- 20 Haziran 2013
- 3.139
- 2.204
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.101
Büyüme atagi olabilir mi.canim? 5. Hafta ve 8. Haftalarda oluyordu.İki gündür biz de geceleri sıkıntılıyız, gaz olsa hadi anlayacağım; ama bu sefer gaz da değil, uykusu var uyuyamıyor, o da inanılmaz bir huzursuzluk yaptı oğluma. Evde 4 kişiyiz elden ele uyutmaya çalıştık zor uyudu. 7.haftada kolik mi başladı diye bile düşündüm yani. Bir de yarından itibaren atak haftası gözüküyor, bilmiyorum ne yapıcam.
Benim hiçbir pantolonum olmuyor. 1 tayt 2 eşofman var olan. Napcam bilmiyorum. Tatlı yapıp yapip getiriyor annem sütüm tatlı olsun diye. Valla fena dadandım ben de tatlıya. Yarından itibaren dikkat edeceğim en azindan tatlıyı yemesem. Aslında tatlı yerine kuru meyve aldırdım hurma, kuru üzüm falan onları yemek lazım.Ayy benm basenlerde cok fena Allahtan etek giyiyom pek gozukmuyo onlar
Yani benm kahvaltiyi yapmam saat 2yi buluyo canm oda zor bela yiyorum. Ben bugun gittim bi sürü abur cubur aldim cunku yemeğe oturmaya vaktim olmuyo malesef gunduzki cikolta beni kesmedi 5 dilim soguk baklava yedim hala da yiyebilirim sanirsam neden boyleyim ben ya
Benim.umudum da okulların açılması...Allah yardımcımız olsun..
Benimki de çarşamba kırklaniyor.. Oğlum sürekli ilgi ister, yapmadığını bırakmadı bana. Haftaya okulu açılıyor, gönderecem de belki biraz rahatlarım. En azından tek ilgi bekleyen bebek olur gün içinde..
Aynen incir çok faydalı. Dereotu da yiyin kızlar. Bir de tahin-pekmez.Cnm gunde iki kez ic ben denedim sutum tasti o gun
Acaba oğlumda mi o nedenle uyuyamiyor?Büyüme atagi olabilir mi.canim? 5. Hafta ve 8. Haftalarda oluyordu.
Bizimde sürekli memedeAcaba oğlumda mi o nedenle uyuyamiyor?
Doğalı 5 haftayi gecti. Bu cuma 6 olacak.
Baby turco dene canım yada komili ben kızımda kullanmıştım komili çpk güzel ama heryyerde yok şoklarda var baby turcco ucuz fiye aldım ben pişik yapmadıBizimde sürekli memede
Birde poposunda sivilcemsi bir şeyler varalerjiboldu sanırım...Molfix pişik yaptı, Prima kimyasal kokuyor, sleepy sanırım alerji yapti... Hangi bezi kullanıcam ben
Bizim de öyle bebek ile benim aramda kan uyuşmazlığı var 50 günlük iken tekrar göturduk doktor değeri ölçmedi geçmiş dedi ama gözlerinin ucunda hafif daha vardı çocuğun cildinin rengi yeni ortaya çıktıKilo alımı normal.. Vücut sarı. İlk 16 çıktı sırayla 15 12 8. Tek sıkıntı değer yavaş düşüyor zaman alacak yani. Yenidogan sarılığı gibi tehlikeli değil.
Oğlum da sürekli memede, kucakta.. bugün delirmek üzereydim..Bizimde sürekli memede
Birde poposunda sivilcemsi bir şeyler varalerjiboldu sanırım...Molfix pişik yaptı, Prima kimyasal kokuyor, sleepy sanırım alerji yapti... Hangi bezi kullanıcam ben
Kizlar k.kulubunde bebisler sayesinde birbirimizi tanimadak sevdik birbirimizi destek olduk fikir alışverişinde bulunuyoruz ne guzel dimi
Tabi ki çok güzel kızımda 2012 Şubat annesiydim 9 Yıldır hala görüşüyoruz whtsp grubumuz var çocuklar buyuse de bilgi alış verişi hiç bitmiyorÇok güzel hemde bizim 2016 dan beri görüştüklerimiz var burdan kızımdada burdn bilgi alışverişi yapıyordum hala görüşüyoruz bebeklerimiz 5 yaşında
Şimdi bende yapayım bariMutlaka gorursun cnm emin ol benim sut yoktu oyle artti mamayı bile kesersin bende mama verdim artti kestim
pipi asagiya bakacak sekilde bagla bezini bide belini iyi sık bol olmasinYa oğlan bezlemeyi öğrenemedim galiba ben her bezde üst değiştiriyoruz üstüne geçiyor hep
Molfix kullanıyorum bez olarak sizde de oluyor mu? Pipi önce olduğu için mi geciriyor anlamadım ki
Ama soğuk baklavayı da yemesen ayıp olurduAyy benm basenlerde cok fena Allahtan etek giyiyom pek gozukmuyo onlar
Yani benm kahvaltiyi yapmam saat 2yi buluyo canm oda zor bela yiyorum. Ben bugun gittim bi sürü abur cubur aldim cunku yemeğe oturmaya vaktim olmuyo malesef gunduzki cikolta beni kesmedi 5 dilim soguk baklava yedim hala da yiyebilirim sanirsam neden boyleyim ben ya
Canım belini iyi sıkmak lazım ben de başta hep gevşek yapiyodum hep sızıyoduYa oğlan bezlemeyi öğrenemedim galiba ben her bezde üst değiştiriyoruz üstüne geçiyor hep
Molfix kullanıyorum bez olarak sizde de oluyor mu? Pipi önce olduğu için mi geciriyor anlamadım ki
Canim pipiyi aşagı doğru düzelt ve oyle bağla..benim 2. Oglan.. ilkinden tecrubeliyim..Ya oğlan bezlemeyi öğrenemedim galiba ben her bezde üst değiştiriyoruz üstüne geçiyor hep
ben 1 haftadir online emziren anneler icin hem anne sutu arttirici hem de kilo verdirici 3 haftalik bir gruba katildim . whatsapptan diyetisyen kontrollu devam ediyoruz. herseyide yiyoruz 3 ana ogun 3 ara ogun seklinde. yarin tarti gunum insallah vermisimdir . sutum de iyi masallah.diyet sayesinde mi cogaldi bilemiyorum. mama veriodum artik vermiyorum. daha once cok yiyordum ama gereksiz yiyormusum demek ki bana kilo olmus ancak sut falan olmamisBence de öyle sert bi diyet yapmadiktan sonra sütümüz etkilenmez sanırım. Sağlıklı beslenmeyle sütun kalitesi bile artar. İnşallah yapabilirim tabi :)