neden kilo almıyor olabilir moralim bozuldu

Kızlar göğüsleriniz ne durumda?
Benim o kahverengi halka dışındaki kısım kırmızı kırmızı damar doldu. Bu damarla bni korkutuyor. normal mi değil mi bilemedim? Aşırı ağrım oluyor sağa sola yatamıyorım.bazen bezeleşiyor. Süt olsa bi dert olmasa bir dert masaj yapıyorum fln. Sağmaktan da helak oldum

Yaa nasıl kestin cnm? Bn azıcık ttörpilliyim dedim hem durmuyor hem de kıyamıyorum. Ama acil kesmem gerek cesaret edemiyorum.uykusunda mı denesem?

Canım çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin
Benim bir arkadaşımın kızının ki çok geç fark edilmişti ameliyat oldu.Ama dediğim gibi çok geç fark edilmişti seninki zamanında müdahaleyle bir an önce düzelir inşallah yıpratma kendini lütfen

Bende de damarlar var ama hep mavi mavi gerçi o ten rengiyle falan da ilgili olabilir bilemedim. Süt arttırıcı şeyler yiyorsan onları azalt istersen biraz. Bi de ne kadar sağarsan süt üretimin o kadar artar o yüzden tabi damarların da tıkanmasın ama sürekli sağma.
Ben yiğenlerimden biraz tecrübeliyim o yüzden çok zorlanmadım tırnak kesmeye yoksa hem kendini hem beni çok çiziyor bi de araları kıyafetlerden toz doluyor çamurla mı oynadın diyorum emzirirken iki elini boşta bırakabilirsen en rahat öyle oluyor ama ben öyle sadece sağ elinin tırnaklarını kesebiliyorum. Ya da altı açıkken keyfi yerinde oluyo o zaman kesiyorum tabi baya uzun sürüyo çekiyor elini birer birer yavaş yavaş anca.

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…